💛 MAKSUTONTA FYSIOTERAPIAA JÄSENILLEMME!
👋Moikka! Olen fysioterapeuttiopiskelija Wilma Harhala ja teen toisen työharjoitteluni täällä ALIVElla kesän aikana, josta olen erittäin innoissani!
Tulevana fysioterapeuttina olen kiinnostunut syventämään tietämystäni ja taitojani kehon toiminnoista sekä niihin vaikuttavista tekijöistä. Tavoitteenani on luoda kannustava ja positiivisen ilmapiiri, jossa voit tuntea olosi turvalliseksi ja motivoituneeksi. Vapaa-ajallani ohjaan kuntonyrkkeilyä ja ryhmäliikuntaa.
Varaa aika maksuttomaan alkututkimukseen ja lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi suunnitelman mukaan!”
👉Wilmalle on varattavissa 90min alkututkimus, jossa selvitetään haastattelun, ryhdin havainnoinnin, toiminnallisten testien sekä tarkempien tutkimusten avulla toimintakykyyn vaikuttavat tekijät. Asiakkaan kanssa asetetaan yhdessä tavoitteet, joita kohti edetään suunnitelman mukaisesti. Tavoitteet voivat olla esimerkiksi kivun lievittyminen, voiman lisääminen tai liikkuvuuden kehittyminen.
Alkututkimuksen jälkeen voi sovitusti varata jatkoajan, joka voi sisältää esimerkiksi pehmytkudoskäsittelyä, kotiharjoitteiden ohjaamista tai kuntosaliharjoittelua.
Kuvassa voi olla 1 henkilö ja hymyilevä

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin