Kursseillemme voi osallistua ilman ALIVEN jäsenyyttä / asiakkuutta. Ilmottaudu: info@alivekeskus.fi.

Ilmottautumiset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille, voit hyödyntää maksun muuhun kurssiin myöhemmin.

Kurssimaksu tulee maksaa vastaanoton aukiollessa ennen kurssille osallistumista (huom. vastaanotto ei ole välttämättä auki kurssipäivänä) tai laskulla (5e laskutuslisä). Kerro ilmottautumisen yhteydessä, jos haluat laskun.

 

Nita Lehto, Suomen johtava käsilläseisontaworkshop -keikkailija tulee Muurameen Alivelle lauantaina 5.10. kahden workshopin voimin! Osallistu toiseen tai molempiin!

KÄSSÄRIT HALTUUN 5.10 klo 12:30-14:30

Käsilläseisontaworkshop alkeet on tarkoitettu kaikille, ketkä haluavat oppia seisomaan käsillään. Lähtötasoa ei ole. Voit osallistua mukaan vaikkei sinulla ole aiempaa kokemusta kässäreistä. Sisältää treeniohjelma kotiin, aktiivista liikkuvuusharjoittelua 30min,  kässäritreeni 90min, päälläseisontaa variaatioilla, siltavariaatiot sekä tukevia harjoitteita

Hinta 45€

Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää info@nitsku.fi

LIIKKUVUUS 5.10 klo 14:30-15:30

Miten saada ryhtiä paremmaksi liikkuvuuden avulla, ja miten päästä selän jumeista eroon. Käydään läpi myös hartioiden ja lantion alueen liikkuvuutta.

Tekniikat: AIS venytykset, kuormitetut venytykset, aktiiviset venytykset sekä staattiset ja Isometriset venytykset. Tiesitkö muuten, että liikkuvuus vaikuttaa isosti taitojen oppimiseen, sekä voiman tuottoon? Tänne ei ole lähtövaatimuksia, ja kaikki harjoitteet voi tehdä liikkuvuuden tasosta riippumatta. Sisältää tunnin opetuksen sekä treeniohjeet kotiin.

Hinta 29€

Ilmoittaudu mukaan/kysy lisää info@nitsku.fi

HUOM! Mikäli haluat tulla molempiin, yhteishinta 55€

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin