💛 VIRTUAALITUNNIT tulevat ALIVELLE!
 
👉Saamme kesäkuussa ryhmäsaliin suuren näytön, jolta voit jumpata suosituimpia tuntejamme oman aikataulun mukaisesti, aina kun salissa ei ole tuntia. Virtuaalitunnit ovat omaa tuotantoamme, joten tutut huippuohjaajat liikuttavat Sinua kaikkina keskuksen aukioloaikoina! Palvelu kuuluu yhdistelmäjäsenyyteen.
 
➡️ Tarkemmat ohjeet ja tiedot tulevat kesän aikana. Kesällä tarjoamme muutamia tunteja ja syksyä kohden virtuaalituntien kattaus laajenee.
”Voisiko Tuuli ohjata sunnuntaiaamuisin klo 7 sellaista vähän vahvempaa joogaa?” KOHTA VOI!😄 Ei muuta kun salille, valitse tunti, paina play ja nauti harjoituksesta.
 
❌ Virtuaalitunnit eivät korvaa liveohjattuja tunteja. Syksyä suunnitellaan parhaillaan ja livetuntien määrä kasvaa entisestään. Virtuaalitunnit ovat lisäpalvelu niihin hetkiin, kun ryhmäliikuntakalenterimme ei palvele sinun aikataulutarpeita.
 
➕ Virtuaalitunnit paikan päällä ovat lisäpalvelu, jonka kaikki yhdistelmäjäsenemme saavat erikseen maksutta. HUOM! Kuntosalijäsenille on tulossa syksyllä mahdollisuus ottaa pienellä lisämaksulla virtuaalitunnit jäsenyyteen. Seuraamme käyttöä ja varaamme tarvittaessa salia henkilökohtaiseen virtuaalikäyttöön. Alkuun palvelu toimii niin, että tulet vain paikalle ja aloitat treenaamisen. Sovi virtuaalitreenitreffit kaverin kanssa!
 
➡️Näyttö tulee isoon ryhmäliikuntasaliin, mutta valikoimaan tulee myös cyclingia, joten voit tuoda pyörän cygäsalista ja polkea harjoituksen virtuaaliohjatusti vaikka lauantai-illan ratoksi.
 
➡️ Nyt on hyvä hetki vaikuttaa virtuaalituntien sisältöön! Mitä virtuaalitunteja sinä haluaisit? Mitä tunteja nykyisestä valikoimastamme ja mitä erikoistunteja? Laita viestiä: markus@alivekeskus.fi
Kuntosalijäsen! Haluaisitko tehdä lyhyitä treenejä ohjatusti oman harjoittelun ohella? Olisiko alkulämmittelyt mukava tehdä ohjatusti? Kommentoi, olisiko virtuaalista lisäarvoa sinulle: markus@alivekeskus.fi
 
ALIVE – Anna liikunnalla itsellesi vahva elämä!

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin