Koe kokonaisvaltainen rentoutuminen!

Intialainen päähieronta rentouttaa ja palauttaa. Hieronnassa hoidetaan akupisteitä lapojen, käsivarsien ja pään alueelta. Rentoutumisen vaikutus on kokonaisvaltainen! Hierottavalle luodaan hyvä ja rento istuma-asento tuolille tyynyjen kanssa. Tarvittaessa hänen jaloilleen laitetaan viltti. Silmälasit, kaulakorut ja korvakorut poistetaan hoidon ajaksi (korvakorut jos se on mahdollista). Mukavat ja rennot vaatteet auttavat asiakasta rentoutumaan. Taustalla soi rauhallinen ja rentouttava musiikki. Hoitaja ei juttele hoidon aikana, niin saat keskittyä rauhoittumiseen. Tämä rentoutumisen tila on jokaisen koettava! Hektinen arki helpottuu ja väritkin näyttää taas kirkkaammilta.

Hoitoa suositellaan:

  • Stressioireisille täsmäiskuna -> hoidon jälkeen näet asiat selkeämmin perspektiivissä ja stressi sulaa pois
  • Unettomuudesta kärsiville (alle 3kk unettomuus) -> suositellaan käymään 2krt/vko,  parantavan vaikutuksen kokee jopa jo viikossa!
  • Niska-hartiavaivaisille rentouttumaan ja helpottamaan kipuja
  • Ahdistuksesta ja jännityksestä kärsiville vapauttamaan positiivista energiaa
  • Hiusten hyvinvointiin virkistämään hiusten kasvua ja elinvoimaisuutta
  • Väsyneille silmille virkistämään (päätetyöntekijät)
  • Helpottamaan jännityspäänsärkyä
  • Säännöllisesti migreenipotilaille. Hoito laukaisee monilla migreenistä kärsivillä migreenin, mutta hoitojen myötä migreeni helpottuu ja jopa häviää kokonaan. Jos hoito ei laukaise migreeniä, migreeni on hormonaalista eikä jatkohoidoista ole hyötyä sairauden hoidossa.

Intialainen päähieronta sopii vauvoista vaariin! Vauvoilla hoito rentouttaa ja väsyttää, jolloin unesta on helpompi saada kiinni.

Hoitoa ei suositella tietyissä akuuteissa sairaustiloissa. Jos saat tulla klassiseen hierontaan, niin saat tulla myös intialaiseen päähierontaan. Kysy lisää hoidon sopivuudesta sinulle mahdollisen sairauden  tai raskauden aikana: mahounioy@gmail.com

Hoidon historiaa:
Intialainen päähieronta on osa ayurvedista perinnettä, jota on harjoitettu Intiassa jo yli 5000 vuotta. Intiassa pääasiassa naiset hierovat toisiaan kylässä ja kotona. Eurooppaan intialainen päähieronta tuli vuonna 1978, jolloin Narenda Mehta alkoi Brittein saarilla hieromaan asiakkaita. Suomeen intialaisen päähieronnan toi Mehtan oppilas irlantilaissyntyinen Dee Ahren 1999. Tämä hoitomuoto on muokkautunut jonkin verran kouluttajien ja hoidon harjoittajien käsissä. Jokaisen hierontaa tekevän kädet luovat omaa käsialaansa, kuitenkin säilyttäen samana hoidon vaikutuksen ja tekniikat.
Nykyaikainen intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen tuhansia vuosia vanhan päähieronnan ja niska-hartiaseudun hieronnan. Nykyiseen hoitomuotoon on lisätty otteita klassisesta hieronnasta, osteopatiasta ja shiatsusta.

Hoitajana meillä toimii Koulutettu hieroja, niveltoiminnan & intialaisen päähieronnan ammattilainen Marko Ahonen. Markolle varaat ajan klikkaamalla tästä.

Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Muokkaus / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin