Kursseillemme voi osallistua ilman ALIVEN jäsenyyttä / asiakkuutta. Ilmottaudu: info@alivekeskus.fi.

Ilmottautumiset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille, voit hyödyntää maksun muuhun kurssiin myöhemmin.

Kurssimaksu tulee maksaa vastaanoton aukiollessa ennen kurssille osallistumista (huom. vastaanotto ei ole välttämättä auki kurssipäivänä) tai laskulla (5e laskutuslisä). Kerro ilmottautumisen yhteydessä, jos haluat laskun

Vahvempi arki PT-pienryhmä torstaisin klo 17 – 18, 21.2. alkaen.

 

Äidit treenaa – kuntosaliworkshop lauantaina 23.2.

Miten synnytyksen jälkeen treenata kuntosalilla turvallisesti ja järkevästi ? Lämpimästi tervetuloa äitien toiminnalliseen workshop päivään, jossa räätälöidään pienryhmässä sinun tilanteeseesi sopiva kokonaisvaltainen treeniohjelma jota voit toteuttaa itsenäisesti kuntosalilla tai välineittä kotona.

Workshop sisältö
– synnytyksen jälkeinen palautuminen
– Raskauden aiheuttamat muutokset kehossasi, niiden syyt ja tunnistaminen
– Tarkistamme suorien vatsalihasten palautumisen ja kehon liikeradat jokaiselta yksilöllisesti
– Opettelemme yksinkertaisia korjaavia harjoitteita
– Tasapainoa ja rankaa tukevien lihasten toiminta ja harjoitteet.
– Liikkuvuusharjoitteita
– Toiminnallisia lihaskunto harjoitteita koko keholle.
– Lantionpohja ja vatsalihasharjoitteita.

🙏 kurssin jälkeen saat käymistämme harjoitteista selkeät ohjevideot ja kirjalliset ohjeet sinulle räätälöidyn harjoitusohjelman mukaisesti.

Kurssin jälkeen tiedät miten monipuolisilla lihaskuntoharjoitteilla vahvistat ja palautat kehoasi kokonaisvaltaisesti. Tiedät kehossasi tapahtuvista muutoksista ja osaat huomioida niitä myös arjessasi. Tiedät miten vahvistat lantionpohjan lihaksia sekä syviä vatsa- ja selkälihaksia.

Workshop on suunnattu kaikille äideille, jotka kaipaavat tietoa ja tukea monipuoliseen lihaskuntoharjoitteluun ja keskivartalon kuntouttamiseen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan !
Tiina ♥

Kurssin hinta 59 e
Ilmoittaudu mukaan tiina@kokonaisuus.fi tai 0456341449
Mukaan mahtuu 5 äitiä !

Asiakkaalta

”kiitos hyvästä valmennuksesta. Perusteellinen ja hyvin selkeästi selitetty ohjeet ym. Rentoutunut ja hyvä olo koko ajan, vaikka ei kaikkia liikkeitä heti hoksannut. Paljon uutta ja hyödyllistä tietoa tulevaa varten. Valmennuksen jälkeen jäi itsevarmempi olo jatkaa ” – Satu

” Kiitos Tiina todella kattavasta valmennuksesta. Ohjaat selkeästi ja huomioit jokaisen äidin yksilönä. Opin kurssilta paljon uutta ja kurssin jälkeen harjoitteet ovat olleet helppo toteuttaa vauvan kanssa kotona ja olen tehnyt kerran viikossa salillakin. Ohjevideoistasi on ollut todella iso apu. Suosittelen kyllä kaikille äideille. Kiitos ❤️”
– Marja

Lumifutisturnaus Muuramegolfin Talviriehassa

Lue lisää täältä (klikkaa).

Latin Fever! Soolotanssikurssi lauantaina 16.3. klo 12.00 – 14.50

Muuramelainen 10 – tanssipari Joni Ihanus & Kathrine Barck tulevat jälleen ohjaamaan ALIVELAISILLE, tällä kertaa soolotanssin intensiivikurssin. Lajeina kurssilla ovat chacha, jive ja rumba. Kurssi sopii kaiken tasoisille tanssijoille. Sinun ei ole tarvinnut ottaa askeltakaan tanssiparketilla osallistuaksesi, mutta myös kokeneemmat saavat varmasti jotain uutta tanssimiseensa tähtien opissa!

Ilmoittaudu koko kurssille varauskalenterissa tai jo nyt info@alivekeskus.fi.

Lauantai 16.3. klo 12 – 14.50
Klo 12.00 Chacha 50′
10min tauko
Klo 13.00 Rumba 50′
10min tauko
Klo 14.00 Jive 50′

Hinta
ALIVEN min.12 / 24kk yhdistelmäjäsenille ILMAINEN!

Hinta
muut: 29€/ henkilö / koko kurssi

Jos koko kurssi ei täyty, niin keskiviikkona 13.3. voit varata ja osallistua yksittäiseen tanssilajiin. Hinta muut 10€/henkilö.

Tule tähtien oppiin viettämään kuuma tanssin täyteinen päivä! Tunneilla tanssitaan yksin.

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kuntonyrkkeily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin