Lähde mukaan äijäjumppaan!

Oletko äijä? Haluatko liikkua? Lähde mukaan äijät- ryhmään!

Äijät tunnilla treenataan äijäporukassa rennossa ja innostavassa ilmapiirissä. Tunti sisältää lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita kehonpainolla ja vapailla painoilla ja lopuksi venytellään. Kunto kohoaa, mieli virkistyy ja keho vahvistuu!

Tunti sopii mainiosti ensikertalaisille ja varttuneimmille äijille. Toisaalta suosittelemme tuntia myös pitkään kuntosalille treenanneille, koska tunnilla keskitytään myös liikkuvuuteen ja syvien lihasten treenaamiseen, jotka helposti saattavat unohtua salitreeneissä.

Lähde mukaan hyvän mielen Äijät-tunnille, jossa pipo ei kiristä, vaikka kroppaa alkuun kiristäisikin!

Ohjaajana tunnilla on erilaisia ryhmäliikuntatunteja 15 vuotta ohjannut Tuuli Leppäaho. Tuuli on ohjaajana rempseä ja innostava, jokainen saa treenata oman kunnon mukaan kannustavassa ohjauksessa. Lähde Tuulin johdolla kohti hyvää oloa!

Tuntisisältöä voidaan muokata myös osallistujien toiveiden mukaan ja lajitoiveita otetaan huomioon.

Ryhmässä käy tällä hetkellä 4-5 äijää, joten mukaan mahtuu hyvin!

Hinta 7e / kerta tai edullinen könttähinta loppukauden tunneista. HUOM! Kokeile kerran maksutta!
Keskiviikkoisin klo 14 – 14.55
Kertamaksu 7e
Ilmoittaudu: info@alivekeskus.fi
Tunti kuuluu yhdistelmäasiakkaillemme jäsenyyteen erikseen maksuttomana. Yhdistelmäasiakkaana voit varata tunnin tuntikalenterista.

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / SH'BAM / BODYJAM / BODYSTEP/ BODYPUMP / Kahvakuula / Core / Shape / HIIT / Toiminnallinen harjoittelu / LAVIS® / MASH IT UP®/ Baila! / Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin