Avoimet ovet 21.1. – 25.1. : maksuttomat treenit, hierontaklinikka, alakropan treenivinkit…

Tervetuloa tutustumaan maksutta palveluihimme maanantaista 21.1. perjantaihin 25.1.

Haluatko kokeilla kuntosaliamme tai treenata ryhmäliikunnassa? Nyt se onnistuu täysin maksutta! Uutena tutustujana voit treenata rajattomasti salilla ja tunneillamme avoimien ovien ajan vastaanoton aukiollessa. Kaipaatko neuvoja kuntosalille? Varaa uutena tutustujana (sinulla ei ole maksettua palvelua tällä hetkellä meille) itsellesi maksuton kuntosaliopastus: info@alivekeskus.fi

Vastaanottomme palvelee:
ma 12 – 19
ti 16.30 – 19
ke 15 – 18.30
to 8 – 19
pe 9.30 – 16.45

KOKO VIIKKO:

Haluatko aloittaa treenaamisen meillä? Tule asioimaan vastaanoton aukiollessa sopimusten tekoon tai varaa aika esittelyyn, jossa jäsenneuvojamme Laura kertoo palveluistamme, esittelee tilat ja tekee halutessasi myös maksuttoman INBODY-mittauksen. Lauralle voit varata myös esittelyaikoja vastaanottoaikojen ulkopuolelle. Varaa aika esittelyyn: laura@alivekeskus.fi

MAANANTAI 21.1.

Maksuton ravinto- ja motivaatioluento PT-pienryhmässä (max.8 henkilöä) klo 17.00 – 17.30  Lisäksi tarjolla on 4x henk.koht. 15 minuutin aikoja ravinto/motivaatiokeskusteluun.

Ilmoittaudu Personal Trainer Anne Korkia-aholle: anne@alivekeskus.fi.

Forever tuote-esittely illalla.

TIISTAI 22.1.

Maksutonta vauvahierontaa klo 11- 14 kätilö Eeva Toivosen ja Tiina Murdochin johdolla. Lue lisää täältä (klikkaa). Kurssi on täynnä.

Prodestoren väki maistattaa tuotteitaan klo 15.30 – 19.

KESKIVIIKKO 23.1.

Maksutonta 10min niska-hartiahierontaa hierontaklinikalla. Hierojamme Julianna Järvi hieroo maksuttomia 10min näytehierontoja kuntosalilla penkiltä, vaatteiden päältä. Tule kokemaan Juliannan taitavat otteet klo 16 – 18 välillä ilman ajanvarausta ja varaa jatkohieronta klinikalta -5€ tarjouksella.

Fit4you tuote-esittely illalla

TORSTAI 24.1.

Personal Trainer Janne Kohvakan jalka- ja pakaratreenivinkit klo 18 – 19. Tule maksutta treenaamaan Jannen kanssa alakroppaa; saat maksuttomia ammattilaisvinkkejä tekniikkaan ja treeniin. Ilmoittaudu mukaan: janne@alivekeskus.fi

 

PERJANTAI 25.1.

Me&I tuote-esittelijä paikalla aamupäivästä klo 10 alkaen.

Onko Sinulla lastenhoitohaasteita? Tuo lapset maksutta lasten maailma KILLILÄÄN hoitoon treenisi ajaksi.

Varaa hoito-aika lapsillesi info@alivekeskus.fi tai p.044 970 4548. Varaus tulee tehdä viimeistään edellisen päivän aikana. Killilässä lapset liikkuvat puolapuissa ja kiipeilyseinällä kiipeillen, liukumäkeä laskien ja trampoliinilla hyppien. Killilään ovat tervetulleita kaikki +1 vuotiaat lapset.

Kun tulet tutustumaan kuntosalille, toimi näin:

Tule tutustumaan vastaanoton aukiollessa. Kuntosalimme sijaitsee ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös.

Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo.
Lisäksi tarvitset munalukon pukkarikaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Lainaamme myös lukkoja!
Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossamme
Mahtavaa treeniä!
Jos tarvitset apua laitteeissa/välineissä/tekniikoissa, niin henkilökuntamme auttaa mielellään
Muista kysyä huipputarjousta jäsenyyteen! Anna myös palautetta treenisi sujumisesta vastaanottoon.
Tervetuloa treenaamaan jatkossakin ALIVELLA!

Kun tulet treenaamaan ryhmäliikuntaan, toimi näin:

Tule tutustumaan vastaanoton aukiollessa. Ryhmäliikuntasalimme (pyöräilysali ja lattiatuntien sali) sijaitsevat ylimmässä kerroksessa, joten nouse portaat (tai hissi) ylös.

Ilmoittaudu tunnille etukäteen luomalla tunnukset varausjärjestelmäämme tai ilmoittautumalla: info@alivekeskus.fi tai p. 044 970 4548.
Voit osallistua ilmoittautumatta, jos tilaa on, yleensä mukaan mahtuu varaamattakin.
Ota mukaan liikuntavaatteet, sisäkengät ja vesipullo.
Lisäksi tarvitset munalukon pukkarikaappiin, jos haluat jättää arvokkaita esineitä sinne treenin ajaksi. Lainaamme myös lukkoja! Sisäkenkiä et tarvitse välttämättä kehonhuolto- ja tanssitunneilla.
Tiloissamme on suihkut ja sauna käytettävissä, joten voit napata mukaan myös peseytymisvälineet.
Ilmoittaudu tutustujana treenaamaan vastaanotossamme. Vastaanottomme kirjaa Sinut tunnille mukaan.
Saavu tunneille 10min aikaisemmin, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Valitettavasti kesken tunnin ei voi osallistua turvallisuussyistä.
Mahtavia ryhmäliikuntahetkiä! Muista kysyä huipputarjous jäsenyyteen ja antaa palautetta!
Tervetuloa treenaamaan jatkossakin ALIVELLA!

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kuntonyrkkeily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin