Kursseillemme voi osallistua ilman ALIVEN jäsenyyttä / asiakkuutta. Ilmottaudu: info@alivekeskus.fi.

Ilmottautumiset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille, voit hyödyntää maksun muuhun kurssiin myöhemmin.

Kurssimaksu tulee maksaa vastaanoton aukiollessa ennen kurssille osallistumista (huom. vastaanotto ei ole välttämättä auki kurssipäivänä) tai laskulla (5e laskutuslisä). Kerro ilmottautumisen yhteydessä, jos haluat laskun.

Luentopäivien teemat:

26.3. aiheena mm. Nivelsiteen- ja jänteen paranemisprosessi esim. nilkka. Vammojen ennaltaehkäisy + kyselyosuus 

23.4. aiheena mm. Ylikuormitus- alipalautuminen, burnout + kyselyosuus, sekä Spine Functional Markus Metsäsen vetämänä.

TULOSSA KEVÄÄLLÄ/KESÄLLÄ 2020! LASTEN HÄTÄTILANTEET ENSIAPUKURSSI (siirretty 4.4. ajankohdasta)

Mitä tehdä, kun lapsi saa vierasesineen suuhunsa kotona, mummolassa tai muualla hoidossa? Mitä tajuttomalle lapselle tulee tehdä? Kuinka tunnistat hätätilanteen?

Tämä kurssi on ehdoton kaikille kasvattajille! Hätätilanteessa oikein toimiminen voi pelastaa lapsen hengen.

Kurssilla syvennetään ymmärrystä lapsen anatomiaan ja fysiologiaan sekä tarjotaan tietämystä ja mielenrauhaa, mitä erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa tulisi tehdä.

Kurssilla kerrotaan myös, mitkä asiat tutkitusti auttavat erilaisissa ensiapua vaativissa tilanteissa. Milloin ensiavun antamisen jälkeen lapsen hoitoa ja seurantaa voidaan jatkaa itse, milloin lähdetään lääkäriin ja milloin soitetaan ambulanssi? Kurssi vastaa näihin kysymyksiin ja antaa valmiudet toimia hätätilanteissa.

Kurssilla tehdään käytännönläheisesti harjoitteita ensiapunukeilla.

Kolmen tunnin kurssi sisältää 4 x 45 min harjoitusjaksot.

Kurssi sisältää:

Hätätilanteen tunnistaminen
Tajuton lapsi
Eloton lapsi ja elvytys
Tukehtuminen / vierasesine hengitysteissä
Tyypillisimpiä lasten tapaturmia ja sairauksia
Myrkytykset

Kouluttajana Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ETK
(SPR: n sertifioima Ensiavun ja terveystiedon kouluttaja) ,
lymfaterapeutti ja kolmen lapsen mummo Rauni Lankinen.

”Raunin koulutus oli todella käytännönläheinen ja loi mielenrauhaa. Lapsille nyt aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista ja kurssin jälkeen oli sellainen olo, että osaan toimia tarvittaessa. Rauni on kouluttajana iloinen, positiivinen ja tarkka”
– Äiti 32v.

”Suurin pelkoni on, että lastenlapsilleni tapahtuu jotain, kun he ovat hoidossa minulla. Kurssi antoi käytännön eväitä esimerkiksi, miten tulee tehdä, jos lapsi laittaa legon suuhunsa ja meinaa tukehtua. Raunin koulutus oli todella selkeä ja oikeisiin tilanteisiin keskittyvä. Suosittelen kaikille mummoille!” – Mummo 69v.

Kurssin hinta 49€ / henkilö (ryhmään otetaan max.10 osallistujaa)
Maksu käteisellä kouluttajalle paikan päällä. Ilmoittautuminen on sitova. Seuraa tiedotusta kurssin toteutumisesta kevään/kesän 2020 aikana!

 

Tältä erää viimeinen TIMMIT MIMMIT -painonpudotusryhmä starttaa huhtikuussa!

Supersuosittu, järjestyksessään jo kuudes ryhmä starttaa keskiviikkona 15.4. klo 18.10. Ryhmään otetaan maksimissaan 8 naista, joten ole nopea ja ilmoittaudu nyt jenni@alivekeskus.fi

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

Hei. Olen Jenni Liikunnanohjaaja (AMK, YAMK), Personal Trainer sekä ryhmäliikuntaohjaaja. Liikunnan parissa olen työskennellyt yli 10 vuotta, matkalle on mahtunut monta menestystarinaa, monenlaista elämäntapamuutosta ja onnistumista. Haluan auttaa myös sinut tavoitteisiisi kohti itsevarmempaa, terveempää oloa.  Jos tavoitteenasi on päästä hyvään kuntoon ja saada terveellisistä tavoista pysyvä elämäntapa, voit lähteä mukaan Timmit Mimmit painonpudotusryhmään.

Kun lähdet mukaan, suuntaat kohti timmimpää vartaloa, itsevarmuutta ja ennen kaikkea terveellisiä ja automaattisia elämäntapoja ja taitoja, joilla tulokset myös pysyvät. Todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopiviksi sovittaen, ryhmän kanssa, yhdessä oppien.

Opettelemme oikeita tapoja rennosti yhdessä tehden. Itsekurille ja tahdonvoimalle ei ole tarvetta siinä vaiheessa, kun opit oikeat tavat ja otat ne automaattisesti osaksi elämääsi, mikä vie sinut kohti pysyvää elämäntapa muutosta. Kun et pakota itseäsi mihinkään tai tee mitään hampaat irvessä, pääset irti jojoilusta, pikadieeteistä ja kuureista. Voit keskittyä unelmiisi ja omaan elämääsi täysillä. Ryhmän avulla löydät kaivatut ja hukassa olleet tavat osaksi elämääsi, ilman pakottamista.

Painonpudotus ei ole ainoastaan pudotettuja kiloja vaan kehonmuutoksen myötä saat itsevarmuutta, energiaa ja jaksamista. Tämä uusi energia heijastuu kaikkeen, mitä teet elämässä – onnistumiset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin myös muissakin asioissa elämässäsi.

Ryhmä sisältää:
*Inbody kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa. Kehonkoostumusmittauksen raporttilomake kertoo huomattavasti moniulotteisemmin kehonkoostumuksesi tilasta kuin pelkkä vaakalukema. Inbodymittaus kertoo:
Rasvamassa kg
Lihasmassa kg
Rasvaprosentti %
Sisäelinten ympärysrasva
Lepoaineenvaihdunta

*Teemme helpot kuntotestit alussa ja toistamme samat testit viimeisellä tapaamisella. Myös kuntotestit kertovat kehosi tilasta. Lisäksi tuloksien vertaaminen on yksi tapa seurata kehossa tapahtuvaa muutosta.

*Ruokavalio vinkit ja esimerkkiruokavalio

* 10 tapaamista
Henkilökohtainen tapaaminen kanssani, jolloin Sinulle tehdään tavoitteitasi tukeva kuntosali/liikuntaohjelma. Käymme kuntosaliohjelman läpi ja katsomme turvalliset ja oikeat tekniikat liikkeisiin.

Ryhmätapaamisia yhdeksän, jolloin keskustelemme ja liikumme yhdessä. Kokoontumiset keskiviikkoisin viikon välein 15.4. – 10.6.2020)
Neljän ensimmäistä tapaamista teemoittain:
Ke 15.4. klo 18.10 Motivaatio, tavoitteet ja kuntotestit
Ke 22.4. klo 18.10 Terveellinen ravinto
Ke 29.4. klo 18.10 Tavoitteita tukeva liikunta
Ke 6.5. klo 18.10 Lepo ja palautuminen
Seuraavat tapaamiset keskiviikkoisin klo 18.10-19.10. Tapaamisilla keskustellaan ja joka kerta myös treenataan.

*Mikä tärkeintä, et tee tätä yksin vaan sinun tukenasi on ryhmä. Saat avuksesi ryhmän, joka koostuu samojen asioiden kanssa kamppailevista naisista, joilla on samankaltaisia kokemuksia.

Yhdessä tekeminen tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Et ole yksin elämäntilanteessa tai ongelmiensa kanssa, jokainen osallistuja tulee hyväksytyksi ja kuulluksi tasavertaisesti. Ryhmässä tuetaan toinen toisiaan ja vaihdetaan vastavuoroisesti kokemuksia.

Ryhmän lisäksi saat minun täyden tuen. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään itsevarmemman, energisemmän ja terveemmän version sinusta.

Lopputuloksena saat kiinteämmän kehon, taidot sen ylläpitämiseen, lisää tyytyväisyyttä itseesi ja energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit.

Hinta: 299 e (3.erässä)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: jenni@alivekeskus.fi

Osallistuaksesi ryhmään sinun ei tarvitse olla Aliven jäsen.

Innostu mukaan, kohti terveempää ja timmimpää sinua. Tervetuloa!

”Olin itsepäisesti uskotellut vuosia itselleni, että kyllä minä tähän pystyn omin avuin. Viimein myönsin itselleni, että ei tämä tästä mihinkään etene, vaan tarvitsen ulkopuolisen apua ja neuvoja. Tarvitsin jonkun, joka selvästi kertoo mitä ja miten tehdä. Tietoa liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta minulla oli, mutta en osannut sitä oikealla tavalla hyödyntää. Aloin treenaamaan Jennin kanssa ja aluksi tehtiin treeniohjelma ja lisäksi sain hyvät ruokavalio-ohjeet. Paino lähtikin nopeasti tippumaan! Suurin muutos oli opetella syömään aamupala sekä muutenkin syömään säännöllisesti. Ennen join aamupalaksi pelkkää kahvia ja söin vasta iltapäivän puolella järkyttävän kokoisen aterian. Loppupäivä saattoikin mennä leipää mussuttaen. Nyt kroppani on tottunut siihen, että syön n. 3 tunnin välein, enkä voisi enää kuvitellakaan, että jättäisin aamupalan väliin. Puolen vuoden treenaamisen jälkeen painoni ei yhtäkkiä enää tippunutkaan vaan jumahti muutamaksi kuukaudeksi paikalleen, stressasin asiaa ja tuijotin vain vaa’an näyttämää numeroa.

Jenni sai minut ymmärtämään, että stressaan aivan turhaan eikä pidä keskittyä vain siihen mitä vaaka näyttää. Pääasia on, että jatkan liikkumista ja syön hyvin – kyllä se paino siitä vielä laskee. Näinhän siinä kävi. Kun lopetin asian stressaamisen ja liikuin liikunnan ilosta enkä vain painonpudotus mielessä, alkoi kilot taas karista. Vuodessa kiloja on lähtenyt reilusti, kroppa on kiinteytynyt ja energiaa riittää. Siitä kun aloin treenaamaan Jennin kanssa, on painoa pudonnyt yli 20kg! Voin suositella Jennin kanssa treenaamista kaikille, jotka haluavat saada tuloksia ja muuttaa elämäntapansa.”

– Tuulia H

”Osallistumalla Timmit Mimmit -ryhmässä pääsin määrittelemääni kilolukemaan ja liikunnasta on tullut tapa ja paljon iloa elämään tuova asia. Tarvitsin ryhmää tuomaan jatkuvuutta heränneeseen liikunnallisuuteeni ja lisäämään motivaatiota painonpudotukseen ja -hallintaan.”

– Timmi Mimmi, 64 v

”Olen tyytyväinen, että lähdin pitkän arpomisen jälkeen mukaan Timmit Mimmit -ryhmään. Löysin kadonneen liikuntakipinän ja pienet muutokset kropassa ja jaksamisessa motivoivat jatkamaan! Jenni on inspiroiva tyyppi ja hyvä ohjaaja. Jenni sopeutti liikuntaohjeet juuri omaan elämäntilanteeseeni sopiviksi. Hän ymmärsi elämäntilanteen haasteet ja potki näkemään mahdollisuudet! ”

– Timmi Mimmi, 40 v

”Olen tyytyväinen lopputulokseen, sain uutta intoa ja lisää näkökulmia omaan treeniin! Henkilökohtainen treeniohjelman on edesauttanut salitreeniä. Nyt uskallan ja osaan paremmin käyttää salin laitteita ja ennen kaikkea saada niillä tulosta aikaan! Timmit Mimmit -ryhmä toimi hyvin, siinä voi luottavaisesti puhua asioista, ja hyvinhän niitä jaettiinkin. Oheismateriaalia olivat hyviä ja selkeitä. ”

– Timmi Mimmi, 52 v

 

 

Heitteleekö energiatasosi ja haluaisit olla virkeämpi?
Onko sinulle kertynyt extrakiloja?
Oletko hukassa erilaisten diettien, rajoitusten ja suositusten viidakossa?
Mietitkö miten kannattaisi syödä, jotta kehittyisit ja palautuisit optimaalisesti?

Ilmoittaudu mukaan tähän tutkittuun tietoon perustuvaan valmennukseen, voi paremmin ja ennaltaehkäise kesäkilot!

Toivottu ravintovalmennus alkaa
Maanantaina 27.4.
klo 18-19.30
ilmoittaudu 21.4. mennessä: laura@alivekeskus.fi
Hinta jäsenille 89 eur/
muille 119 eur
Koulutuksesta vastaavat:
Valmentajamme Anne Korkia-Aho ja Valmennusvastaavamme Laura Lehtinen. Molemmilta löytyy alan koulutusta ja heillä on vankka kokemus ravitsemuksesta ja erilaisista ravitsemustarpeista.
Sis. 4 yhteistä tapaamista ja extramateriaalia mm. erilaisia harjoituksia ja ohjeita.

Valmennuksessa etenemme loogisesti ravitsemuksen perusasioista mm. mentaalipuolta unohtamatta yksilöllisempiin tarpeisiin. Valmennuksessa huomioimme jokaisen osallistujan myös yksilölínä mahdollisine erityistarpeineen.

Käsiteltäviä teemoja ovat mm. ruokailun säännöllisyys, aamupalat, hevi/marjat, lautasmallit ja annoskoot. Meiltä ei saa kieltolistoja, vaan kaikkea voi syödä kun kokonaisuus on kunnossa.

Mitään yksittäisiä ravintoaineita ei tarvitse valmennuksen aikana (eikä tulevaiuudessakaan) karsia (esim. maito, gluteeni jne.) jos todellista syytä ei ole, päinvastoin.

Käsittelemme makroravintoaineet (alkoholin merkitys), ainesosaluetteloiden lukemisen (mm. piilosokerin ja -suolan määrä).

Työpäivän aikaisen ja jälkeisen ruokailun vs. vapaa-ajan ruokailurytmin (loma). Väli- ja iltapalat. Verensokerin vaikutuksen vireystilaan.

Käymme lävitse myös mentaalipuolen merkitystä käytännön harjoitusten avulla.

Seuraavia aiheita käsitellään osallistujien mahdollisen mielenkiinnon mukaan: Erityisruokavaliot, urheilijan ravitsemus/ aktiivitreenaajan ruokavalio, ketogeeninen, yms. trendiruokavaliot, “pussikeittodieetit”.

Valmennus toteutuu jos vähintään 5 ilmoittautuu mukaan

Lisätietoja valmennuksesta anne@alivekeskus.fi tai laura@alivekeskus.fi

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin