Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja edistää toimintakykyä ja liikkumista sekä poistaa erilaisia kiputiloja. Fysioterapian keinoin voidaan edesauttaa ja tehostaa jo olemassa olevien ongelmien kuntoutumista sekä ennaltaehkäistä erilaisten tyypillisimpien ongelmien sekä vaurioiden syntyä. Ongelmia ja vaurioita voivat aihettaa mm. kuormitusvirheet.

Meillä ALIVElla on loistavat tilat, laitteet ja välineet kuntoutusta varten. Kulku meille on esteetön; kuntosalille on hissi ja tilat ovat avarat apuvälineiden kanssa liikkumiseen. Laitteistossa on huomioitu kuntoutujien tarpeet.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Maksusitoumusasioissa ota yhteyttä: Timo Vaittinen p. 0400415523 timo@alivekeskus.fi

Fysiocheck 45′
Toiminnallisten ongelmien ja niistä johtuvien tyypillisten kiputilojen ja vaivojen (rasitusvammat, alaselkäkivut ym.) ennaltaehkäisemiseksi suunniteltu testausmenetelmä. Testauksen aikana asiakas on paidatta ja alaosaksi suositellaan laittamaan ihonmyötäiset, joustavat housut.

 

Varaa aika Timo Vaittiselle:

Varaa aika

Fysioterapia
hinta

Fysioterapia 60 min

58€

Fysioterapia 45min

48€

Fysioterapia 30min

38€

Hieronta 90min

69€

Hieronta 60min

49€

Hieronta 45min

39€

Hieronta 30min

26€

Fysiocheck 45min

45€

Varaa aika tai kysy lisää

Timo V
OMT -erikoistuva 2018 alkaen, Fysioterapeutti 2012

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / SH'BAM / BODYSTEP/ BODYPUMP / Kahvakuula / Core / Shape / HIIT / Toiminnallinen harjoittelu / LAVIS® / MASH IT UP®/ Baila! / Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin