Spine metodin neljäs ryhmä alkaa 20.1.2021 Ilmoittaudu nyt, kolme ensimmäistä ryhmää täyttyivät hetkessä!

Tiesitkö, että Markus Metsänen on Keski-Suomen ainut koulutettu Spine metodi- valmentaja. Ota yhteyttä: Markus@alivekeskus.fi
Konsultaatio onnistuu myös etänä!

Uusi painonpudotusryhmä miehille! Ukkometsot alkaa 21.1.2021, ilmoittaudu mukaan: janne@alivekeskus.fi

Ruokavalio haltuun valmennus 20.1.2021 alkaen. Ilmoittaudu nyt: anne@alivekeskus.fi

Palautteita osallistuneilta:

”Valmennus oli kokonaisvaltaisempi, kuin osasin odottaa, suosittelen kaikille. Kaavoihin kangistuneelle minälle avasi paljon uusia yhtä hyviä tai vielä parempia vaihtoehtoja itsensä hoitamiseen. Valmentaja antoi loistavasti syöttejä meille, ei valmiita vastauksia, vaan oman motivaation myötä pani meidät harkitsemaan valintojamme omaan hyvinvointiin. Sekä fyysisen että psyykkisen puolen kannalta.

”Valmentaja 10+. Asiallinen, asiansa osaava, motivoiva, eikä antanut valmiita vastauksia, vaan pani jokaisen itse pohtimaan.”

”Valmennus vastasi odotuksia. Tunnelma oli rento ja porukka hyvä. Ei ollut jäykkää faktatykitystä vaan tilaa oli myös keskustelulle. Yllättävää oli, että arvot vaikuttavat syömiseeni ja sait minut miettimään mitkä minun arvoni ovat ja elänkö elämääni niiden mukaan.”

”Tukimateriaalit oli hyviä, koska oikeasti joutui miettimään miltä minusta tuntuu nälkä tai mitä ajattelen ja tunnen, kun makeanhimo iskee. Ei niitä tule arjessa ajateltua. Ja edelleen nostan arvojen miettimisen erittäin hyväksi asiaksi, koska se sai miettimään, että sieltähän kaikki lähtee. Kurssin jälkeen olen ”herännyt” eli haluan alkaa toimimaan omien arvojeni mukaisesti, jotta voin paremmin, erityisesti henkisesti. Ja tietty kaipaan myös lisää energiaa fyysiseen aktiivisuuteen. Kiitos Anne! Olet mahtava tyyppi! ”

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Shape / Crosstraining / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin