Kursseillemme voi osallistua ilman ALIVEN jäsenyyttä / asiakkuutta. Ilmottaudu: info@alivekeskus.fi.

Ilmottautumiset ovat sitovia. Jos estyt saapumasta kurssille, voit hyödyntää maksun muuhun kurssiin myöhemmin.

Kurssimaksu tulee maksaa vastaanoton aukiollessa ennen kurssille osallistumista (huom. vastaanotto ei ole välttämättä auki kurssipäivänä) tai laskulla (5e laskutuslisä). Kerro ilmottautumisen yhteydessä, jos haluat laskun.

____________________________________________________________________________

Azucar! Showlattaritanssiryhmä jokatoinen sunnuntai 13.1.19 alkaen

Kaipaatko keväälle harrastusta, jossa saisi tutustua huipputyyppeihin ja oppia uutta? Oletko esiintymishaluinen ja sinulla on jonkin verran tanssitaustaa esim.ryhmäliikuntatunneilta? Lähde mukaan ALIVEN showlattari-tanssiryhmään! Keväällä tanssitaan mm. sambaa.
Hinta kevätkaudelle 149€/119€ (aliven jäsenet)
Lisätiedot ohjaajalta: tuuli@alivekeskus.fi

PS. Tämä porukka on tanssinut yhdessä vasta syksyn 2018, 10 tunnin kurssilla, joten on helppo tulla mukaan kevätkaudelle, otamme avoimin sylin uudet tanssijat mukaan! Harjoitukset jokatoinen sunnuntai ALIVELLA.

PPS. Katso video ryhmän merengue+salsa pikkujouluesityksestä täältä (klikkaa). 

_____________________________________________________________________________________

Kuntonyrkkeily 75-kurssi starttaa 21.1. alkaen!

maanantaisin klo 19.20 -20.35

Ohjaaja: Maarit Suhonen

Paikka: ALIVEN ryhmäliikuntasali, Setäläntie 3 40950 Muurame

Aika: 21.1. – 1.4. (ei viikolla 9)

Hinta: 79€ / kausi (muistathan, että meillä käy mm.smartum, eazybreak, tyky ym maksutavat. Asio tällöin vastaanotossamme.)

Ilmottaudu 13.1. mennessä. Lisätitedot: info@alivekeskus.fi. Ilmottautuminen on sitova. Tämä osallistumistapa ei vaadi jäsenyyttä. Ilmoittaudu mukaan tästä !

Oletko jo yhdistelmäjäsen (min.12kk/24kk)? Ilmottaudu erikseen maksutta mukaan, info@alivekeskus.fi! Ilmoittautuminen on sitova.

Kuntonyrkkeilytreeni on monipuolinen kokonaisuus, jossa kehität kuntoasi kokonaisvaltaisesti ja sanot heipat niska-hartiavaivoille! Kurssi sopii niin uusille kuin vanhoille lajin harrastajille! Et tarvitse aiempaa kokemusta, kurssilla lähdetään liikkeelle perusteista. Kurssimuotoinen treeni mahdollistaa harjoitteissa etenemisen taitojen karttuessa. Tunti sisältää alkulämmittelyt, varjonyrkkeilyä, pariharjoitteita hanskoilla pistareihin ja lihaskuntoliikkeitä.

Innostu mukaan!

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Core / Superbooty / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kuntonyrkkeily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin