Kiropraktiikkaa ALIVELLA! Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kertoa, että tiimimme vahvistuu pitkän linjan kiropraktikko Riku Kaukosella. Riku ottaa asiakkaita vastaan perjantaisin 1.kerroksen hoitohuoneessa. Ajanvaraukseen pääset klikkaamalla tästä (linkki tulossa!) tai soita: 0440 23 24 23
”Ensimmäisestä elinvuodestani lähtien Muurame on minulle tuttu – sainhan asua Franssilassa. 2000-luvulla kävin pyörähtämässä Muuramessa ja nyt olen ankkuroinut itseni pysyvästi tänne. Mökkeily, golf, laskettelu, ja kalastus kahdella upealla järvellä ovat parasta Muuramea! It’s good to be back! Ota vapaasti yhteyttä! Lisätietoa minusta ja kiropraktiikasta löydät sivuiltani www.rikukaukonen.fi
 

Mitä kiropraktiikka on?

Kiropraktiikka on tieteenala, joka on erikoistunut erityisesti tukirangan, mutta myös muiden nivelten ongelmien määrittelemiseen ja hoitoon. Kiropraktikko pyrkii korjaamaan ja ennaltaehkäisemään näitä ongelmia aiheuttavia mekaanisia ja neurofysiologisia tukirangan häiriöitä.

Kiropraktikko tekee huolellisen tutkimuksen potilaan tapaushistoriaa, kiropraktisia, ortopedisia, neurologisia sekä tarvittaessa radiologisia ja laboratorisia tutkimuksia hyväksi käyttäen. Kiropraktikon tärkein työkalu on kuitenkin tuntoherkät kädet selkärangan nikamien ja sitä ympäröivien kudosten toiminnallisten häiriöiden analysoinnissa.

Kun ongelma on paikallistettu, varsinainen hoito tapahtuu pääasiallisesti käsin. Usein apuna käytetään myös kiropraktisia hoitopöytiä ja instrumentteja. Koulutetun kiropraktikon antama hoito on kokonaisvaltaista, koko yksilön huomioivaa ja oikein suoritettuna se on turvallista, tehokasta ja kivutonta.

Kiropraktiikasta voit lukea enemmän täältä.

Millaisia vaivoja kiropraktikko hoitaa?
Yleisin syy hakeutua kiropraktikon vastaanotolle on mekaaninen selkäkipu. Usein potilas on jo käynyt läpi monia muita terapiamuotoja pitkittyneen, jopa kroonistuneen ongelman kanssa ja todennut ne puutteelliseksi.
Kiropraktiikka on todettu tehokkaaksi hoitomuodoksi rintarangan ongelmissa, niska-hartiakivuissa, iskiastyyppisissä alaselän vaivoissa, päänsäryssä, migreenien hoitamisessa, lihasjännitystiloissa ja ääreisnivelten vaivoissa.
Sinun kiropraktikkosi
Riku Kaukonen on paljasjalkainen keskisuomalainen. Perusluonnontieteelliset opinnot hän teki Jyväskylän yliopistossa 1994-1997 ja B.A. in Human Biology ja Doctor of Chiropractic eli laillistetun kiropraktikon opinnot Riku suoritti National University of Health Sciences- yliopistossa Chicagon metropolialueella 1997-2000. (www.nuhs.edu)
Valmistumisen jälkeen hänellä on työkokemusta Keski- ja Pohjois-Amerikasta. Työt sujuvat kotimaisen kielen ohella englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
Riku Kaukosen erityiskiinnostuksen kohteena ovat työperäiset vaivat sekä vapaa-ajan ja urheiluvammojen hoito. Kiropraktisten hoitotekniikoiden ohella hän käyttää myös akupunktioita.
Riku Kaukosen kokemuksen ja miljoonien muiden tyytyväisten potilaiden mukaan, kiropraktiikka tulisi sisällyttää jokaisen ihmisen perusterveyden huoltoon- ei ainoastaan jo olemassa olevan tuki-ja liikuntaelinsairauden hoitoon vaan ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä kehon toiminnan optimoimiseksi.
Kiropraktiikka
hinta

Kiropraktiikka ensikäynti 40min

69€

Kiropraktiikka jatkokäynnit 20min

59€

Peppu-vatsa / Muokkaus / ZUMBA®/ Yin Jooga / Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin