Haluatko auttaa meitä? Aliven kannatusjäsenyys nyt verkkokaupassa!

Nyt on hetki, jolloin me tarvitsemme teidän tukea. Joukossa on voimaa. Jos korona ei ole vaikuttanut työllisyyteesi, niin pyydämme apua. Pieni ylimääräinen tuki ei tee merkittävää muutosta yksilölle, mutta tekee suuren vaikutuksen ALIVEn kaltaisessa yrityksessä, jossa on satoja asiakkaita.

Lupaamme tulevaisuudessakin antaa aina jäsenillemme rahanarvoisia etuja ja parasta mahdollista palvelua. Sijoita nyt ALIVEn tulevaisuuteen.

Paras sijoitus on, kun maksat kuukausimaksut normaalisti myös poikkeustilan aikana, niin kauan kun se kestääkin. Lisäksi voit tukea meitä 10€ kannatusjäsenyydellä. Halutessasi voit ostaa kannatusjäsenyyksiä haluamasi määrän klikkaamalla niitä verkkokaupassa useamman kappaleen. Kannatusjäsenyyden voi ostaa kuka tahansa! Myös henkilö, jolla on jo jäsenyys/palvelu meille.

Teemme kannatusjäsenyyden ostaneista ”kunniaseinän” Alivelle ja kanaviimme (jos jäsen näin haluaa). Myös yritykset ja yhteisöt voivat auttaa! Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tukea meitä suuremmalla summalla olethan yhteydessä: markus@alivekeskus.fi.

Voit ostaa kuukausikortteja ja 10x kortteja poikkeustila-aikanakin. Kuntosalimme on avoinna tällä hetkellä normaalisti. Kuukausikorteilla ja täydellä 10x kortilla pääset mukaan myös ALIVE-jengi ryhmään, jossa tuotamme live ryhmäliikuntatunteja, webinaareja ja jaamme ammattilaistietoa sekä vinkkejä kaikkeen hyvinvointiin liittyvästä.

Muistathan myös Aliven lahjakortit, jotka ovat vuoden loppuun saakka voimassa. Lahjakortin voit käyttää mihin tahansa tarjoamaamme palveluun esim. valmenuksiin tai kuukausimaksuihisi.

Verkkokauppaamme pääset tästä:
https://oma.enkora.fi/alivekeskus/reservations2/reservations/shop/2/1/-
.Vastaanottomme palvelee ma-to klo 12-18 ja pe klo 9-13.

YHDESSÄ ME OLEMME ALIVE JA TULEVAISUUDESSA ENTISTÄKIN VAHVEMPIA!

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin