Ruokavaliolla tuloksia – suosittu valmennus alkaa 10.3.

Ota ruokavalio haltuun!

Treenaatko, mutta tulokset junnaavat? Etkö vielä liiku, mutta haluat ensin ravinnon haltuun elämäntapamuutoksessa? Onko Sinulla extrakiloja? Kaipaatko virkeämpää arkea ja terveellisempää kehoa? Ruokavaliolla on VALTAVA MERKITYS näissä asioissa.

Valmentaja Anne Korkia-ahon RAVINTO HALTUUN valmennus alkaa keskiviikkona 10.3.

Tämä valmennus täyttyi viime kerralla hetkessä, joten ilmoittaudu heti mukaan: anne@alivekeskus.fi

Valmennuksessa OPIT:

Pitämään kiinni terveellisistä ruokailutavoista
Yksilöllisen, sinun elämään sopivan RUOKARYTMIN ja kuinka pidät kiinni siitä
Tunnistaman tiedostamattomat tavat ja asenteet
Lisäämään kasviksia, marjoja ja hedelmiä päivittäisiin aterioihin
Proteiinien, hiilihydraattien ja rasvojen merkityksen sekä lähteet
80/20 ja 5/2 filosofian
Koostamaan sinulle sopivan terveellisen aamupalan, lounaan, päivällisen ja välipalat
Koostamaan sopivan kokoisia annoksia
Lukemaan ainesosaluetteloita, jotta osaat tehdä laadukkaampia valintoja (mm.piilosokeri- ja suola)
Työpäivän aikaisen ja jälkeisen ruokailun vs.loma-ajan ruokailurytmin
Verensokerin merkityksen energiatasoihin
”Syöminen on psykologiaa” mentaalivalmennuksen mielen ravintosolmuihin

+ Saat yksilöllistä apua Sinun ravintohaasteisiin.

Valmennus sisältää kuusi 75min tapaamista tukimateriaaleineen, ravinnon analysoinnin sekä INBODY – kehonkoostumusmittauksen (arvo 39€)

Valmentaja Anne Korkia-aho on auttanut vuosien aikana satoja asiakkaita ravitsemuksessa. Hänellä on Trainer4You valmentajakoulutuksen lisäksi ravitsemustieteiden, liikuntapsykologian ja liikuntalääketieteen perusopinnot suoritettuna.

Olet mitä syöt – ole paras versio itsestäsi. Ne paremmat päivät elämässä ei ole kiinni ainakaan omasta vireystasosta, kun syöt optimaalisesti.

Terve keho taistelee flunssaa ja muita sairauksia vastaan paremmin.
Jos sairaus yllättää, niin haluatko, että kehosi on optimaalisesti ravittu & hyvinvoiva ja valmis taisteluun?

Keskiviikkoisin klo 18 – 19.15 katutason valmennushuoneessa turvallisesti max.7 henkilön ryhmässä.
10.3. – 14.4.
Hinta: Jäsenet 149€ , muut 159€

Huom! Varmista paikkasi ilmoittautumalla heti tähän suosittuun valmennukseen! Valmennukseen otetaan seitsemän ensimmäistä ilmoittautujaa.
Ilmoittautuminen: anne@alivekeskus.fi
Kerrothan mahdollisesta erityisruokavaliosta, aineenvaihduntaan vaikuttavasta sairaudesta tai muusta ravinto-ideologiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Onko sinulla kysyttävää RUOKAVALIO HALTUUN – valmennuksesta? Vastaan mielelläni kysymyksiin! Laita viestiä: anne@alivekeskus.fi

Autan Sinua ottamaan RUOKAVALIOSI HALTUUN ja saamaan tuloksia, joita haluat!

Valmennukseen osallistuneiden palautteita:

”Valmennus oli kokonaisvaltaisempi, kuin osasin odottaa, suosittelen kaikille. Kaavoihin kangistuneelle minälle avasi paljon uusia yhtä hyviä tai vielä parempia vaihtoehtoja itsensä hoitamiseen. Valmentaja antoi loistavasti syöttejä meille, ei valmiita vastauksia, vaan oman motivaation myötä pani meidät harkitsemaan valintojamme omaan hyvinvointiin. Sekä fyysisen että psyykkisen puolen kannalta.

”Valmentaja 10+. Asiallinen, asiansa osaava, motivoiva, eikä antanut valmiita vastauksia, vaan pani jokaisen itse pohtimaan.”

”Valmennus vastasi odotuksia. Tunnelma oli rento ja porukka hyvä. Ei ollut jäykkää faktatykitystä vaan tilaa oli myös keskustelulle. Yllättävää oli, että arvot vaikuttavat syömiseeni ja sait minut miettimään mitkä minun arvoni ovat ja elänkö elämääni niiden mukaan.”

”Tukimateriaalit oli hyviä, koska oikeasti joutui miettimään miltä minusta tuntuu nälkä tai mitä ajattelen ja tunnen, kun makeanhimo iskee. Ei niitä tule arjessa ajateltua. Ja edelleen nostan arvojen miettimisen erittäin hyväksi asiaksi, koska se sai miettimään, että sieltähän kaikki lähtee. Kurssin jälkeen olen ”herännyt” eli haluan alkaa toimimaan omien arvojeni mukaisesti, jotta voin paremmin, erityisesti henkisesti. Ja tietty kaipaan myös lisää energiaa fyysiseen aktiivisuuteen. Kiitos Anne! Olet mahtava tyyppi! ”

Lähde sinäkin mukaan oppimaan uutta ja onnistumaan!

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Shape / Crosstraining / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin