Terve! Valmentamiseni keskiössä on ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvointi, liikunta, lepo ja ravitsemus. Autan sinua kuuntelemaan oman kehosi viestejä ja ymmärtämään kokonaiskuormituksen merkityksen. Autan sinua rutiinien löytämisessä ja saamaan liikunnasta iloa ja nautintoa. Sinä määrittelet tavoitteen ja minä kuljen mukana kuunnellen, tsempaten, motivoiden, yhdessä tehden sekä lempeän napakasti ohjaten.

Erityisosaaminen: elämäntapamuutokset, monipuolinen lajiosaaminen, kuntosaliharjoittelu, liikkuvuusharjoittelu, juoksu, pyöräily, uinti jne.

”Jos sinulla on heikkous,

käännä se voimaksesi.

Jos sinulla on voimaa,

älä tuhlaa sitä heikkouksiin.”

– Dorey Shary –

Olen koko ikäni liikkunut erittäin monipuolisesti. Nuorempana sähäkät ja nopeatempoiset palloilulajit olivat lähinnä sydäntä, mutta vanhemmiten lajikirjo on laajentunut myös kestävyysurheilun puolelle. Olen viime vuosina viihtynyt paljon luonnossa niin vaeltaen, juosten kuin maastopyöräillen. Viimeisimpänä hurahdin gravel-pyöräilyyn. Talvella laskettelen/lautailen, hiihdän jne. Lajikirjoni on todella laaja ja mielelläni hyödynnän osaamistani myös sinun kanssasi rakentaen sinulle monipuolisen treeniohjelman kehoa kunnioittaen.

Minuun saat yhteyden sähköpostilla hanna-kaisa@alivekeskus.fi tai tule juttelemaan Alivella.

”Hanna-Kaisa on helposti lähestyttävä, lämmin ja huumorintajuinen tyyppi. Saa sellaisetkin hommat tuntumaan kivalta, jotka ei edes oo kivoja. Tosi kannustava ja tsemppaava, osaa antaa palautetta ja myös ottaa sitä vastaan. HK on hirmu liikunnallinen ja kokemusta useammasta lajista. HK:n kanssa oli helppo ”rapakuntoisenakin” lähteä touhuamaan ja kokeilemaan hommia ja sen seurauksena vielä innostua asiasta”. Voin kyllä lämpimästi suositella. – Johanna

”Hanna-Kaisa on valmentajana napakka, iloinen, kannustava huipputyyppi.” – Saija

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin