Hei!

Vietämme avointen ovien päiviä maanantaista torstaihin 27.9. – 30.9. Voit tutustua täysin maksutta kuntosaliin ja ryhmäliikuntatunteihin. Vastaanotto on avoinna joka päivä klo 9.30 – 19. Olemme remontoineet, joten tule katsomaan uudistuneita pintoja. Arvomme mahtavan tuotekorin, joten kannattaa pistäytyä ja osallistua arvontaan!

Huom! Kaikki tapahtumat ovat avoimia ja maksuttomia kaikille, ilmoittautuminen ja osallistuminen eivät edellytä olemassa olevaa asiakkuutta.

MAANANTAINA 27.9. KLO 11.00 -12.00 60+ VUOTIAIDEN KUNTOSALIHARJOITTELU, KUNTOSALI.

60+ vuotiaille suunnattu kiertoharjoittelutreeni kuntosalilla. Ilmoittaudu mukaan: janne@alivekeskus.fi tai vastaanotossa.

TIISTAINA 28.9. KLO 17.00 -18.00 LIIKKUJAN RUOKAVALIO LUENTO, CYCLING SALI.

Motivoidu tukemaan liikuntaharrastusta oikean ruokavalion avulla. Ilmoittautuminen: anne@alivekeskus.fi.

KESKIVIIKKONA 29.9. KLO 11.00 – 11.30 SPINE METODI SELKÄVAIVAISILLE, RYHMÄLIIKUNTASALI.

Opi rakentamaan selkää tukeva ryhti ja herättämään pakarat selän tueksi. Ohjaajana koulutettu Spine Metodi valmentaja, fysioterapeutti Markus Metsänen. Lisätietoa spine metodista.  Ilmoittaudu mukaan 28.9 mennessä (max.20 henkilöä) varauskalenterissa tai laita sähköpostia: markus@alivekeskus.fi. Lokakuussa alkaa Spine Metodi – kivuton elämä valmennus.

KESKIVIIKKONA 29.9. KLO 19.30 – 20.15 HOT ELÄMÄNTAPAMUUTOKSESSA, CYCLING-SALI.

Hyväksymis- ja omistautumisterapian (HOT) keinoilla elämäntapamuutoksen tekeminen on pysyvää ja tehokasta. Opi, mitä HOT on ja miten voit hyödyntää sen oppeja muutoksessa. Ilmoittautuminen: anne@alivekeskus.fi. Lokakuussa alkaa Mieletön muutos valmennus, joka perustuu HOTIIN.

KOKEILE TREENAAMISTA VALMENTAJAN KANSSA 10 EUROLLA!

Täydellinen mahdollisuus sinulle, joka olet miettinyt yksilövalmennuspalveluiden hankkimista, mutta haluat kokeilla ensin. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä salitaustastasi. Voit varata myös DUO-ajan (10€/henkilö). Tapaamisen pituus 45min sis.30min treenin.

JANNEN JALKATREENI 10€

Ilmoittaudu: janne@alivekeskus.fi

MIKON YLÄKROPPATREENI 10€

Ilmoittaudu: mikko@alivekeskus.fi

ANNEN KEHONPAINOTREENI 10€

Ilmoittaudu: anne@alivekeskus.fi

TUTUSTU MAKSUTTA KUNTOSALILLE JA RYHMÄLIIKUNTAAN RAJATTOMASTI MAANANTAISTA TORSTAIHIN.

Kun tulet tutustumaan kuntosalille, toimi näin:
Kuntosalimme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös. Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo. Lisäksi tarvitset munalukon pukuhuoneen kaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossa.
Kun tulet treenaamaan ryhmäliikuntaan, toimi näin:
Ryhmäliikuntasalimme (pyöräilysali ja lattiatuntien sali) sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös.
Ilmoittaudu tunnille etukäteen luomalla tunnukset varausjärjestelmäämme tai ilmoittautumalla: info@alivekeskus.fi tai p. 044 970 4548.
Voit osallistu ilmoittautumatta, jos tilaa on.
Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo.
Lisäksi tarvitset munalukon pukuhuoneen kaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Sisäkenkiä et tarvitse välttämättä kehonhuolto- ja tanssitunneilla, mutta sisäpyöräilyssä ne on välttämättömät.Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossa. Vastaanottomme kirjaa Sinut tunnille mukaan.
Saavu tunneille 10min aikaisemmin, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Valitettavasti kesken tunnin ei voi osallistua turvallisuussyistä. Mahtavia liikuntahetkiä!

Lämpimästi tervetuloa ALIVELLE! ALIVE Training & Therapy on perustettu 14.4.2016. Yrittäjinä toimivat Markus Metsänen ja Kalle Luoma.

Meidän vahvuus on monipuolisuus – meillä liikkuu niin elämäntapamuutosta tekeviä kuin urheilijoita. Sovit joukkoomme varmasti juuri sellaisena, kuin olet! Olemme liikuntaan tosissaan – mutta ei vakavasti – suhtautuvia terveydenedistäjiä.  Rentous ja eloisa tunnelma ovat meille tärkeitä. Me kutsumme sitä alivehengeksi!

Energinen tunnelma syntyy vankkumattomasta ammattitaidosta. Tiimimme koostuu hyvinvointialan vahvimmista ammattilaisista ja voit luottaa korkeaan laatuun kanssamme. Meiltä saat talon täydeltä ammattitaitoa hyvinvointisi tueksi.

Liittyessäsi jäseneksi meille, saat turvallisen alun harjoitteluun valmentajan tapaamisella ja henkilökohtaisella kuntosaliohjelmalla. Saat jatkuvaa motivointia treeneihin 2 kuukauden välein vaihtuvalla yleisellä saliohjelmalla ja viikoittaisilla treenivinkeillä. Tutustu meihin Facebookissa, InstagramissaYouTubessa ja Spotifyssa (vaatii kirjautumisen).

Voit liikkua meillä myös 10x tai kuukausikorteilla. Hinnastomme löydät täältä. Voit kysyä mitä tahansa asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä: markush@alivekeskus.fi tai ari-pekka@alivekeskus.fi. Vastaanoton auki ollessa voit pirauttaa numeroon:  044 970 4548

Toimintaamme ohjaavia pääarvoja ovat avoimuus, välittäminen ja elinvoima. Lähde mukaan kohti eloisampaa arkea ja anna meidän liikuttaa sinua!

Kurkkaa tilojemme esittelyvideo ja tule tutustumaan!

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Shape / Crosstraining / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin