Unenvoima – kuinka oppia paremmaksi nukkujaksi ja selättää uniongelmat lopullisesti

Hei! Olen Miia Soranto, Univalmentaja, ravintovalmentaja, kouluttaja, liikunnanohjaaja ja neljän lapsen äiti.

Onko sinulla haasteita jaksamisesi kanssa? Aamulla herääminen takkuaa, viimeistään lounaan jälkeen alkaa väsymys, eikä töiden jälkeen tunnu jaksavan enää mitään ylimääräistä. Yli puolet suomalaisista kokee häiritsevää väsymystä usein, joka neljäs lähes joka päivä. Uni on riittävää ja rytmi kohdillaan, kun aamulla herää virkeänä ja jaksaa olla toimelias koko päivän. Unenvoima -valmennus  on ainutlaatuinen ohjelma, jonka avulla voit oppia parantamaan unesi laatua ja oppia paremmaksi nukkujaksi.   

Matkasi kohti energisempää elämää 

Unettomuus, väsymys ja huono unenlaatu ovat mahdollisesti vaivannut sinua pitkään Unesi on ollut aina herkkä häiriöille tai joku tapahtuma on muuttanut untasi. On tärkeää tuntea itsensä ja se polku, joka tähän hetkeen on johtanut, mutta ehkä jopa tärkeämpää on lisäksi se tie, jonka valitsemme nyt tästä eteenpäin. Aiommeko jäädä identiteettiin, jota huono uni määrittelee vai päätämmekö luoda uuden suhteen uneen ja samalla itseemme. Olen Miia Soranto, univalmentajasi matkalla kohti parempaa unta, jonka toivottavasti aloitat nyt. Olen kouluttautunut liikunnanohjaaja, ravinto- ja univalmentaja, joka osaa huomioida unesi osana isompaa kokonaisuutta. Ennen kaikkea olen itsekin  ollut uneton, joka on lopulta oppinut nukkumaan.  

Ajattelet ehkä, että olet jo kokeillut kaikkea, eikä mikään ole tuottanut tulosta. Mikä siis voisi olla nyt se mikä muuttaa kaiken? 

Tein tämän valmennuksen siksi, että en halunnut kenenkään joutuvan turhaan kulkemaan sitä matkaa, jonka olen itse unettomana tehnyt. Haluan, että sinulla on mahdollisuus saada apua nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin, kuin mihin terveydenhuolto yksin tällä hetkellä pystyy tai mihin yksin pystyisit. Valmennukseni perustuu lääkkeettömiin unenhoidon keinoihin, joilla on todettu olevan tehokkaimmat ja pitkäaikaisimmat vaikutukset unettomuuteen. Jos unilääkkeet ovat sinun kohdallasi se, mitä juuri nyt tarvitset, univalmennukseni sopii myös sinulle. Tuomme vain rinnalle uusia tapoja, joilla voit itse lähteä rakentamaan parempaa unta, mahdollisesti jopa ilman lääkkeitä.  

Olen suunnitellut sinulle polun, joka perustuu sekä tutkittuun olemassa olevaan tietoon, että omaan kokemukseeni unettomuudesta ja sen erilaisista lääkkeettömistä hoitomenetelmistä. Keinoja unen parantamiseen on monia, eivätkä ne kaikki hyödytä kaikkia, vaan on lähdettävä kokeilemaan ja etsimään juuri sinulle sopivat keinot. Valmennus vaatii sinulta sitoutumista, unettomuutesi ei syntynyt hetkessä ja se on luultavammin vaikuttanut jo usealla elämän osa-alueella toimintaasi, nämä kaikki pitää ottaa huomioon . Olet voinut olla väsynyt jo vuosia, eikä sen voi odottaa ratkeavan yhdessä yössä, vaikka merkittävää apua voitkin saada jo hyvin nopeasti. Prosessi voi olla pitkä, mutta maksaa itsensä takaisin tulevaisuudessa. 

Onko univalmennus sinun juttusi? 

Jos sinusta tuntuu, että elämäsi menee ohi väsymyksen vuoksi, et jaksa olla se ihminen joka haluaisit olla. Etkä jaksa nauttia haluamistasi asioista. Univalmennus auttaa sinua olemaan energisempi oma itsesi. Oppimalla enemmän unestasi ja tarpeistasi voit parantaa keskiverto yötäsi merkittävästi. Voit palautua ja voida paremmin sekä saavuttaa kaipaamasi olotilan, jossa voit taas nauttia elämästä.  

Joskus unettomuus on oire, uni häiriintyy ja reagoi helposti mm. terveydentilan muutoksiin. Jos sinulla on vaikeaa masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, vaikeita traumaattisia kokemuksia, alkoholi tms. voimakkaita riippuvuuksia, on tärkeää saada apua ensisijaisesti ensin näihin ongelmiin. Tämän jälkeen tai yhdessä muun tarvittavan hoidon kanssa, unen hoitaminen on myös mahdollista.  

Unenvoima -valmennus 90 päivää – 169 € / kk tai kertamaksulla 470 €

Sisältö: 

– Yhteensä seitsemän yksilöllistä tapaamista, kesto noin 60min/kpl. 

– Unen viikoittainen seuranta ja oma yksilöllinen uni 

– Unta tukevat rutiinit uusiksi 

– Sinulle sopivat rentoutumismenetelmät ja tehtävät   

– Mahdollisuus kokeilla neurosonic -patjan hyötyjä 

– Uusi suhde uneen 

Sinun on ehkä vaikea nyt uskoa muutokseen, koska sitä ei voi kokea muuta kuin kokemalla. Et voi ratkaista tätä haastetta ajattelemalla tai lukemalla siitä, vain tekemällä asioita jotka oikeasti saavat aikaan muutoksen. 

Sinun ei tarvitse uskoa siihen, mutta sinun täytyy haluta sitä. 

Nyt voit lähteä mukaan valmennukseen, joka avaa sinulle uuden näkökulman uneesi ja itseesi. 

Jos vielä epäröit, voit nyt varata aikasi ilmaiseen unikonsultaatioon. Tarjoan ensimmäiselle 10 ilmoittautuneelle mahdollisuuden noin 45min keskusteluun, jossa kartoitamme tilannettasi yksilöllisesti.  Voidaan toteuttaa myös etänä. Ota yhteyttä sorantomiia@gmail.com

Koulutukseni:

Lisensoitu Trainer4You Univalmentaja

Lisensoitu Trainer4You Ravintovalmentaja

Liikunnan ammattitutkinto

Michigan University Sleep Neurobiology, Medicine and Society

Minut löytää ja tavoittaa instagramista @miia.soranto

Asiakkaiden suusta:

” Miia on ihmistaituri. Hänelle on äärimmäisen helppo puhua ja hän osaa rohkaista kyseenalaistamaan omia ajatusmalleja. Hän jämäkästi, mutta samalla pehmeästi ohjaa eteenpäin. Hänen seurassaan on yksinkertaisesti helppo olla. Erityisesti pidän siitä, että hän osaa ottaa huomioon ihmisen kokonaisuutena. Suosittelen!”

”Valmennus pyörähti sujuvasti, kommunikointi oli helppoa. Suurin vaikutus itsellä oli pään sisällä, vaikka valmennus ei siihen painottunutkaan. Parasta ajassa oli ihmisläheisyys ja ”rento ilmapiiri”. Saat asiakkaalle positiivisen fiiliksen. ”

Ota yhteyttä ja lähde kohti hyvin nukuttuja öitä! sorantomiia@gmail.com

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin