Kevään runsas ryhmäliikuntatarjonta alkaa 8.1.2024

Uutuus! LES MILLS DANCE 45 keskiviikkoisin klo 17.15, Tia-Maria

” Les Mills Dance  on 45 minuutin innovatiivinen tanssitreeni!  Freesi, globaali musiikki ja tässä päivässä oleva liikekieli innostaa niin vasta-alkajia kuin pro-tanssijoita.  Tunti on rakennettu alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn lisäksi  3 sykepiikin ympärille. Liikkeet on rakennettu tarkasti musiikkiin, jotta voit heittäytyä ja innostua uudelleen ja uudelleen! Täydellinen valinta sinulle, kun haluat kehittää tanssitaitojasi samalla kun kuntoilet! Jokaisessa kappaleessa on omat liikkeet. Ohjaustyyli on selkeä, musikaalinen ja auttaa sinua nappaamaan liikkeistä kiinni helposti.” HUOM! Tammikuussa ohjelma on sekoitus Sh’bamin suosituimpia tansseja, sillä Les Mills Dance materiaalit julkaistaan helmikuussa.

Uutuus! Zumba 55 tiistaisin 19.00, Jasmine

Jasminen Zumba is back! Tiesitkö, että Jasminen Zumba oli yksi suosituimmista tunneistamme Aliven avautuessa vuonna 2016?  Jasmine liittyi jälleen Zumba Familyyn ja ohjaa innostavia, helppoja ja hikisiä zumbatunteja tiistaisin. Tätä on toivottu ja odotettu!  Jos haluat nauttia musiikista ja hikoilla huomaamattasi hauskanpidon ohessa, niin tule kokeilemaan Jasminen Zumba. HUOM! Harrasta zumbaa kaksi kertaa viikossa; Petran Zumba sunnuntaisin klo 17.00.

Uutuus! SELKÄ 55 tiistaisin klo 17 ja perjantaisin klo 10, Markus.

”Kokonaisvaltainen hyvinvointitunti! Tunti koostuu neljästä osasta. Ensin lämmitellään kuminauhaa tai keppiä apuna käyttäen niska-hartiaseutua ja rankaa rennoksi. Tämän jälkeen tehdään voimaosio ylävartalolle käsipainoilla. Kolmannessa vaiheessa tehdään pitkä ja rauhallinen 20 minuutin keskivartaloa, selkää ja ylävartaloa vahvistava sarja lattiatasossa. Tämän vaiheen täsmäliikkeet ehkäisevät selän kiputiloja. Lopuksi on liikkuvuusosio, jossa rentoudut ja kivut häviävät. Rauhallinen, tehokas ja fiksu tunti. Sano hyvästit selkäsäryille! Tämä tunti sopii hyvin myös vasta-alkajille. Jos pidät Pilateksesta, Ryhti&Liikkuvuustunnista ja Yläkroppa & Coresta, niin kokeile tämä uutuus!”

Uutuus! HUOLTAMO 55 torstaisin klo 19.15, Jansku.

Kehonhuoltotuntien suosio on valtavaa! Huoltamo vastaa tähän tarpeeseen täydellisesti; tunti sisältää aktiivista liikkuvuusharjoittelua, yleisimmistä kehonhuoltolajeista tuttuja elementtejä ja venyttelyä. Tunnilla tehdään liikkeitä omaan, rauhalliseen tahtiin. Koe kokonaisvaltainen rentous! Tältä tunnilta poistuessasi kehossasi on vähemmän kipuja ja olo on rauhoittunut & läsnäoleva. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kehonhuollosta. Tunti on rauhallisempi kuin Bodybalance ja aktiivisempi, kuin Yin Jooga.

Uutuus! CYCLING PARTY 45 keskiviikkoisin klo 17.05, Päivi.

Cycling Party on haastavuudeltaan basic-tunnin tasoa. Työosuuksissa on 2-3 biisiä putkeen ja työosuuksien välissä palautellaan aina yhden biisin verran. Työbiisit ovat kuitenkin huomattavasti tavallista lyhyempiä, ja vaihtuvat miksaten tiuhempaan. Se tarkoittaa enemmän biisejä ja paremmat partyt! Lisäksi jokaisella kuukaudella on oma teemansa.

Tammikuu: Vain elämää

Helmikuu: Halki vuosikymmenten

Maaliskuu: Rokkibileet

Huhtikuu: Coverit

Kahvakuula ja Step-Muokkaus ovat tauolla kevään ja palaavat kalenteriin myöhemmin. Lajeista löytyy virtuaalitreenit, joita voit treenata omien aikataulujen mukaan, kun salissa ei ole tuntia. Jos olet tykännyt Yläkroppa & Core tunnista, niin tutustu SELKÄ tuntiin.

Joka arkiaamu ryhmäliikuntaa!

Tarjoamme nyt jokaisena arkiaamuna ryhmäliikuntaa! Kaikki tunnit soveltuvat myös seniori-ikäisille. Tuntien liikevaihtoehdot on rakennettu niin, että ne sopivat niin senioreille, aloittelijoille kuin haastetta kaipaaville.

Supersuosittu Ryhti & Liikkuvuus jatkuu kevätkaudellakin. Jos pidät tästä tunnista, tutustu myös perjantain SELKÄ tuntiin.

Riikan ja Tuulin kiertoharjoittelussa treenaat monipuolisesti koko kehoa huipputsemppauksessa. Oma tahti, oma tehon määritys!

Toivottu uudistus! Letkeät lattarit on nyt 55min pituinen! 45min tanssia ja 10min coretreeniä. Huom! Voit halutessasi poistua tanssiosuuden jälkeen.

Markuksen Selkä on UUSI hyvinvointitunti, jonka täsmäliikkeillä pääset eroon selkäkivuista.

Liikunta-alan rautaisimmat ammattilaiset liikuttavat sinua!

Anna Juuri-Oja palaa äitiyslomalta omalle tuntipaikalleen Bodycombatin pariin. Anna on fysioterapeutti, jonka rakkaus ryhmäliikunnan ohjausta kohtaan roihuaa vahvana! Anna on tsemppaava ja energinen pakkaus, jonka Bodycombatissa ylität joka kerta itsesi!

Riikka Metsänen on Alivelaisille tuttu valmentajana ja hierojana. Hän on jämäkkä ja johdonmukainen ohjaaja – huumoria unohtamatta! Riikka ohjaa kiertoharjoittelua ja lasten tuntia.

Tia-Maria Salmi palaa ohjausten pariin pienen huilin jälkeen. Tia-Marian yli 20 vuoden ohjauskokemus näkyy ja häntä onkin kuvailtu auringoksi, joka piristää ankeimmankin päivän. Tule energisoitumaan Tia-Marian Danceen!

Tiina Hakala on vanhempainvapaalla ohjauksista kevään 2024.

Voi lähettää palautetta, toiveita ja kysymyksiä Tuulille: tuuli@alivekeskus.fi

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin