Veikö korona innostuksesi liikuntaa kohtaan?
Huomaatko olevasi hyvässä työkunnossa, ja huonossa vapaa-ajan kunnossa?
Haluaisitko saada lisää jaksamista, energiaa ja virtaa omaan arkeen?
Huomaatko kehossasi epätoivottuja muutoksia, tai olet ehkä pohtinut, että jotain pitäisi tehdä oman hyvinvoinnin suhteen?
Oletko ensikertalainen kuntosalilla?
Oletko ehkä aloittanut liikkumisen ja huomannut, ettei siitä tullut yksin mitään? Tai että lihakset tulivat liian kipeiksi ensimmäisen kerran jälkeen?
Tai huomaatko aloittavasi liikkumisen aina täysillä, ja innostuksen lopahtavan jo parin kerran jälkeen?
Anna minun lähteä liikuttamaan sinua lempeästi ja omaan kuntotasoosi sopivalla tavalla. Sinä päätät, kuinka paljon itseäsi yhteisissä treeneissä haastat ja kehität, ja millaisen tavoitteen itsellesi asetat – tärkeintä on, että lähdet liikkeelle kanssani.
HYVÄ OLO – treeniryhmä on innostavaa, kannustavaa ja helposti omaksuttavaa lihaskuntoharjoittelua matalalla kynnyksellä, ja sen tarkoituksena on lisätä liikkumista arkeesi juuri sinulle sopivalla tavalla.
Viime liikuntakerrastasi voi olla aikaa jo useampi kuukausi, tai voit olla täysin aloittelija kuntosalilla, taustallasi ei ole väliä. Treeniryhmässä tehdään jokaisella kerralla helppoja ja aloittelijaystävällisiä lihaskuntoliikkeitä, joilla saadaan hiki virtaamaan ja hyvän olon hormonit liikkeelle. Liikkeet ovat sovellettavissa omaan kuntotasoon sopivaksi.
Ryhmässä keskustellaan valmentajan avulla yhdessä siitä, millä tavalla liikuntaa on helppo lisätä omaan arkeen ja millainen liikunta on itselle mielekästä. Saat vinkit arkiliikunnan lisäämiseen ja liikunnasta kiinnipitämiseen, henkilökohtaisen lihaskunto-ohjelman kuntosalille tai kotitreeneihin sekä innostavan valmentajan kannustuksen ryhmän vertaistuen lisäksi.
HYVÄ OLO – treeniryhmän ansioista saat lisää virtaa ja energiaa omaan arkeen, ja jaksat paremmin myös työpäivän jälkeen.
Pääset kiinni säännöllisen liikunnan aiheuttamiin hyötyihin terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, ja huomaat jaksavasi tehdä paremmin sinulle mielekkäitä asioita.
Saat lisää lihasvoimaa ja kehosi kiinteytyy kuin huomaamatta 12 viikon aikana.
Saat itsellesi sopivan lihaskunto-ohjelman ja liikunnan viikkosuunnitelman, jolla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti ryhmävalmennuksen jälkeen.
Löydät valmentajan avulla keinot ja syyt pitää kiinni säännöllisestä liikunnasta jatkossakin.
Ennen kaikkea, saat HYVÄN OLON.
Ryhmän valmentajana toimin minä, Anne Korkia-aho. Olen auttanut asiakkaitani jo vuosien ajan löytämään liikunnan ilon ja hyvän olon omaan arkeen. Olen opiskellut liikunta- ja käyttäytymispsykologiaa, joten minulla on vahva ymmärrys siitä, minkä vuoksi liikunnan aloittaminen voi olla haastavaa, tai minkä vuoksi liikkuminen ei aina tunnu niin hyvältä. Löydän juuri sinulle sopivat keinot lisätä hyvää oloa ja jaksamista oman arjen kiireiden keskelle, ja auttaa ymmärtämään liikunnan rooli osana kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Tee kevään paras päätös ja lähde mukaan HYVÄ OLO -treeniryhmään!
VOIT OSALLISTUA RYHMÄN, JOS LIIKKUMISESTA ON TAUKOA, OLET ENSIKERTALAINEN TAI LIIKUNTA ON OLLUT HYVIN SATUNNAISTA VIIME VUOSINA.
KESKIVIIKKOISIN KLO 17.30 – 18.25
VIPISSÄ (treenitila Alivella)
11.1. – 29.3.2023, 3kk valmennus
5-8 HENGEN PIENRYHMÄSSÄ (3 paikkaa vapaana 24.11.22)
HINTA: JÄSENET 199€, MUUT 219€
MOTIVAATIOTA JA TREENIÄ HUIPPUVALMENTAJAN JOHDOLLA!
ILMOITTAUDU NYT: ANNE@ALIVEKESKUS.FI
Ystävällisesti
Anne Korkia-aho
ALIVE Training & Therapy

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin