Kesäkortti 3kk on helppo aloitus treenien pariin!

Ota matalan kynnyksen aloitus treeneihin ja treenaa 3kk rajattomasti KESÄKORTILLA!

Kesällä on helppo aloittaa treenit uutena tai palaavana asiakkaana; salilla on mukavan vilpoista ja väljää. Pääset mukavasti sisään harjoitteluun ennen syksyä. Ja kyllähän 3kk kesäkortilla ehtii vielä hyvin ”kesäkuntoon”. Lomalla on parasta, kun voi mennä ex tempore treenaamaan miettimättä vastaanoton aukioloaikoja. Treenit antaa mukavasti virtaa myös kesällä työskentelyyn, kenties voit hyödyntää työaikaa treeneihin? Meillä käy kaikki liikuntaedut!

Kesäkortti on tarjolla nyt myös VAIN ryhmäliikuntaan. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

3kk kesäkortilla KUNTOSALILLE 99€ treenaat kortin ostopäivästä (tai muusta sovitusta päivästä, viimeistään 31.5.) 3 kuukautta rajattomasti salilla hintaan 99€. Kortti päättyy automaattisesti 3kk jälkeen eikä sido jatkoon. Syksyllä kannattaa toki tutustua jäsenyystarjouksiimme, kun olet saanut treenirutiinista kiinni!

3kk kesäkortilla RYHMÄLIIKUNTAAN 99€ liikut vain ryhmäliikuntatunneilla, tämä kortti ei oikeuta kuntosalikäynteihin. Saat treenata rajattomasti kaikilla ryhmäliikuntakalenterin tunneilla 3kk ajan ostopäivästä, tai muusta sovitusta päivästä (viimeistään 31.5. alkaen). Ryhmäliikuntakalenterit näet täältä. Kesällä on jonkin verran muutoksia ohjaajien lomien vuoksi ja näet jo nyt kesän toteutuvat tunnit varauskalenteria selaamalla. Varausohjeet näet täältä.  Nauti kesästä elämyksellisillä ryhmäliikuntatunneilla! Kortti ei sido jatkoon.

3kk kesäkortti YHDISTELMÄ 149€ vaihtoehdolla liikut rajattomasti salilla ja ryhmissä. Sinun ei tarvitse valita, vaan voit tulla treenaamaan ryhmäliikuntaan tai salille sen hetkisen fiiliksen mukaan. Korttiin pätee samat ehdot, kuin edellisiin.

Lähdetkö mukaan liikkumaan meillä? Voit lunastaa KESÄKORTIN, jos olet uusi asiakas, tai viimeisimmästä käynnistäsi on 3kk aikaa. Haluamme tarjota matala kynnyksen aloituksen kaikille Alivelaisuudesta kiinnostuneille. Olisiko nyt hyvä hetki aloittaa treenaaminen?

 

 

 

 

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin