Haluamme kiittää kaikkia, jotka tässä tilanteessa pitävät jäsenmaksut yllä. Kaikki vuoden 2020 jäsenmaksut maksavat henkilöt osallistuvat tammikuun 2.päivänä järjestettävään arvontaan, jossa arvomme kaksi ilmaisjäsenyyttä vuodelle 2021.

– Pääsyn ALIVE-jengi Facebook-ryhmään, jossa voit jumpata tuttujen ohjaajien ja jumppakavereiden kanssa kanssa virtuaali-livenä. Ryhmään tuotetaan myös paljon muuta materiaalia mm.vanhempi-lapsi jumppavinkit, treeniohjelmat, ravintovinkit jne. Osa asiakkaistamme ovat liittyneet Facebookiin ihan tämän takia ja ovat sanoneet, että kyllä kannatti! Tallenteet ovat käytössäsi myös kesällä 2020 ja tuotamme ALIVE-jengiin kesällä 2-4 uutta treeniä kuussa. Ryhmäliikuntatunnit päivittäin virtuaalisesti BAND-alustalla. Kysy lisää: info@alivekeskus.fi

– INBODY – kehonkoostumusmittauksen + tulkinnan (arvo 30€)

– Valmentaja Anne Korkia-ahon mentaalivalmennusmateriaalit (ALIVE-jengi ryhmässä), arvo 99€

– Mitä sinä tarvitset? Kerro meille. Auta meitä, niin me autamme sinua.

Nyt on hetki, jolloin me tarvitsemme teidän tukea. Joukossa on voimaa. Jos korona ei ole vaikuttanut työllisyyteesi, niin pyydämme apua. 

– Maksamalla kuukausimaksut normaalisti poikkeustilan aikana autat meitä.

– Lisäksi voit tukea meitä 10€ kannatusjäsenyydellä. Halutessasi voit ostaa kannatusjäsenyyksiä haluamasi määrän klikkaamalla niitä verkkokaupassa useamman kappaleen.

– Voit ostaa kuukausikortteja ja 10x kortteja poikkeustila-aikanakin. Olemme avoinna normaalisti.

– Muistathan myös Aliven lahjakortit, jotka ovat vuoden loppuun saakka voimassa. Lahjakortin voit käyttää mihin tahansa tarjoamaamme palveluun esim. valmennuksiin tai hierontaan.

– Voit maksaa myös kuukausimaksuja etukäteen, siitä on iso apu meille.

– Uutena asiakkaana voit hyödyntää kertamaksutarjouksen: 12kk yhdistelmä 599€ ja 12kk kuntosali 429€

Verkkokauppaamme pääset tästä:

https://oma.enkora.fi/alivekeskus/reservations2/reservations/shop/2/1/-

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin