Uusi alku? Matalan kynnyksen liikuntaryhmät alkavat!

Sinun Uusi Alku starttaa 10.9. , oletko valmis?

Onko viimeisestä liikuntaharrastuksestasi vierähtänyt kuin huomaamatta aikaa 10 vuotta? Tai kenties vielä pidempään? Mielesi tekisi liikkua, mutta miten ja milloin?

Ei hätää, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa! Tärkeintä on vain lähteä liikkeelle mahdollisimman pian.

Uusi alku – treeniryhmässä treenataan kuukausi Personal Trainer Anne Korkia-ahon johdolla. Kuukaudessa saat herätettyä mielenkiinnon omasta hyvinvoinnista välittämiseen ja säännöllisyyteen. Liikuntakipinä syttyy ja kunto kohoaa kuin huomaamatta.

Uuteen alkuun sisältyvät kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajaton käyttö kuukauden ajan viikon jokaisena päivänä 4.30 -23. Lisäksi sinulle tehdään INBODY kehonkoostumusmittaus, jotta tiedät lähtötilanteesi. Tutustumme kuntosalin puolelle ja teemme sinulle kuntosaliohjelman; perehdymme tekniikoihin, laitteisiin ja muihin välineisiin. Myös liikunnallinen lastenhoito on erikseen maksutta käytössäsi kuukauden ajan. Voit varata paikan ryhmäliikuntatunnille ja lasten hoitoon varauskalenterista. Suosittelemme erityisesti matalan kynnyksen ryhmäliikuntatunteja uuteen alkuun. Ryhmäkalenteriin pääset tästä: https://www.alivekeskus.fi/ryhmaliikunnan-kalenteri/
(Kalenteri vaihtuu 27.8.)

Uuteen alkuun kuuluu neljä tunnin mittaista ryhmätapaamista Personal Trainer Annen johdolla.

Tapaamisten sisällöt:

Motivaatio ja tavoitteet & oman treenikalenterin rakentaminen & ryhmäliikuntasuositukset
– lisäksi 1.viikolla pääset Kallen kuntosaliopastukseen, jotta kuntosali tulee tutuksi.

Ryhmätreenaaminen Personal Trainerin johdolla

Liikkujan ravinto

Lepo & kehonhuolto, jatkotavoitteet
+ whatsappryhmä kokemusten jakamiseen

Hae mukaan ryhmään nyt! Hinta on superedullinen VAIN 79€!!!!

Ryhmä ei sido mihinkään. Teemme tottakai loistavan tarjouksen jatkotreeneistä ryhmäläisille, mutta päätöksen jatkosta voit tehdä ryhmän jälkeen. Uusi alku odottaa Sinua!
Yhteen ryhmään otetaan max.10 henkilöä.
Ryhmä on suunnattu henkilöille, jotka eivät harrasta liikuntaa aktiivisesti tällä hetkellä.

Ilmoittaudu 3.9. mennessä: anne@alivekeskus.fi

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 18 -19

10.9. , 17.9. , 24.9. ja 1.10.

Ahdistaako ajatus kuntosalista ja peilin edessä pumppaavista haukkariheeboista? Tai ryhmäliikuntatunnista, jossa kaikki tuntuvat liikkuvan samaan rytmiin ohjaajan kanssa, paitsi tietenkin sinä?

Molemmat ovat hyvin perinteisia stereotypioita kuntokeskuksista, mutta meillä Alivella näiden totuusperästä ei ole kokemusta. Meillä liikkuu aivan tavallisia ihmisiä, monenlaisin tavoittein. Ja juuri sinunlaiselle on meillä tilaa!

Entä jos olen sen matalan kynnyksen ryhmän huonokuntoisin?

Entä jos keskittyisit omaan kehoosi ja terveyteesi, välittämättä mitä muut tekevät? Lähtötasolla ei ole merkitystä tässä ryhmässä, sillä jokaisella on omat tavoitteensa. Tavoite voi olla nousta portaat ALIVELLE hengästymättä tai saada kengät jalkaan istumatta. Ja se tavoite voi olla konkreettinen vuoden päästä. Nyt lähdetään todellakin perusteista liikkelle lempeästi, motivoiden ja yksilölliset tulokset kirkkaana mielessä.

Ilmoittaudu mukaan, meidän mielestämme olet ansainnut uuden alun!

Ryhmän vetäjänä Personal Trainer Anne Korkia-aho

Koulutus:
Trainer4You Personal Trainer
Opintoja liikuntalääketieteestä ja ravitsemustieteestä Itä-Suomen yliopistossa
Painonnostovalmentaja

Ohjaajana Crossfitissä v. 2014 alkaen, PT:nä ja ryhmäliikuntaohjaajana ALIVELLA huhtikuusta 2016

Erikoisosaaminen: toiminnallinen harjoittelu, liikkuvuus ja kehonhuolto sekä ravitsemus ja erikoisruokavaliot

Vapaa-aikani kuluu opiskellessa ja erilaisten liikunta-aktiviteettien parissa. Tärkeintä liikkumisessa on mielekkyys ja hyvä olo, silloin jaksaa tehdä töitä tavoitteen eteen. Ohjaajana olen iloinen ja vaativa, tykkään korostaa oikeaa suoritustekniikkaa ja tiukkaa tekemistä. Ota yhteyttä, niin aloitetaan treenit yhdessä!

 

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / TONE / Core / Superbooty / Crosstraining / LAVIS® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Pilates / Fysiotraining / Sisäpyöräily / Seniorit

Alkaen

35€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin