Kuubalainen Salsa & Reggaeton soolona – tule mukaan tanssipäivään 7.4!

Lauantaina 7.4. mahtava tanssinohjaaja, liikunnanopettaja Eveliina Keinonen tulee vetämään Salsa ja Reggaeton-tunnit. Eveliina on tanssinut läpi ikänsä erilaisia lajeja showtanssista swingtansseihin ja viimeinen vuosikymmen on mennyt kuubalaisen salsan ja reggaetonin parissa. Kuubalaiset rytmit ovat vieneet Eveliinan sydämen, anna niiden viedä Sinunkin sydän!

Eveliina on aina esiintynyt erilaisissa ryhmissä ja tällä hetkellä hän tanssii Havana Clubissa ja The Reggaeton Projectissa. Eveliina on superinnostava, kannustava ja pirteä, joten nämä tunnit täytyy kokea!

Päivän ohjelma lauantaina 7.4. :

Klo 12 – 13.15 Salsa 75′
Salsa on kuubalaiseen soniin perustuva paritanssi, jota tanssitaan paljon myös soolona. Salsan tyyliin kuuluu energisyys ja iloisuus. Liikkeessä näkyy monipuolinen rytmiikka ja pehmeät kehonliikkeet. Salsatunnilla pureudutaan salsan perusaskeliin, rytmiikkaan ja afrokuubalaisten tanssien liikekieleen. Tunnin aikana kootaan helppo, naisellista tyyliä korostava cabareehenkinen koreografia.

5 minuutin tauko

Klo 13.20 – 14.35 Reggaeton 75′
Reggaeton on urbaani ja vauhdikas tanssityyli, joka on valloittanut tanssiklubit niin Latinalaisessa Amerikassa kuin muuallakin maailmassa. Tanssille on tyypillistä vahvat hartioiden, rintakehän ja lantion liikkeet sekä räheä ilmaisu. Tunnilla harjoitellaan perustekniikkaa uusimpien reggaetonhittien tahtiin ja lopuksi harjoiteluista liikkeistä kootaan helppo ja vauhdikas koreografia.

Osallistu yhdelle tai useammalle tunnille!


Hinta 20€ / tunti (75min)  tai 35€/ koko päivä (2,5h)

Ilmottaudu heti ja varaa paikkasi kevään huikeimmasta tanssipäivästä: info@alivekeskus.fi

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Kahvakuula / Core / Superbooty / Shape / HIIT / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Baila! / Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin