Killi-kissa puhuu!

Onko lapsellasi tulossa kevään aikana merkkipäivä, tai ilahduttaisiko häntä ihan muuten vain videotervehdys Killi-kissalta?

Tervehdysvideo on noin 3-8 minuutin mittainen tervehdys Killi-kissalta. Video on suunnattu henkilökohtaisesti lapsellesi. Videolla Killi voi toiveidenne mukaan jutella lapselle tärkeistä asioista, kertoa onnitteluita merkkipäivänä, sekä opettaa jumppaliikkeitä. Videon pituuteen vaikuttaa se, kuinka paljon kerrotte meille lapsestanne ja mitä sisällöltä toivot. Videon voi tilata myös yhteiseksi saman perheen lapsille.

Videon voi tilata laittamalla viestiä: info@alivekeskus.fi ja maksamalla sen verkkokaupassa. Aloitamme videon teon, kun osto on tehty verkkokaupassa. Toimitamme videon 9 arkipäivän sisällä tilauksesta. Voit mahdollisesti saada videon jo seuraavalle päivälle. Videon hinta on 19 euroa. Saat videotiedoston/linkin sähköpostiisi. Kerrothan yhteydenotossasi lapsesi nimen ja iän, sekä mitä toivosit Killi-kissan erityisesti lapsellesi kertovan.

Esimerkkejä palvelusta:

Synttäri/nimpparitervehdys ja – jumppa, tsemppivideo kuperkeikan/spagaatin/jne opetteluun, Tsemppivideo kotikouluun ja taukojumppa,
tarina, käsienpesun opettaminen…

Videon sisällöstä riippuen sillä saattaa esiintyä myös joku aikuinen ALIVELTA. Killi-kissa on aina pääosassa videolla.

19 eurolla kustomoitua iloa lapsillesi sekä tukea meidän toimintaan poikkeusaikana. Tämä jää mieleen!

Kysy myös Killi-kissan räätälöidyistä, pidemmistä, henkilökohtaisista jumppavideoista.

Killi-kissan ja ohjaajan jumppavideot perheelle ja lapsille ALIVE-jengi ryhmässä kk-maksun ylläpitoa vastaan tai 9,99€ kokeiluviikolla tai 79€ kuukausimaksulla.

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin