Moi!

Lämpimästi tervetuloa ALIVELLE! ALIVE Training & Therapy on perustettu 14.4.2016. Yrittäjinä toimivat Markus Metsänen ja Kalle Luoma.

Meidän vahvuus on monipuolisuus – meillä liikkuu elämäntapamuutosta tekeviä, painonpudottajia, kuntoutujia, mielen virkistäjiä, painonnostajia, urheilijoita, senioreita, soutajia, tanssijoita, äitejä, kiipeilijöitä, koululaisia… Sovit joukkoomme varmasti juuri sellaisena, kuin olet! Olemme liikuntaan tosissaan – mutta ei vakavasti – suhtautuvia terveydenedistäjiä.  Rentous ja eloisa tunnelma ovat meille tärkeitä. Me kutsumme sitä alivehengeksi!

Energinen tunnelma syntyy vankkumattomasta ammattitaidosta. Tiimimme koostuu hyvinvointialan vahvimmista ammattilaisista ja voit luottaa korkeaan laatuun kanssamme. Meiltä saat talon täydeltä ammattitaitoa hyvinvointisi tueksi.

Liittyessäsi jäseneksi meille, saat turvallisen alun harjoitteluun valmentajan tapaamisella ja henkilökohtaisella kuntosaliohjelmalla. Saat jatkuvaa motivointia treeneihin 2 kuukauden välein vaihtuvalla yleisellä saliohjelmalla ja viikoittaisilla treenivinkeillä. Tutustu meihin Facebookissa, InstagramissaYouTubessa ja Spotifyssa (vaatii kirjautumisen).

Voit liikkua meillä myös 10x tai kuukausikorteilla. Hinnastomme löydät täältä. Voit kysyä mitä tahansa asiakkuuteen liittyviä kysymyksiä: markush@alivekeskus.fi tai ari-pekka@alivekeskus.fi. Vastaanoton auki ollessa voit pirauttaa numeroon:  044 970 4548

Toimintaamme ohjaavia pääarvoja ovat avoimuus, välittäminen ja elinvoima. Lähde mukaan kohti eloisampaa arkea ja anna meidän liikuttaa sinua!

Kurkkaa tilojemme esittelyvideo ja tule tutustumaan!

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Shape / Crosstraining / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin