SELKÄ KUNTOON RYHMÄ

Ajankohta tiistaisin 12.9.-31.10. klo 18:30-19:45 (75min)

  • Syyskuu-lokakuu 8vko

  • Hinta 120€/kk

    • Hinta sisältää valmennuksen ja yksilöidyn harjoitusohjelman, johon oikeasti valitaan mitä tarvitset saavuttaaksesi haluamasi tulokset.
    • Henkilökohtainen tapaaminen ennen ryhmässä aloitusta.
    • Treeniohjelmat jotka takaavat kehityksen kohti tavoitteitasi

    • Valmennus pienryhmässä omalla ohjelmalla

Asiakkaiden aiempia kokemuksia valmennuksesta

”Yläselkä kivut lähtivät pois JO SEITSEMÄSSÄ VIIKOSSA. Selkäni oli niin kipeä että jouduin heräämään joka yö ja miettimään että missähän asennossa seuraavaksi yrittäisi saada unen päästä kiinni. Nyt seitsemän viikkoa valmennusta takana ja voin nukkua yöt heräämättä ilman kipua.”

”Pitkään piinanneet päivittäiset alaselkäkivut hävisivät valmennuksella. Alaselässä oli päivittäin kipua, joka haittasi isosti hoitajan työtä ja kaikkea muuta toimintaa. Halusin käydä salilla ja kävinkin, mutta treenaamisen hauskuus oli kadonnut ja oma treeni polki paikallaan. Kun treenit Jarnon kanssa aloitettiin asiat alkoivat muuttua hämmästyttävän nopeasti. JO KUUKAUDEN päästä oltiin saatu paikkoja vahvistettua, niin paljon että alaselkäkipu vaivasi enää satunnaisina päivinä. Salilla käymisen hauskuus löytyi kun treeni alkoi tuottaa tulosta myös voimatasojen kehityksen myötä. ”

Ilmoittaudu mukaan nyt laittamalla sähköpostia: jarno@alivekeskus.fi

Meillä käy liikuntaedut!

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin