Tarjoamme nyt mahdollisuuden oman perheporukan tehokkaisiin ja turvallisiin pihatreeneihin.

Nyt sinulla on mahdollisuus treenata omassa pihassa ohjatusti! Kiristääkö koronakilot vyötä? Kyllästyttääkö lenkkeily? Tiedätkö, mitä kaikkea voisi treenata, mutta ei vaan tule treenattua? 

Huipputsempparimme tulee ohjaamaan sinun kotipihaan 30min tehotreenin. Treeni sisältää sykettä nostattavaa lihaskuntotreeniä. Treenaa perheen kanssa max.9 hengen porukalla omassa pihassa. Pienryhmätreenaaminen ei ole koskaan ollut näin edullista! 

Pihatreeni – KEHONPAINO 30min
Treenissä tehdään turvallisesti omaan tahtiin helppoja syke- ja lihaskuntoliikkeitä koko keholle. Ei sisällä askellusta tai vaikeita kuvioita. Varaa käteen hanskat. Alustaa et tarvitse, liikkeet tehdään pystyssä tai käsien varassa maata vasten. Sopii kaikenikäisille!

Pihatreeni – KAHVAKUULA  30min
30min supertehokas koko kehon kahvakuulatreeni. Osallistujilla tulee olla omat kahvakuulat. Voit tiedustella tarvittaessa lainakuulia.

Pihatreeni – OMAN PIHAN VÄLINEET 30min
Opi käyttämään omaa pihaa ja sieltä löytyviä kantoja, kiviä, portaita treenaamisessa. Koko kehon tehokas treeni luontoa ja rakennettua hyväksikäyttäen!

Saat tehdyn treenin liikkeiden nimet ja toistomäärät / ajat itsellesi tulosteena. Voitte siis ensimmäisen ohjauksen jälkeen treenata halutessanne samaa ohjelmaa omalla porukalla toistekin.

Hinta 49€
Sisältää 30min pihatreenin noin 5km säteellä ALIVESTA.
Kauemmas matkakulut +5€/km.
Ohjaaja pitää koko treenin ajan 2-4 metrin välin osallistujiin.

Pihatreenit toteutetaan säällä kuin säällä. Tee osto verkkokaupasta ja sovi ajankohta: markus@alivekeskus.fi. Pihatreenejä toteutetaan ma-pe treeniajasta yhdessä sopien. Treenit vetää sopien Markus, Kalle, Jenni, Tuuli tai Laura.

Mietitkö riittääkö 30 minuuttia tehokkaaseen treeniin? Tehokkaasti tehty 30 minuutin treeni ei vie suurta osaa päivästäsi, mutta rasvanpoltto voi tehostua treenin jälkeen jopa 48 tunnin ajan! Innostu tehokkaasta pihatreenistä ammattilaisen ohjauksessa. Piristä perheen päivää ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta yhteisillä treeneillä!

Voit kysyä myös räätälöityjä ratkaisuita esimerkiksi ALIVEN tangoilla treenaamiseen (45min/89€)

Sovi vaikka jo tälle viikolle treenit ja kohota kuntoasi. Oston teet täältä. Laita viestiä ajankohdan sopimiseen: markus@alivekeskus.fi

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin