Avoimet ovet maanantaista torstaihin 17.1. – 20.1. klo 9.30 – 19

 

Vietämme avointen ovien päiviä maanantaista torstaihin 17.1. – 20.1. Voit tutustua täysin maksutta kuntosaliin ja ryhmäliikuntatunteihin. Vastaanotto on avoinna joka päivä klo 9.30 – 19. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan palveluihimme!
Huom. Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille, ilmoittautuminen ja osallistuminen eivät edellytä olemassa olevaa asiakkuutta.
Jannen ja Mikon jalkatreeni! Tule seuraamaan, miten valmentajamme treenaavat – joko paikan päälle tai IG livessä @alivekeskus tilillä.
Haasta valmentaja Anne Korkia-aho liikkuvuudessa, tai tule testaamaan oma liikkuvuutesi tiistaina 18.1. klo 18 – 19 salin perällä sijaitsevaan vippiin. Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, saavu vain paikalle!
Lämmittele ohjatusti valmentaja Hanna-Kaisa Haapsaaren johdolla ennen salitreeniä.
Nämä lämmittelyvinkit haluat saada!
Ilmoittaudu maksuttomaan RYHTI workshopiin, jonka pitää fysioterapeutti, spine metodi valmentaja ja yrittäjämme Markus Metsänen.
KOKEILE TREENAAMISTA VALMENTAJAN KANSSA 10 EUROLLA!
Täydellinen mahdollisuus sinulle, joka olet miettinyt yksilövalmennuspalveluiden hankkimista, mutta haluat kokeilla ensin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä salitaustastasi. Voit varata myös DUO-ajan (10€/henkilö). Tapaamisen pituus 45min.
HIERONTA TARJOUS SINULLE, KUN ET OLE KÄYNYT MEILLÄ VIELÄ HIERONNASSA.
Tutustu hierontapalveluumme. Huom! Varaa aika tuotteelle ”tutustumishieronta 30min 10€”. Jos aikoja ei ole saatavilla, niin kaikki ajat ovat menneet jo. Rajoitettu määrä!
TUTUSTU MAKSUTTA KUNTOSALILLE JA RYHMÄLIIKUNTAAN RAJATTOMASTI MAANANTAISTA TORSTAIHIN.
Kun tulet tutustumaan kuntosalille, toimi näin:
Kuntosalimme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös. Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo. Lisäksi tarvitset munalukon pukuhuoneen kaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossa.
Kun tulet treenaamaan ryhmäliikuntaan, toimi näin:
Ryhmäliikuntasalimme (pyöräilysali ja lattiatuntien sali) sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös.
Ilmoittaudu tunnille etukäteen luomalla tunnukset varausjärjestelmäämme tai ilmoittautumalla: info@alivekeskus.fi tai p. 044 970 4548.
Voit osallistu ilmoittautumatta, jos tilaa on.
Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo.
Lisäksi tarvitset munalukon pukuhuoneen kaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Sisäkenkiä et tarvitse välttämättä kehonhuolto- ja tanssitunneilla, mutta sisäpyöräilyssä ne on välttämättömät. Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossa. Vastaanottomme kirjaa Sinut tunnille mukaan.
Saavu tunneille 10min aikaisemmin, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Valitettavasti kesken tunnin ei voi osallistua turvallisuussyistä. Mahtavia liikuntahetkiä!
Lämpimästi tervetuloa ALIVELLE! ALIVE Training & Therapy on perustettu 14.4.2016. Yrittäjinä toimivat Markus Metsänen ja Kalle Luoma.
Meidän vahvuus on monipuolisuus – meillä liikkuu niin elämäntapamuutosta tekeviä kuin urheilijoita. Sovit joukkoomme varmasti juuri sellaisena, kuin olet! Olemme liikuntaan tosissaan – mutta ei vakavasti – suhtautuvia terveydenedistäjiä. Rentous ja eloisa tunnelma ovat meille tärkeitä. Me kutsumme sitä alivehengeksi!
Energinen tunnelma syntyy vankkumattomasta ammattitaidosta. Tiimimme koostuu hyvinvointialan vahvimmista ammattilaisista ja voit luottaa korkeaan laatuun kanssamme. Meiltä saat talon täydeltä ammattitaitoa hyvinvointisi tueksi.
Liittyessäsi jäseneksi meille, saat turvallisen alun harjoitteluun valmentajan tapaamisella ja henkilökohtaisella kuntosaliohjelmalla. Saat jatkuvaa motivointia treeneihin 2 kuukauden välein vaihtuvalla yleisellä saliohjelmalla ja viikoittaisilla treenivinkeillä.
Voit liikkua meillä myös 10x tai kuukausikorteilla. Hinnastomme löydät täältä. Voit kysyä mitä tahansa asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä: markush@alivekeskus.fi. Vastaanoton auki ollessa voit pirauttaa numeroon: 044 970 4548
Toimintaamme ohjaavia pääarvoja ovat avoimuus, välittäminen ja elinvoima. Lähde mukaan kohti eloisampaa arkea ja anna meidän liikuttaa sinua!
ALIVE – tunne olevasi elossa.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM /

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin