Kevätpassilla treenaat 59€ huhtikuun loppuun

Alkaako kevään odotus puuduttamaan?
Me ALIVELLA ajattelemme, että liikunta on paras keino saada energiaa ja virtaa kevääseen. Mukavan rentoa, hikisen tiukkaa tai rauhallista & palauttavaa; kaikkea sitä löytyy ryhmäliikunnasta ja kuntosalilta. Jos tuntuu, että nyt olisi hyvä aika lähteä liikkeelle jälleen, niin katso kevätpassikampanja ja toimi 19.3. mennessä! Mitä nopeampaa reagoit, sitä suurempi etu! Kevään ryhmäliikuntakalenterin näet tästä -5 päivänä viikossa tanssia, lihaskuntoa, cyclingiä ja kehonhuoltoa.
ALIVEN kevätpassilla treenaat rajattomasti huhtikuun loppuun hintaan 59 €

Osta ALIVEN kevätpassi verkkokaupasta (klikkaa) valitsemalla kevätpassikampanja ja nouda asiakastunnisteesi (korttipantti 10€) keskuksen asiakaspalvelusta. Jos sinulla on jo kulkukortti, niin voit ladata kortin suoraan tunnuksillasi kortillesi.

Kampanja voimassa 24.2.– 19.3.2023. Vain yksi (1) ALIVE kevätpassi per asiakas.

Tarjous  on voimassa uusille ja palaaville asiakkaille, joilla ei ole ollut asiakkuutta meille viimeisen 6kk aikana. Kevätpassi sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajattoman käytön 30.4.2023  saakka.

Voi yhdistää kevätpassin jäsenyyden ajankohtaiseen tarjoukseen. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Asiakkuus jatkuu 1.5.2023 alkaen valitsemallasi sopimustyypillä vähintään 1 kk:n ajan. Voit jatkaa jäsenyydellä, 10 kerran kortilla tai kuukausikortilla. Minimissään maksat kevätpassi 59€ + 59€ 1kk kuntosalitreeneistä.

Esimerkki 1: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä huhtikuun loppuun 59€ + 10 kerran kortti salille 85€ 

Esimerkki 2: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä huhtikuun loppuun + min.12kk jäsenyys kesätarjouksella liity ilman liittymismaksua ja toukokuu -50%

Esimerkki 3: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä huhtikuun loppuun + kertamaksujäsenyys kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 699€.

Voit tehdä päätöksen jatkokortin tyypistä 30.4.23 mennessä asioimalla vastaanotossa tai laittamalla viestiä: tuuli@alivekeskus.fi

Voit ostaa jatkokortin jo kevätpassin oston yhteydessä, jos tiedät, miten haluat jatkaa.

Kevätpassin lunastus 59€ oikeuttaa vähintään toisen 59€ laskutukseen (1kk kuntosalikortti).

Lunasta huipputarjous ja lisää liikkumalla energiaa kevääseen! Verkkokauppaan pääset tästä: Alive Kuntokeskus (enkora.fi)

Verkkokaupassa käy e-passi ja smartum. Keskuksella voit maksaa myös muilla liikuntaeduilla. Voit noutaa kevätpassin myös keskukselta: ma-to 16-19 ja pe 9.30 -13.

Kulkukortin pantti 10€ veloitetaan.

Toivottavasti näemme pian ALIVELLA 🙂

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin