Kuntosalimme on 355 neliötä hyvin ilmastoitua ja avointa treenitilaa. Kuntosalillamme on Goljatin ja Hoistin laadukkaat ja turvalliset laitteet. Laitteita ja välineitä löytyy monipuolisesti niin vasta-alkajille kuin vaativaan makuun. Kuntosaliltamme löydät myös suuren vapaapainotilan sekä tilaa tehdä toiminnallista treeniä.

Kuntosalimme on K-13 sali ja velvoitamme nuoria harjoittelijoita ottamaan vähintään kolmen kerran Personal Trainer paketin ennen treenien alkamista. Junnupaketin hinta on 120€. Yhdistelmäkorttimme on K-15, koska ryhmäliikuntatunnit ovat suunniteltu yli 15 vuotiaille.

Katso tarkempi listaus välineistöstä tästäListauksen jälkeen salillemme ovat saapuneet mm. vatsalihaslaite, monitoimitalja, hack-kyykky ym. Tule tutustumaan ja kokeilemaan! Varaa uuden tutustujan maksuton viikon tutustumistreeni: info@alivekeskus.fi.

 

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin