Lasten tanssi 5-7 vuotiaille 8.9. alkaen

Tanssin iloa, liikuntaleikkejä ja hauskaa yhdessä oloa!

Tanssitunnilla leikitään musiikkiliikuntaleikkejä ja tanssitaan lyhyitä, helppoja koreografioita erilaisiin musiikkityyleihin. Lapsi saa ensikosketuksen tanssin maailmaan ja oppimisen iloa!

Ohjaajana tanssiliikunnan valmentaja Viivi Koivumäki, jolla on  vuosien kokemus lasten liikuttamisesta. Viivi opiskelee liikuntaa ja valmennusta ja harrastaa kilpatanssia sekä showlatinoa. Tällä tunnilla ei kuitenkaan liikuta kilpailumielessä, vaan liikunnan iloa ja rytmiä etsiskellen.  Sopii kaikille 5-7 vuotiaille tanssista kiinnostuneille lapsille.

Tunnille osallistutaan ilman vanhempaa. Hyödynnä oma aika kuntosalin puolella tai kauppareissulla!

Ajankohta 8.9. – 17.11. eli 10 kertaa (ei järjestetä syyslomaviikolla 42)

Sunnuntaisin klo 11 – 11.45 Aliven ryhmäliikuntasalissa

Hinta 69€

Ohjaajana Viivi Koivumäki.

Sitova ilmoittautuminen 31.8. mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

Kerro lapsen nimi ja ikä ja oma nimi & puhelinnumero.

Maksu verkkomaksulla ennen kurssin alkua.  Kurssille otetaan max.12 lasta.

HUOM! Joskus käy niin, että harrastuksesta innostunut lapsi ei jatkakaan harrastusta 1-2 ensimmäisen kerran jälkeen. Jos näin käy, voit hyödyntää maksun muihin liikuntapalveluihimme (ei kuukausijäsenyysmaksuihin). VÄLITTÄMINEN kuuluu arvoihimme ja haluamme, että lapsen liikunnan harrastaminen on koko perheelle positiivinen asia.

Viivin kurssit vetävät Jyväskylässä ja Muuramessa hetkessä täyteen ja lapset viihtyvät, joten rohkaise lasta kokeilemaan tanssia matalalla kynnyksellä!

 

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin