Kurssimme ovat avoimia kaikille! Ilmoittaudu kurssille: info@alivekeskus.fi. Ilmoita viestissä kurssin nimi, ajankohta ja oma nimesi puhelinnumeroineen. Kurssivaraukset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille sairastapauksen vuoksi,  niin voit käyttää kurssimaksun muihin palveluihimme

Elo- / syyskuu 2017:

Äijät -jumppa keskiviikkoisin klo 14

Oletko äijä? Haluatko liikkua? Lähde mukaan äijät- ryhmään!

Äijät tunnilla treenataan äijäporukassa rennossa ja innostavassa ilmapiirissä. Tunti sisältää lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita kehonpainolla ja vapailla painoilla ja lopuksi venytellään. Kunto kohoaa, mieli virkistyy ja keho vahvistuu!

Tunti sopii mainiosti ensikertalaisille ja varttuneimmille äijille. Toisaalta suosittelemme tuntia myös pitkään kuntosalille treenanneille, koska tunnilla keskitytään myös liikkuvuuteen ja syvien lihasten treenaamiseen, jotka helposti saattavat unohtua salitreeneissä.

Lähde mukaan hyvän mielen Äijät-tunnille, jossa pipo ei kiristä, vaikka kroppaa alkuun kiristäisikin!

Ohjaajana tunnilla on erilaisia ryhmäliikuntatunteja 15 vuotta ohjannut Tuuli Leppäaho. Tuuli on ohjaajana rempseä ja innostava, jokainen saa treenata oman kunnon mukaan kannustavassa ohjauksessa. Lähde Tuulin johdolla kohti hyvää oloa!

Tuntisisältöä voidaan muokata myös osallistujien toiveiden mukaan ja lajitoiveita otetaan huomioon.

Hinta 60e / syyskausi (14 kertaa, 30.8. – 29.11)
Keskiviikkoisin klo 14 – 14.55
Kertamaksu 7e
Ilmoittaudu: info@alivekeskus.fi
Tunti kuuluu yhdistelmäasiakkaillemme jäsenyyteen erikseen maksuttomana. Yhdistelmäasiakkaana voit varata tunnin tuntikalenterista.

Painonpudotusryhmä kyytiä kesäkiloille!

12.9. – 14.11. tiistaisin klo 18 – 19

Haluatko pudottaa painoa ja päästä oikeasti tavoitteeseesi? Personal Training – pienryhmässä onnistut!

Ilmoittaudu mukaan: anne@alivekeskus.fi (Anne lomalla 17.7. – 31.7.)

Hinta: 329e / henkilö (voi maksaa 3.osassa)

 

7.9. – 28.9. Rapakuntoinen sohvaperuna – kuntosaliharjoittelun ABC

Torstaisin klo 18 -19

Oletko ensikertalainen kuntosalilla? Jännittääkö kuntosalille tuleminen? Mietitkö, että miten niihin laitteisiin mennään ja mitä niillä tehdään? Entä jos en jaksakaan nostaa painoja? Mitä sinne pitää laittaa päälle?

Ei hätää, et ole todellakaan ainoa! Kuntosalin ABC kurssilla opit perusteet kuntosaliharjoittelusta kannustavassa ja positiivisessa porukassa. Personal Trainer Anne opastaa jokaisella kerralla muutaman laitteen / välineen ja neuvoo tekniikoissa. Tapaamisen lopuksi näillä välineillä treenataan hiki pintaan. 4 tunnin aikana opit käyttämään laitteita ja välineitä; opit kuntosaliharjoittelun perusteet. Salille on helppo lähteä kurssin jälkeen itsenäisesti! Hintaan kuuluu myös viimeisellä tapaamiskerralla annettava 1-jakoinen koko kehon perus kuntosaliohjelma.

Jos haluat ”uida kuin kala vedessä” kuntosalilla, niin lähde mukaan kurssille ja aloita uusi turvallinen ja tehokas harrastus! Kuntosaliharjoittelulla saat tuloksia ja kuntosi & hyvinvointisi kasvaa kohisten.

Ilmoittaudu 31.8. mennessä: anne@alivekeskus.fi

Ryhmään otetaan 6-8 henkilöä.

Hinta 99€ / henkilö

Ota mukaan ensimmäiselle kerralle liikuntaan soveltuvat joustavat vaatteet, sisäkengät (pestyt lenkkarit sopivat myös ensihätään), juomapullo sekä lukko&avain pukkarikaappiin (voit myös lainata vastaanotosta)

3.9. Latin Show Tanssiryhmä 7 – 9 luokkalaisille

Varaustilanne 27.6.17 : 2 / 20 paikasta varattu

Latin Show kurssilla rakennetaan koreografia, joka on saanut vaikutteita mm. showtanssista, reggaetonista, salsasta ja muista kuumista lattarirytmeistä. Tunti sisältää aina alkulämmittelyt sekä kehonhallintatreenin musiikin tahtiin (mm. merengue, bachata), koreografiaosuuden ja lopputunnista tehdään vielä pientä lihaskuntoharjoitusta ja venytellään. Ryhmä voi halutessaan esiintyä tai sitten koreografiaa harjoitellaan vain omaksi iloksi; kuitenkin ryhmä on koreografian harjoittelun suhteen tavoitteellinen tanssin iloa unohtamatta! Kurssi sopii kaikille. Ryhmään haetaan aina puoleksi vuodeksi kerrallaan, aina edellisen kauden tanssijat ovat etusijalla ryhmään.
Ilmoittautuminen: info@alivekeskus.fi
Hinta 125€ / kausi (14 kertaa)
Ajankohta: 3.9.2017 alkaen sunnuntaisin klo 13.30 – 14.30
Ohjaajana kurssilla on 20 vuoden ajan lattareita sekä kilpatanssia tanssinut Kati Viitala. Kati on ohjannut aktiivisesti 4 vuotta erilaisia ryhmäliikuntatunteja tanssista lihaskuntoon. Kati kouluttautuu jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja lattareihin näkökulmaa on haettu jenkeistä asti. Ohjaajana Kati on tsemppaava ja innostava; hänen tunneillaan on helppo oppia.
3.9. Latin Show tanssiryhmä aikuisille
Varaustilanne 25.7.17  : 16 / 20 paikasta varattu
Latin Show kurssilla rakennetaan lattarikoreografia esityskuntoon. Tunti sisältää aina alkulämmittelyt, vartalonhallintaharjoitukset,  koreografiaosuuden ja lopputunnista tehdään vielä lihaskuntoa ja venytellään.  Kurssi sopii jonkin verran aikaisemmin tanssineille. Ryhmälle keksitään yhdessä nimi ja ryhmä voi esiintyä erilaisissa tapahtumissa.
Ilmoittautuminen: info@alivekeskus.fi
Hinta 125€ / kausi (14 kertaa)
Ajankohta: 3.9.2017 alkaen sunnuntaisin klo 12.30 – 13.30
Ohjaajana kurssilla on 20 vuoden ajan lattareita sekä kilpatanssia tanssinut Kati Viitala. Kati on ohjannut aktiivisesti 4 vuotta erilaisia ryhmäliikuntatunteja tanssista lihaskuntoon. Kati kouluttautuu jatkuvasti erilaisilla kursseilla ja lattareihin näkökulmaa on haettu jenkeistä asti. Ohjaajana Kati on tsemppaava ja innostava; hänen tunneillaan on helppo oppia.
Opi seisomaan käsillä!
Varaustilanne 25.7.17 : 8 / 12 paikasta varattu
Käsilläseisonnan intensiivikurssilla tutustutaan käsilläseisonnan perusteisiin ja tehdään paljon erilaisia taito,-liikkuvuus ja voimaharjoituksia käsilläseisontaa silmällä pitäen. Tunti sopii kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille ja harjoituksissa edetään oppilaan oman taitotason mukaan. Ehdit halutessa itsenäisesti reenata kurssipäivien välissä ja kehittyä kuukaudessa taitavaksi käsilläseisojaksi.
 
Lauantai 2.9.2017
12.00 KÄSSÄRIKOULU 90′ (1/3)
Lauantai 16.09.2017
12.00 KÄSSÄRIKOULU 90′ (2/3)
Lauantai 30.09.2017
12.00 KÄSSÄRIKOULU 90′ (3/3)
 
Sinun ei tarvitse olla ALIVEN asiakas osallistuaksesi kurssille. Kurssi järjestetään ALIVEN ryhmäliikuntasalissa.
 
Marko Cieslak on 36-vuotias kehonpainoharjoittelun ja käsilläseisonnan opettaja Jyväskylästä. Markon tunnit eivät ole niitä tavanomaisempia ja juuri sen vuoksi ne ovat tulleet todella suosituiksi. Silloin kun Marko ei ohjaa muita liikkujia hän kiipeilee, maastopyöräilee, liikkuu luonnossa koiriensa kanssa, soittaa kitaraa, piirtää, opettelee uusia taitoja joista uusimpana voisi mainita slacklinen ja SUP-laudalla voimistelun.
Marko on aloittanut liikkumisen aikuis-iällä ja on täysin itseoppinut, tämän vuoksi hän osaa ohjata ja opettaa sellaisiakin henkilöitä keillä ei ole minkäänlaista urheilutaustaa.
Ohjaajana Marko on luova ja hänen tunneillaan on rento tunnelma vaikka harjoitukset joskus saattavatkin olla rankkoja.
Ohjaustunneilla Marko on oppijaa ( eli juuri sinua) varten ja kokee sydämen asiakseen sen, että hänen ohjaustunneiltaan lähtisi inspiroituneita, liikkumisesta uudestaan innostuneita, väsyneitä, mutta onnellisia treenaajia.
 
Ilmoittaudu 20.8. mennessä: info@alivekeskus.fi
Hinta: 39€

GLADIAATTORIT PT- pienryhmä

Ryhmässä treenataan maksimivoimaa Personal Trainer Annen johdolla. Ryhmä on suunnattu jo aikaisemmin treenanneille, joille maksimivoiman treenaus on tuttua. Ryhmässä saat vinkit&tsempit tuloksien parantamiseen penkissä, kyykyssä ym.
Ryhmä sisältää INBODYmittaukset alussa ja lopussa, 6 viikon maksimivoimatreeniohjelman, ruokavaliovinkit, treenit ja ryhmän tsempin. Kurssi alkaa kesäkuussa kun 3 -6 hengen porukka on saatu kasaan ja se sisältää 8 tapaamista (kesto n.2kk) Hinta 300€/henkilö. Kurssin voi maksaa 3 osassa. Tee treeneistäsi entistäkin onnistuneempia GLADIAATTORIT pt-valmennuksessa! Ilmoittaudu mukaan nyt: anne@alivekeskus.fi

Ryhmän treeniajat sovitaan yhdessä. Ehdota Sinulle sopivia aikoja ilmoittautumisen yhteydessä. Lähde mukaan, tämä on parasta mitä Sinun treeneille on tapahtunut pitkään aikaan! – Mukana treenaamassa Annen johdolla myös yrittäjämme Kalle-

Katso video Kallen & Annen treeneistä:
https://www.youtube.com/watch?v=EV8gNc-Ehdw

Lokakuu:

Ilmoittaudu Monsen tunneille heti tästä!

Hinta:
Koko päivä 12/24kk jäsenet 30e, muut 35e
Yksittäinen tunti kaikille 15e

Reggaeton: Reggaeton on kuubalainen katutanssi ja yksi lattaripiirien suosituimmista tanssilajeista. Se on Kuuban kaduilla vahvasti kuuluva latinalainen musiikki. Reggaeton tunnilla käytetään runsaasti keskivartaloa sekä tehdään erilaisia hartioiden ja lantion liikkeitä. Liikkeet yhdistetään lyhyisiin koreografioihin, joissa pääpaino on vartalon liikkeissä ja erilaisissa vartalon ja jalkojen rytmityksissä.

Commercial Dance: Commercial Dance on nimensä mukaisesti kaupallista tanssia ja tunnilla fuusioidaan rohkeasti eri lajien tekniikoita. Musiikkina pääasiassa on pop- musiikki, mutta välillä myös dance-  tai hip hop- musiikki.

Dancehall: Jamaikalainen katutanssityyli joka perustuu liikkeisiin, mitkä voidaan luokitella kolmeen eri aikakauteen : old school, middle school ja new school. Niihin sisältyvät unisex liikkeet sekä Queenstyle liikkeet (female steps). Dancehall on paljon enemmän kuin pelkästään tanssilaji tai musiikkigenre; se on kulttuuria, historiaa sekä jokapäiväistä elämää Jamaikalla.

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / SH'BAM / BODYJAM / BODYSTEP/ BODYPUMP / Kahvakuula / Core / Shape / HIIT / Toiminnallinen harjoittelu / LAVIS® / MASH IT UP®/ Baila! / Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin