Haluan kokeilla ryhmäliikuntatuntia tai kuntosalia maksutta kertakäynnillä

Voit nyt tutustua yksittäiseen ryhmäliikuntatuntiin ennen ostopäätöstä.

Lähetä sähköpostilla nämä tiedot vähintään 72h ennen tunnin alkua markkinointivastaava Tuuli Leppäaholle osoitteeseen: tuuli@alivekeskus.fi.

  1. Oma kokonimi
  2. Puhelinnumero
  3. Sähköposti
  4. Tunti, jolle haluan osallistua
  5. Osallistumisen päivämäärä ja kellonaika

Tuuli vastaa sinulle pikimmiten ja saat osallistua maksutta tunnille. Voit ilmoittautua myös alle 72h sisällä alkavalle tunnille ja pääset mukaan, jos tilaa on.

Saavu vain paikalle noin 10 minuuttia ennen tunnin alkua ja ilmoita nimesi vastaanottoon/ohjaajalle. Otathan pukukaappia varten oman lukon tai jätä arvotavarat kotiin. Meillä on mahdollisuus peseytyä treenin jälkeen. Elämyksellisiä ryhmäliikuntahetkiä! Meillä on runsaasti maksutonta parkkitilaa. Osoite: Setäläntie 3, 40950 Muurame.

Osallistumalla maksutta ryhmäliikuntatunnille sitoudut antamaan yhteystietosi henkilökunnallemme ja voimme soittaa ja kysyä palautetta tunnista ja kertoa palveluistamme.

Ryhmäliikuntakalenteria voit tarkastella täältä.

Haluatko tutustua salille kertakäynnillä? Lähetä viestiä Asiakkuusvastaava Markus Honkaselle ja sovi aika maksuttomaan tutustumiskertaan: markush@alivekeskus.fi

 

Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Muokkaus / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin