Kursseillemme voi osallistua ilman ALIVEN jäsenyyttä / asiakkuutta. Ilmottaudu: info@alivekeskus.fi.

Ilmottautumiset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille, voit hyödyntää maksun muuhun kurssiin myöhemmin.

Kurssimaksu tulee maksaa vastaanoton aukiollessa ennen kurssille osallistumista (huom. vastaanotto ei ole välttämättä auki kurssipäivänä) tai laskulla (5e laskutuslisä). Kerro ilmottautumisen yhteydessä, jos haluat laskun.

Tutustu lattaritanssien aurinkoiseen ja energisoivaan maailmaan soololattareiden alkeet – kurssilla maaliskuussa.

Kurssilla tutustutaan lattaritansseihin soolona hitaasti, askel askeleelta oppien. Sopii aloittelijoille, joilla ei ole laisinkaan aikaisempaa kokemusta tai vaikka ns. ”kaksi vasenta jalkaa”. Sopii myös jonkin verran tanssineille, jos haluat tarkentaa tekniikkaa ja rytmitystä, jotta saat vielä enemmän tehoja irti esimerkiksi Zumba tunneistamme! Harjoitteita tehdään rauhassa ilman musiikkia ja sen jälkeen musiikin rytmiin. Tämän kurssin jälkeen osaat perusteet lattaritansseista ja sinun on helpompi osallistua lattaritanssipohjaisille ryhmäliikuntatunneille kuten Zumba.
Lattaritanssit kohottavat kuntoa, virkistävät mieltä ja kuluttavat hurjasti kaloreita!

Hinta: 15e/Aliven yhdistelmä jäsenet, 29e/muut
Kurssille otetaan max.20 osallistujaa, ilmoittaudu heti: info@alivekeskus.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Maksetaan kassaan ennen ensimmäisen tunnin alkua.

Ohjaajana lattaritansseille sydämensä menettänyt ryhmäliikuntaohjaaja Tuuli Leppäaho.

Su 1.3. klo 11 – 12.15
Tutustumme Merengueen, Salsaan ja Bachataan.

8.3. klo 11 – 12.15
Muistelemme merenguen, salsan ja bachatan alkulämmittelyissä.
Tutustumme Sambaan ja Chacha:han.

Lue lisää kurssin hurmaavista tanssilajeista!

MERENGUE on kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta.
Merengue on nopeatempoinen latinalainen tanssi, jonka kuviot ja askeleet ovat yksinkertaisia. Merengue on askeliltaan helpoin lattaritanssi, jossa on vain yhdet, useilla eri tavoilla muunneltavat askeleet. Siinä otetaan askeleita kaikille iskuille, eli kävellään musiikin tahdissa. Vauhdikas ja hauska merengue vie mukanaan!

SALSA on yleisnimike monille Kuubasta kotoisin oleville tanssirytmeille, joihin yleisesti käytössä olevaa askelikkoa kutsutaan länsimaissa nimellä Salsa. Salsa-musiikin rytmi on tyypillisesti kahdeksanjakoinen. Yleensä tanssissa on kolme askelta neljää iskua kohti. Rytmitykseltään salsa siis saattaa yllättää! Salsa-tanssijat eivät liiku lattialla kovin paljon, vaan tanssi perustuu erilaisiin paikanvaihtokuvioihin. Salsa on hyvinkin symmetrinen ja säännöllinen tanssi soolona tanssittuna.

BACHATAN alkuperä on Dominikaanisessa tasavallassa.
Bachata on nelijakoinen tanssi, joka on saanut vaikutteita muun muassa rumbasta, merenquesta ja afrikkalaismusiikeista. Se on pehmeäliikkeinen, sensuelli ja intohimoinen hidastempoisempi tanssi, jossa tunne ja lantionnostot ovat pääosassa.

SAMBAN juuret ovat Rio de Janeirossa, Brasiliassa.
Samban tempo on perinteistä karnevaalisambaa hitaampi. Samban peruselementti on baunssi, rytmikäs jousto polvista
ja nilkoista, mikä johtaa voimakkaaseen lantionliikkeeseen. Sambaa kutsutaan usein suomessa ”humpan sisareksi”.
Samban musiikki lasketaan yleensä tavalla yks-ja-kaks-kol-ja-nel baunssia korostaen.

CHACHA (jumppa/lavarytmitys)
Cha cha on alkuperältään kuubalainen populaaritanssi.
Chacha on myös kilpatanssi, mutta tällä kurssilla käytävä chacha rytmitetään helpoksi (kilpatanssissa rytmitys 2,3, 4&1), koska suurimmalla osalla lattaripohjaisista ryhmäliikuntatunneista chacha tanssitaan ykkösrytmiin. Myös lavoilla usein viedään tällä rytmillä. Liikkeet ovat perinteistä, ”oikeaa” cha chata eli painovaihdot ja sähäkkyys ovat läsnä tässä tanssissa!

 

Supersuosittu Cycling Marathon on täällä taas! Lauantaina 21.3. klo 10.30 alkaen.

Polje Cycling Basic 45, Cycling Challenge 55 ja Cycling Easy 45 tunnit huippuohjaajiemme Outin, Päivin ja Markuksen johdolla ryhmäliikuntasalissa. Lähde haastamaan oma kestävyyskuntosi ja ylitä itsesi mahtavassa porukassa! Jos et ole aikaisemmin polkenut Cycling Marathonia, niin suosittelemme, että lähdet rohkeasti tällä kertaa mukaan. Marathonpolkeminen on mahtavan palkitsevaa!

Marathon poljetaan ryhmäliikuntasalissa ja jokainen polkija vie oman pyöränsä Cyclingsalista ryhmäliikuntasaliin ennen tapahtuman alkamista. Lopuksi jokainen myös palauttaa pyörän takaisin Cyclingsaliin. Kiitos yhteistyöstä!

Tarjoamme pientä purtavaa ja juomaa, jotta jaksat hyvillä energioilla pitkäkestoisen treenin. Ota mukaan oma juomapullo ja hikipyyhe. Tuntien välissä on 5 minuutin tauot.

10.30 – 11.15 Cycling Basic 45, Outi
11.20 – 12.15 Cycling Challenge 55, Päivi
12.20 – 13.05 Cycling Easy 45, Markus

Jos Marathon ei tule täyteen ke 18.3. mennessä, niin voit varata & osallistua yksittäiselle tunnille.

Ilmoittautuminen varauskalenterista tai jo nyt: info@alivekeskus.fi
Tapahtuma on min.12/24kk yhdistelmäjäsenille maksuton, muut 20e.

Tule mukaan ylittämään itsesi, polkemisiin!

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin