Kuukauden kuntosali- ja ryhmäliikuntatreenit uusille tutustujille 29€

Tarjoamme uusille tutustujille kuukauden kuntosali- ja ryhmäliikuntatreenit tutustumishintaan 29€. 

Tarjouksen ehdot:
* Tarjouksen voi lunastaa henkilö, jolla ei ole ollut viimeisen 6kk aikana ostettua korttipalvelua ALIVELLE.
* Oikeuttaa kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajattomaan käyttöön kuukauden ajaksi ostopäivästä. Käyttöaikaa ei voi pilkkoa osiin. Yksi tarjouskuukausi / henkilö.
* Tarjous on voimassa 31.5.18 saakka eli voit lunastaa treenit vielä silloin ja ne ovat voimassa seuraavat 30 päivää.
* Kulkukortin pantti 10€ veloitetaan. Palauttaessasi kortin saat korttipantin takaisin. Samalle kortille voi ladata halutessaan jatkoksi esim. jäsenyyden tai 10x kortin.
* Tarjous ei sido mihinkään.
* Voit varata ryhmäliikuntatunteja varauskalenterista. Kuntosalimme on avoinna kulkukortilla joka päivä 4.30 – 23.
* Tarjous ei sisällä kuntosaliohjelmaa / Personal Trainer- tapaamista, mutta tarjoamme tarvittaessa erikseen maksutonta kuntosaliopastusta aloittelijoille. Kysy tästä lunastaessasi tarjousta!
Yksittäisen Personal Trainer tapaamisen 55min hinta (sisältää kuntosaliohjelman) on 89€.
* Vastaanottomme palvelee maanantaista torstaihin klo 16.30 – 19 ja perjantaisin 9.30 -12.30. Lunasta tarjous vastaanoton aukiollessa.
Innostu monipuolisista ryhmäliikuntatunneistamme! Ajankohtaisen kalenterin näet aina täältä: https://oma.enkora.fi/alivekeskus/reservations2/index. 
Valikoimassamme on mm. Les Mills BODYPUMP, BODYBALANCE, BODYCOMBAT, BODYSTEP, Fysiotraining, Pilates, Yin Jooga, Shape, Core, Sisäpyöräily,  LAVIS, ZUMBA, Crosstraining…
Tuntikuvauksiin pääset tästä:
Kuntosalimme on avoinna joka päivä asiakkaillemme kulkukortilla klo 4.30 – 23. Kuntosalillamme on runsaasti avaraa tilaa, Hoistin & Goljatin laadukkaat laitteet, Crossfit häkki, toiminnallisia välineitä ja iso vapaapaino-alue.
Tervetuloa tutustumaan meille!
PS. Syksyn uutuutena uudistettu Lasten maailma – pysy kuulolla!
Otteita asiakastyytyväisyyskyselystä 2017:

”Motivoitunut, ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilöstö, nykyaikaiset ja monipuoliset laitteet sekä kunnollinen, perinpohjainen opastus kuntosalilaitteiden käyttöön.”
”Erinomainen liikuntakeskus, erinomainen henkilökunta ja todella hyvä sijainti.”
”Tilat, hyvin pitävä tuntikalenteri, monipuolinen ryhmäliikunta ja ystävälliset ohjaajat”
”Tuulilta sain hyvät vastaukset ennen kuin päätin aloittaa, Juho ohjeisti ja tutustutti laitteisiin ja Anne on luotto-pt, jota ilman olisin luultavasti jo luovuttanut”
”Siellä on todella mukava, iloinen henkilökunta ja siellä saa pienelläkin kynnyksellä opastusta laitteiden käyttöön liittyvissä asioissa.”
”Elämäni ensimmäinen kuntosalisuhteeni, vaikka olenkin koko ikäni harrastanut monipuolista liikuntaa. Vaikka asun nyt Jyväskylässä, Aliven positiivinen ilme ja ote saavat jatkamaan.”
”Hyvät tilat, kivat ohjaajat ja kattava tarjonta sekä aukioloajat. Myös sijainti on hyvä. Reilun 10 km matkan ajaa Jyväskylästä helposti ja nopeasti paikalle eikä parkkitila ole ongelma.”
”Paikka on lähellä, helppo tulla, voi tulla sellaisena kun on.Henkilökunta on ihanan positiivista ja kannustavaa. Lähtiessä on voittajaolo. Kiitos ihanat Jenni, Tuuli, Kirsti, Tiamari, Martta, Kalle , Timo ym.”
”Positiivinen ilmapiiri, mahtava henkilökunta (PT Anne, Timo, Kalle, Markus, Tuuli, Jenni, Kirsti) mainiot kuntosalilaitteet ja erinomainen opastus, koska haluan ottaa itsestäni kaiken mahdollisen irti ja tehdä harjoitukset/liikkeet mahdollisimman oikein eikä sinne päin.”
”Myönteinen ilmapiiri, asiakkaita kuunnellaan ryhmäliikuntakalenteria tehdessä.”
”Asiakaslähtöinen ote, mahtava yhdessä tekemisen meininki, osaava ja tsemppaava aivan mahtava henkilökunta, hyvä varustelutaso, uudet hyvät tilat ja ilmastointi…”
”Minulle sopivat ryhmäliikuntatunnit aamupäivisin. Positiiviset ja iloiset ohjaajat, personal trainerit ja ammattitaitoinen fysioterapeutti.”
”Lähellä muuramelaisia, yrittäjät ovat lähellä & näkyvillä, sopivan kokoinen ollakseen sellainen hyvän mielen paikka, ettei ole mikään kasvoton ”jättilaitos”
”Sijainti, sauna, uudet ja hyvässä kunnossa olevat laitteet. Henkilökunta on mukava. Viikottain tuleva Alive info on kiva pläjäys siitä missä mennään ja mitä on tulossa. Alivella käy pääsääntöisesti kiwaa porukkaa!”
”Oivaltavuus, monipuolisuus, tavoitettavuus”
”Kuntosali, johon mielestäni niin aloittelijan kuin kokeneemmankin treenaajan on helppo tulla. Nykyaikaiset tilat. Hyvät pysäköintimahdollisuudet autoileville.”
”Nopea reagointi asiakkaiden toiveisiin, hyvät ohjaajat.”
”Monipuolinen tarjonta, ilmapiiri on loistava, niin henkilökunta kuin treenikaverit, jotka tulleet kohta ikäänkuin perheenjäseniksi.”

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / Kahvakuula / Core / Superbooty / Shape / HIIT / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin