TIMMIT MIMMIT naisten oma painonpudotusryhmä alkaa 8.9!

Järjestyksessään jo kuudes Timmit Mimmit -painonpudotusryhmä starttaa tiistaina 8.9. klo 18.10!

Haluatko voida nauttia elämästäsi vahvana, kiinteänä, itsevarmana ja juuri niissä vaatteissa kuin haluat?

Hei, Olen Jenni Liikunnanohjaaja (AMK, YAMK), Personal Trainer sekä ryhmäliikuntaohjaaja. Liikunnan parissa olen työskennellyt yli 10 vuotta, matkalle on mahtunut monta menestystarinaa, monenlaista elämäntapamuutosta ja onnistumista. Haluan auttaa myös sinut tavoitteisiisi kohti itsevarmempaa, terveempää oloa.
Jos tavoitteenasi on päästä hyvään kuntoon ja saada terveellisistä tavoista pysyvä elämäntapa, voit lähteä mukaan Timmit Mimmit painonpudotusryhmään.

Kun lähdet mukaan, suuntaat kohti timmimpää vartaloa, itsevarmuutta ja ennen kaikkea terveellisiä ja automaattisia elämäntapoja ja taitoja, joilla tulokset myös pysyvät. Todelliset muutokset tehdään yksitellen ja omaan elämään sopiviksi sovittaen, ryhmän kanssa, yhdessä oppien.

Opettelemme oikeita tapoja rennosti yhdessä tehden. Itsekurille ja tahdonvoimalle ei ole tarvetta siinä vaiheessa, kun opit oikeat tavat ja otat ne automaattisesti osaksi elämääsi, mikä vie sinut kohti pysyvää elämäntapa muutosta. Kun et pakota itseäsi mihinkään tai tee mitään hampaat irvessä, pääset irti jojoilusta, pikadieeteistä ja kuureista. Voit keskittyä unelmiisi ja omaan elämääsi täysillä. Ryhmän avulla löydät kaivatut ja hukassa olleet tavat osaksi elämääsi, ilman pakottamista.

Painonpudotus ei ole ainoastaan pudotettuja kiloja vaan kehonmuutoksen myötä saat itsevarmuutta, energiaa ja jaksamista. Tämä uusi energia heijastuu kaikkeen, mitä teet elämässä – onnistumiset ruokkivat toisiaan ja onnistut helpommin myös muissakin asioissa elämässäsi.

Ryhmä sisältää:
*Inbody kehonkoostumusmittaukset alussa ja lopussa. Kehonkoostumusmittauksen raporttilomake kertoo huomattavasti moniulotteisemmin kehonkoostumuksesi tilasta kuin pelkkä vaakalukema. Inbodymittaus kertoo:
Rasvamassa kg
Lihasmassa kg
Rasvaprosentti %
Sisäelinten ympärysrasva
Lepoaineenvaihdunta

*Teemme helpot kuntotestit alussa ja toistamme samat testit viimeisellä tapaamisella. Myös kuntotestit kertovat kehosi tilasta. Lisäksi tuloksien vertaaminen on yksi tapa seurata kehossa tapahtuvaa muutosta.

*Ruokavalio vinkit ja esimerkkiruokavalio

* 10 tapaamista
Henkilökohtainen tapaaminen kanssani, jolloin Sinulle tehdään tavoitteitasi tukeva kuntosali/liikuntaohjelma. Käymme kuntosaliohjelman läpi ja katsomme turvalliset ja oikeat tekniikat liikkeisiin.

Ryhmätapaamisia yhdeksän, jolloin keskustelemme ja liikumme yhdessä. Kokoontumiset tiistaisin viikon välein 8.9. – 3.10.2020
Neljän ensimmäistä tapaamista teemoittain:
Ti 8.9. klo 18.10 – 19.30 Motivaatio, tavoitteet ja kuntotestit.
Ma 14.9. klo 19.25 – 20.25 Terveellinen ravinto. Huom päivä ja aika!
Ti 22.9 klo 18.10 – 19.10 Tavoitteita tukeva liikunta.
Ti 29.9. klo 18.10 – 19.10 Lepo ja palautuminen.
Seuraavat tapaamiset tiistaisin klo 18.10-19.10. Tapaamisilla keskustellaan ja joka kerta myös treenataan.

*Mikä tärkeintä, et tee tätä yksin vaan sinun tukenasi on ryhmä. Saat avuksesi ryhmän, joka koostuu samojen asioiden kanssa kamppailevista naisista, joilla on samankaltaisia kokemuksia.

Yhdessä tekeminen tukee tavoitteiden saavuttamisessa. Et ole yksin elämäntilanteessa tai ongelmiensa kanssa, jokainen osallistuja tulee hyväksytyksi ja kuulluksi tasavertaisesti. Ryhmässä tuetaan toinen toisiaan ja vaihdetaan vastavuoroisesti kokemuksia.

Ryhmän lisäksi saat minun täyden tuen. Autan sinua saavuttamaan tavoitteesi ja löytämään itsevarmemman, energisemmän ja terveemmän version sinusta.

Lopputuloksena saat kiinteämmän kehon, taidot sen ylläpitämiseen, lisää tyytyväisyyttä itseesi ja energiaa tehdä enemmän niitä asioita, joista elämässä nautit.

Hinta: 299 e (3.erässä)
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: jenni@alivekeskus.fi

Osallistuaksesi ryhmään sinun ei tarvitse olla Aliven jäsen.

Innostu mukaan, kohti terveempää ja timmimpää sinua. Tervetuloa!

”Olin itsepäisesti uskotellut vuosia itselleni, että kyllä minä tähän pystyn omin avuin. Viimein myönsin itselleni, että ei tämä tästä mihinkään etene, vaan tarvitsen ulkopuolisen apua ja neuvoja. Tarvitsin jonkun, joka selvästi kertoo mitä ja miten tehdä. Tietoa liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta minulla oli, mutta en osannut sitä oikealla tavalla hyödyntää. Aloin treenaamaan Jennin kanssa ja aluksi tehtiin treeniohjelma ja lisäksi sain hyvät ruokavalio-ohjeet. Paino lähtikin nopeasti tippumaan! Suurin muutos oli opetella syömään aamupala sekä muutenkin syömään säännöllisesti. Ennen join aamupalaksi pelkkää kahvia ja söin vasta iltapäivän puolella järkyttävän kokoisen aterian. Loppupäivä saattoikin mennä leipää mussuttaen. Nyt kroppani on tottunut siihen, että syön n. 3 tunnin välein, enkä voisi enää kuvitellakaan, että jättäisin aamupalan väliin. Puolen vuoden treenaamisen jälkeen painoni ei yhtäkkiä enää tippunutkaan vaan jumahti muutamaksi kuukaudeksi paikalleen, stressasin asiaa ja tuijotin vain vaa’an näyttämää numeroa.

Jenni sai minut ymmärtämään, että stressaan aivan turhaan eikä pidä keskittyä vain siihen mitä vaaka näyttää. Pääasia on, että jatkan liikkumista ja syön hyvin – kyllä se paino siitä vielä laskee. Näinhän siinä kävi. Kun lopetin asian stressaamisen ja liikuin liikunnan ilosta enkä vain painonpudotus mielessä, alkoi kilot taas karista. Vuodessa kiloja on lähtenyt reilusti, kroppa on kiinteytynyt ja energiaa riittää. Siitä kun aloin treenaamaan Jennin kanssa, on painoa pudonnyt yli 20kg! Voin suositella Jennin kanssa treenaamista kaikille, jotka haluavat saada tuloksia ja muuttaa elämäntapansa.”

– Tuulia H

”Osallistumalla Timmit Mimmit -ryhmässä pääsin määrittelemääni kilolukemaan ja liikunnasta on tullut tapa ja paljon iloa elämään tuova asia. Tarvitsin ryhmää tuomaan jatkuvuutta heränneeseen liikunnallisuuteeni ja lisäämään motivaatiota painonpudotukseen ja -hallintaan.”

– Timmi Mimmi, 64 v

”Olen tyytyväinen, että lähdin pitkän arpomisen jälkeen mukaan Timmit Mimmit -ryhmään. Löysin kadonneen liikuntakipinän ja pienet muutokset kropassa ja jaksamisessa motivoivat jatkamaan! Jenni on inspiroiva tyyppi ja hyvä ohjaaja. Jenni sopeutti liikuntaohjeet juuri omaan elämäntilanteeseeni sopiviksi. Hän ymmärsi elämäntilanteen haasteet ja potki näkemään mahdollisuudet! ”

– Timmi Mimmi, 40 v

”Olen tyytyväinen lopputulokseen, sain uutta intoa ja lisää näkökulmia omaan treeniin! Henkilökohtainen treeniohjelman on edesauttanut salitreeniä. Nyt uskallan ja osaan paremmin käyttää salin laitteita ja ennen kaikkea saada niillä tulosta aikaan! Timmit Mimmit -ryhmä toimi hyvin, siinä voi luottavaisesti puhua asioista, ja hyvinhän niitä jaettiinkin. Oheismateriaalia olivat hyviä ja selkeitä. ”

– Timmi Mimmi, 52 v

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Strong Arms / Kiertoharjoittelu / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Jooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin