OMT – erikoistuva fysioterapeutti Timo Vaittinen

Olen peruskoulutukseltani fysioterapeutti ja valmistun vuonna 2020 OMT-fysioterapeutiksi.

Olen työskennellyt koko urani yksityisellä fysioterapiasektorilla tuki- ja liikuntaelinsairauksien sekä neurologisten sairauksien parissa. Tällä hetkellä työskentelyni keskittyy yksinomaan tuki- ja liikuntaelinongelmiin.

Oman kilpaurheilutaustani puolesta olen ajautunut työskentelemään myös urheilijoiden parissa, erityisesti junioripuolella. Valtaosa asiakaskunnastani on kuitenkin ”normaalielämää” eläviä työssäkäyviä ihmisiä.

Fysioterapiani päätavoitteena on vastata kysymykseen ”MIKSI?”. Kun tiedetään MIKSI esim. alaselkäni kipeytyy, voidaan suunnitella MITEN päästään tilanteeseen, että se ei enää kipeytyisi.

Vahvuuksiani ovat liikkumisen analysointi, ongelmanratkaisukyky, tehokkaan kuntoutuksen suunnittelu yksilön voimavarat huomioiden ja asiakkaan motivoiminen sitoutumaan omaan kuntoutukseensa.

Työssäni käytän tarkkaan kliiniseen tutkimiseen perustuvaa manuaalista terapiaa ja toiminnallista harjoittelua. Pyrkimyksenä on asiakkaan kanssa yhdessä keksiä keinot saada ongelma hallintaan ja sitä kautta päästä siitä eroon.

Omaan uratulevaisuuteeni liittyen, seuraavana minulla on kiikarissa terveystieteiden maisteriopintojen suorittaminen Jyväskylän Yliopistossa.

Meillä ALIVElla on loistavat tilat, laitteet ja välineet kuntoutusta varten. Kulku meille on esteetön; kuntosalille on hissi ja tilat ovat avarat apuvälineiden kanssa liikkumiseen. Laitteistossa on huomioitu kuntoutujien tarpeet.

Teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa. Maksusitoumusasioissa ota yhteyttä: Timo Vaittinen p. 0400415523 timo@alivekeskus.fi

Mitä on OMT – fysioterapia?

Ortopedinen manuaalinen terapia (OMT) on fysioterapian erikoisala, joka on erikoistunut ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointiin, pehmytkudos-, hermo- ja nivelrakenteiden tutkimiseen ja terapiaan sekä toimintarajoitteiden ennaltaehkäisyyn. Terapia perustuu kliiniseen päättelyyn ja tarkkaan tutkimiseen. Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttista harjoittelua sisältäen ohjauksen sekä omatoimiseen harjoitteluun että ongelmien uusiutumisen ehkäisyyn. Lisäksi tutkimisessa ja terapiassa huomioidaan asiakaslähtöisesti kunkin henkilön psykososiaaliset ja ympäristötekijät. Ortopedisen manuaalisen terapian jatkuvaan arviointiin ja kehittämiseen käytetään uusinta tieteellistä tietoa ja vahvaa kliinistä näyttöä

Varaa aika Timo Vaittiselle Muurameen:

Varaa aika

Varaa aika Timo Vaittiselle Jyväskylään:

Varaa aika

Varaa aika tai kysy lisää

Timo V
OMT -erikoistuva 2018 alkaen, Fysioterapeutti 2012

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Core / Superbooty / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kuntonyrkkeily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin