HELPPO ALOITUS treeniryhmä uusille asiakkaille

Onko kynnys jumpalle lähtöön korkea? Haluisitko aloittaa liikunnan, mutta on vaikea lähteä ja saada rutiinista kiinni? Oletko pohtinut asiakkuuttamme, mutta et tiedä, mitkä lajit ja millainen treenirytmi sopisi sinulle parhaiten?

Lähde mukaan HELPPO ALOITUS treeniryhmään Tuulin johdolla. Ryhmä sisältää 4 ohjattua treeniä 4 naisen pienryhmässä tiistaisin klo 17 – 17.55 sekä ryhmäliikunnan ja kuntosalin rajattoman käytön 4 viikon ajan.

Treeneissä tehdään samanlaisia liikkeitä kuin ryhmäliikuntatunneillamme. Tämä ryhmä onkin helppo aloitus ryhmäliikunnan kiehtovaan maailmaan! Liikkeet tehdään rauhallisesti ja jokaisella kerralla on myös aikaa kysyä, pohtia ja tarkistaa omia tekniikoita. Löydetään juuri Sinun keholle sopivat tavat tehdä!

Tässä ryhmässä ei tarvitse ylittää edes sitä kuuluisaa kuntosalin kynnystä – treenaamme 1.kerroksen KILLILÄN tiloissa omassa rauhassa.

Ryhmän osallistujat voi käydä mielenkiinnon kohteiden mukaan joko yhdessä tai yksin ryhmäliikuntatunneillamme. Ryhmässä esitellään helpot aloitustunnit, joista on mukava lähteä liikkeelle, vaikka et olisi harrastanut liikuntaa vuosiin- tai vuosikymmeniin.

Ryhmä on suunnattu aloittelijoille  ja heille, joilla liikunnan harrastamisesta on kauan aikaa.

Hinta 79€

Ilmoittautuminen 6.1. mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

”Hei! Olen Tuuli Leppäaho ja olen toiminut liikunta-alalla koko aikuisikäni. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa parikymmentä vuotta ja se on edelleen unelmatyötäni! Haluan innostaa Sinut mukaan ryhmätreeneihin matalalla kynnyksellä. Olen itse kaikkea muuta kuin atleetti – nörtti kuvaisi minua paremmin! Viihdyn nenä kirjassa eikä sixpackin tavoittelu ole ykkösprioriteettini. Rakastan silti liikuntaa ja tiedän, että tarvitsen sitä voidakseni hyvin. Terve mieli terveessä kehossa! Olen löytänyt liikunnan ilon tanssista, joogasta ja lihaskuntojumpista. Ja aina on ihana kokeilla uutta! Jos siis olet ihan tavallinen nainen (ja juuri sinunlainen, erityinen, upea tyyppi), niin lähde tutustumaan ryhmäliikuntaan ja saa taas treenirutiinista kiinni. Minun treeneissä on leppoisa meininki & iloinen ilmapiiri ja silti jokaisella kerralla hiki virtaa ja ylität itsesi. Löydä tiedostamaton potentiaalisi!”

Ryhmä on tarkoitettu uusille ja palaaville asiakkaille, joilla ei ole tällä hetkellä treenikorttia meille.

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin