Haluatko treenata kotona? Facebook livetunnit kk-maksulla tai kokeiluviikkona.

Haluatko treenata omassa olohuoneessasi monipuolisesti? Olemme perustaneet Facebookiin ALIVE-jengi ryhmän, jossa tarjoamme LIVE-jumppatunteja. Voit jumpata  huippuohjaajien kanssa omassa olohuoneessa vaikka koko perheen voimin! Lue lisää lajeista alta.

Huipputarjouksena ALIVE-jengi nyt vain 79€ 31.5.2020 saakka (norm.79€/kk). Mitä nopeampaa palvelun hankit, sitä enemmän hyödyt tarjouksesta!

Haluatko kokeilla ensin? 7 vrk ALIVE-jengi kokeilujäsenyys 9,99€. Kokeilujäsenyyden hankit verkkokaupasta.

Voit ostaa palvelun suoraan verkkokaupasta ja laita sen jälkeen liittymispyyntö meille ryhmään.
https://oma.enkora.fi/alivekeskus/reservations2/reservations/shop/2/-/-

Live-tuntien lisäksi julkaisemme ryhmässä treenihaasteita, webinaareja ja muuta ammattilaistietoa. Livejumpat tallentuvat eli voit treenata omien aikataulujesi mukaan. Ryhmä on interaktiivinen eli keskustele rohkeasti meidän kanssa.

Facebook- ryhmän linkki:

https://www.facebook.com/groups/1151745895173871/

Ryhmästä löytyy jo nyt yli 20 tallennetta ja lisää tulee joka päivä! Lajeina mm. Pilates, Jooga, Yin Jooga, Liikkuvuus, Venyttely, Kehonpainotreeni, Taukojumppa, Keppijumppa, Koko perheen jumppa, Lapsijumppa, Dance (zumban tyyppinen), Baila!, Merengue+Salsa, Samba+Bachata+Chacha, Lavis, Afrotanssi, Syketreenit, Strong Arms, Core, Shape, Peppu-vatsa, Kahvakuula, Pumppi, HIIT, Cycling yms….

Palautteita ALIVE-jengi Facebook-ryhmästä:

”Olin erittäin skeptinen etäohjatuista treeneistä, mutta tämähän toimii kuin junan vessa! Ihan mahtavaa jumpata kunnolla tuttujen ohjaajien kanssa!”

”Moi! Täytyy kyllä nyt antaa asiakaspalautetta. On ollut ihan superia noi live-treenit! Tässä hullunkurisessa tilanteessa iski jo paniikki, että hyvin kestänyt jumppaputki kärsii ja katkeaa. Mutta ei hätää! Ihana nähdä huippu ohjaajia ja tehdä tuttuja treenejä. A-I-V-A-N parasta! KIITOS teille kaikille. Koen todellakin saavani rahoilleni vastinetta tässä tilanteessa. Ja samalla pysyy tuttu rytmi elämässä 😍”

”Olen päässyt treenaamaan enemmän kuin normaalisti. Koko perhe jumppaa mukana! Toivottavasti nämä jatkuu tilanteen normalisoituakin”

– välihuomio: jatkuu!!! Keskuksen jumppien ohelle tulee jatkossa myös etäohjatut tunnit 🙂

”Nyt uskaltaa kokeilla kaikkea, mitä ennen ei ole tohtinut. Hyvä te!”

”Tämä on ollut mielenterveyden pelastus. Riskiryhmäläisenä olen kahlittu kotiini. Nyt voin jumpata ja tuntea kuuluvani porukkaan. En aiemmin ole käyttänyt Facebookia, mutta kyllä kannatti liittyä!”

”Monipuoliset, parhaat jumpat ja ohjaajat, olen ylpeä teistä! Todellakin koen saavani rahanarvoista palvelua”

”Aivan loistava päivän lopetus oli ensin Bodypumppia ”Uuden-Seelannin maisemissa” ja siihen päälle tämä Tuulin jooga – erinomainen combo 🥰 Nyt vaan suihkuun ja nukkumaan….. Kiitos Tuuli!”

”Just treenailin tämän Annen kehonpainotreenin kotona läpi ja voi huhhelishuijaa! 💪 kyllä hiki tuli. 😀 useamman kerran mielessä kävi, että luojan kiitos asun omakotitalossa, kerrostalossa ois saattaneet naapurit kuunnella hädissään, että miksi seinän toiselta puolelta kuuluu noin tuskaista ähinää ja parahtelua. 😂 kiitos tästä!”

”En edes muista milloin viimeksi käytin kahvakuulaa! Kotijumppa tulee tehtyä kun on etäohjattu tunti tiettyyn aikaan.”

”Tohtisko kerran kokeilla kotona, ihan yksikseen 😉, kun tunneille en ole uskaltautunut.”

”Kiitos ihanaiset Jenni ja Tuuli,tiukkaa settiä😅
Mummokin sai täällä hien pintaan,vaikka sovelsin(helpotin)😂”

”Kiitos! Oon ihan innoissani kun tulee kokeiltua kaikkea uutta kun se on nyt näin helppoa ☺️”

”Täällä koko perheen iltapuhteena suoritettu peppu-vatsa jumppa. Kiitos ❤️ ehtii näin kiireen työpäivän päätteeksi jumpata.”

”Kiitos Tia-Maria! Ihanaa oli tanssia ❤️ kotona karvakaveri innostui myös hillumaan mukana.”

Julkaisemme treeniohjelmat viikottain ja pyrimme vastaamaan juuri teidän tarpeisiin. Facebook livetuntien aikataulun löydät täältä

Ammattilaisemme laittavat koko luovuutensa ja heittäytymiskykynsä teitä varten peliin. Kaipaatko etätyön jumittamalle kropalle keppijumppaa? Haluatko lapsijumpan kotikoulun oheen? Pyöräiletkö kuntopyörällä cycling-tunnin kotona? Liity ALIVE-jengiin ja kerro, miten me voimme palvella sinua parhaiten poikkeustilassa.

Huomaathan, että Facebookiin voit liittyä myös peitenimellä ja laittamalla meille viestiä, kuka peitenimen takana on.

Elämä jatkuu poikkeustilassa ja sen jälkeen. Nyt sinulla on loistava mahdollisuus vaihtaa telkun tuijotus ja herkkujen hamstraaminen hyvinvointiin. Tämä voi edelleen olla se kevät, kun kohotit kuntosi uusiin lukemiin, laihdutit ne ylimääräiset kilot, kehitit tasapainoasi, sait liikkuvuutesi uudelle tasolle….
Anna kotitreeneille mahdollisuus ja innostu mukaan ALIVE-jengiin!

Terveelliset elämäntavat parantavat vastustuskykyä ja auttaa jaksamaan sairastumisen yli. Liikunta rentouttaa ja antaa muuta ajateltavaa. Liikunnan mielenterveydelliset vaikutukset ovat merkittävät. Tule mukaan meidän ALIVE-jengiin, kunnes pääsemme taas treenaamaan yhdessä keskuksella.

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin