Tule juhlimaan 7 vuotiasta Alivea! Tapahtuma on KAIKILLE Alivelaisille ja Alivelaisuudesta kiinnostuneille avoin ja erikseen maksuton.

Ohjelma:
17.00 DANCE PARTY 55min, TIA-MARIA & TIINA – helppoa & hauskaa tanssiliikuntaa! Mukana Tia-Marian ja Tiinan tuntien parhaat bilebiisit!

17.00 CYCLING PARTY (BASIC) 45min, PÄIVI
Bileet pyörän päällä! Tule polkemaan tämä ilahduttava Cycling Basic ohjelma, jossa kuullaan bilemusiikkia laidasta laitaan. Tunnelma on taattu!

17.00 YHTEISTREENI SALILLA 45min, MARKUS
Tule treenaamaan Markuksen johdolla treenirata, joka sopii monenlaiselle liikkujalle. Ja mikä parasta – Markus on fysioterapeutti, joten hän osaa antaa vaihtoehtoiset vinkit liikkeisiin yksilöidysti!

18.00 SKUMPPAJOOGA 30min, TUULI
Tasapainoa, liikkuvuutta ja ennen kaikkea hauskaa yhdessäoloa skumppalasi kädessä! Ei niin vakava kehonhuoltohetki, jossa tehdään joogasta tuttuja asentoja hilpeällä otteella- et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.
HUOM! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä jos haluat holittoman skumpan. Yksi lasi / osallistuja.

MAKSUTONTA 10-15MIN NON-STOP HIERONTAA VIPISSÄ KLO 17.45 – 18.45
HIEROJIEN VOIMIN! SAAVU VAIN PAIKALLE!

Suvi, Riikka, Jarno ja Julianna ovat tuoneet matkapöydät salille VIPPIIN ja hierovat siellä maksutta. Vietä hetki niskahartiahieronnassa tai hierotuta vaikka pohkeet. Tilassa on sermejä, mutta ujoimmat ottaa NHS käsittelyn, joka voidaan tehdä vaikka löysä paita päällä.
HUOM! JUMPAN JÄLKEEN SUIHKUUN ENNEN HIERONTAA!

TARJOLLA SUKLAATA & VAAHTOKARKKEJA!

TULE JUTTELEMAAN VALMENTAJIEN KANSSA KAHVIKUPIN ÄÄRELLE JA KYSY MAKSUTTOMIA TREENIVINKKEJÄ! Janne & Mikko tarjoavat kahvit ja parhaat tipsit salille!

ILMOITTAUDU RYHMÄTUNNEILLE JA YHTEISTREENIIN SALILLE: INFO@ALIVEKESKUS.FI

TAPAHTUMA ON AVOIN KAIKILLE ASIAKKAILLEMME JA ASIAKKUUDESTA KIINNOSTUNEILLE!

Haluatko käydä juhlistamassa meitä aamulla? KALLE TARJOILEE AAMUASIAKKAILLE SUUN MAKEAKSI 9.30 – 13.00 VASTAANOTOSSA.

Vastaanotto palvelee klo 9.30 – 13 ja  17 – 19.

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin