MÄKITREENIT Riihivuoressa

Torstaisin 1.6. , 8.6. , 15.6.
klo 18.00 – 19.00
Treenit vetää Päivi Peltola.
Mäkitreeneihin voi osallistua maksutta kaikki eli voit ottaa mukaan näihin treeneihin myös ystävän, joka ei ole ALIVEN asiakas. Mäkitreenit sopii henkilöille, joilla on hieman peruskuntoa. Jos sinulla on liikuntataukoa, tai kipuja/vaivoja, jotka rajoittavat liikkumista, niin suosittelemme aloittamaan lempeämmistä treeneistä.
Kokoonnumme Riihivuoren ala-asemalla, hiekkaparkkipaikan läheisyydessä mäen alla. Jos laitat mapsiin Syväsalmentie 33, niin löydät paikalle.
Menemme kävellen/sauvakävellen ja välillä spurtaten rinnettä ylös ja palautellen alas. Nousumetrejä yhdessä nousussa on n. 100 – 150 m.
Sinun ei ole tarvinnut tehdä tämän tyyppistä harjoittelua aikaisemmin, tule rohkeasti mukaan! Tämä on ulkoilmaelämän ”porraskone”!
Mäkitreenistä saat pakaroihin poltetta, voimaa, nopeutta ja kestävyyttä! Sydän ja keuhkot voimistuvat ja happirikas ilma piristää. Pääset tietenkin nauttimaan myös upeista maisemista Riihivuoressa! Hyvä porukka tsemppaa ja kaikkia kannustetaan.
Laita jalkaasi lenkkarit ja ota mukaan vesipullo, ja halutessasi sauvat.
Ilmoittautuminen varauskalenterin kautta: Alive Kuntokeskus (enkora.fi)
Tunnille ei tarvitse kirjautua keskuksella ennen osallistumista; saavu vain paikalle Riihivuoreen. Peru kuitenkin varaus, jos et tulekaan; tunti järjestetään 5 osallistujalla. Ulkopuoliset voit ilmoittaa mukaan sähköpostilla: info@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin