Aloita liikkuminen eloisassa liikuntakeskuksessamme!

Jäsenyyden teko onnistuu helposti vastaanotossamme.

Jäsenyyteen kuuluvat kaikki nämä palvelut (jäsenyystyypistä riippuen)

Kattavat live- ja virtuaaliryhmäliikuntatunnit
Kuntosali avoinna vuoden jokaisena päivänä 4.30 – 23
Sauna
Liittyessä valmentajan tapaaminen, jossa saat henkilökohtaisen, tavoitteitasi tukevan kuntosaliohjelman. (arvo 79€)
Ohjattu liikunnallinen lapsiparkki 9€/kk
Yleinen saliohjelma vastaanotossa jaossa 2kk välein.
Siistit & väljät vuonna 2016 valmistuneet tilat ja viihtyisä treeniympäristö
Yhteistyökumppanien edut kulkukortilla
Tapahtumat ja kurssit
Iloinen & ammattitaitoinen henkilökunta
Laadukkaat valmentajapalvelut (lisämaksusta)
Huikeat hierontapalvelut (lisämaksusta)
INBODY – mittaus (lisämaksusta)

Varaa esittely suoraan kalenterista: ALIVE Tutustuminen ja testaus

Miltä meillä näyttää? Katso video tiloistamme klikkaamalla!

Tästä klikkaamalla kuulet, mikä ALIVELLA on asiakkaamme Heikin mielestä parasta.

Jäsenyydessä on min.12kk määräaika, jonka jälkeen se jatkuu kuukausi kerrallaan toistaiseksi voimassa olevana, kunnes se irtisanotaan kuukauden irtisanomisajalla. Jäsenyyteen kuuluu valitun palvelun rajaton käyttö. Jäsenyyden voi irtisanoa ennen määräajan loppumista muuton, työkyvyttömyyden tai sairauden vuoksi. Irtisanoutuminen tapahtuu vastaanotossa lomakkeella. E-laskutus edellisen kuukauden 15.päivänä veloittaa seuraavan kuun harjoittelumaksun. Myös muut maksupäivät mahdollisia sopia. Meillä käy kaikki yleisimmät työnantajaedut ja voit maksaa harjoittelumaksuja niillä etukäteen. Kysy lisää: info@alivekeskus.fi

 

Palautteita asiakastyytyväisyyskyselystä

”Laaja ryhmäliikuntakalenteri: löytyy jokaiselle jotakin leppoisasta venyttelystä ja yinjoogasta tiukkoihin tehotreeneihin. Tunteja on suht paljon, eli valinnanvaraa riittää. Ohjaajat ovat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Heidän kohtaamisensa tuo jumpan ohella piristystä päivään.

Monipuoliset treenimahdollisuudet niin juuri sohvaltaan ylösnousseille kuin SM-painonnoston kisoihin tähtääville. Ryhmätunnit pakottivat tulemaan!! Ei käyntirajoituksia.

Alive on lähellä ja ryhmäliikuntatunnit ovat todella hyviä, sekä monipuolisia laitteita pieneen tilaan nähden. Eikä hintakaan ole yliammuttu.

Sijainti, monipuoliset palvelut ja liikuntamuodot, sauna, mielesttäni ALIVEA voisi sanoa jopa Hyvän olon keskukseksi

Monipuolisuus, ystävällisyys, helposti lähestyttävät ryhmäliikunnan ohjaajat, avoimuus, kaikki otetaan huomioon eikä vain niitä ”himotreenaajia”…

Siisti, valoisa, siistit laitteet (kiitos koronan että jokainen köyttäjä putsaa laitteen käytön jälkeen), mukavia salikavereita – eikä henkilökuntakaan pöllömpi :) Itselleni parasta antia ollut Jooga – se, että sinne mieskin tohtii mennä :)

Lähdin testaamaan Aliven palveluja kaverini kannustustamana avoimien ovien päivänä ja pari päivää myöhemmin omistinkin jo 10x kortin. Käyn Alivella pääsääntöisesti ryhmäliikuntatunneilla ja täytyy sanoa, että Aliven vetäjät on kyllä parhaita! Varsinkin bodycombat-tunnit Annan vetämänä on ihan mahtavia! Tunti on fyysisesti haastava, mutta Annan mahtava energia ja ammattitaitoinen ote saa aina jaksamaan tunnin kunnialla loppuun saakka. Juurikin siis sanoisin, että ryhmäliikuntatunnit on Aliven ehdoton vahvuus.

En keksi mitään parannettavaa. Palvelu on ollut jo vuosia erinomainen ja asiakasta kuunteleva 😊👍

Toivottavasti ryhmäliikuntatuntien striimaus jatkuu jatkossakin! On todella iso plussa kun ei välttämättä tarvitse tulla keskukselle asti (jos asuu kauempana Muuramesta) mutta tykkää jumppailla. Jumppia on kiva myös hyödyntää omalla ajalla kun ne on tallessa Band:ssa. jatkuu!

Iso kiitos innostaville ja persoonallisille jumppaohjaajille! Tämä on keskeinen syy, miksi olen valinnut Aliven Muuramessa, vaikka liikuntakeskus olisi lähempänäkin. En innostu virtuaalijumpista, nekin tuli koronan myötä koettua ja paremman puutteessa toimivat yllättävän hyvin, joten voivat olla tarjolla paikan päällä tarjottavan ohjelma rinnalla.

Mukava paikka treenata, iloista henkilökuntaa😊 Hyvä ilmapiiri

Kiitokset Aliven porukalle. Kaikilla tuntuu olevan aina hyvä meininki joka varmasti tarttuu myös kävijöihin 😊

Hyvin on tarpeet tulleet täytettyä. Pääse salille kun tarvitsee. Salin laitteiston kunnossapitokin toimii, ei ole rikkinäisiä laitteita. Joku varmasti tässäkin kyselyssä marmattaa laitteiden vähäisyyttä, mutta minusta se on enemmän mielikuvituksen puutetta. Kiitos siitä TAKOMOn tilasta. Siellä on tehtyjen muutosten jälkeen hyvin vapaita painoja ja treenipaikkoja.

Kiitokset koko henkilökunnalle siitä että teette työtänne koko sydämellä❤️

Kiitos Kallelle, Markukselle ja koko porukalle hyvästä palvelusta ja helposta lähestyttävyydestä. Kuuntelette asiakkaita ja tarjoatte uusia palveluja joita toivotaan, esim. painonnostokoulut. Risuja toiminnallisen treenauksen hankaluudesta, jota aiheuttaa sille ahtaat tilat ja puutteelliset välineet. Muuten välineistä ei valitettavaa, painonnostoon ja peruspunttiin tilat ovat oikein mainiot.

Alivelle on mukava tulla vaikkei aina jaksaisikaan. Lähes aina salilta lähtee tyytyväisenä ja rentoutuneena. Erityiskiitos Tia-Marialle sekä Jonnalle ja aina niin iloiselle Tuulille!

Helppo tulla mukaan treenaamaan, vaikka itsellä ei kovinkaan paljon ole kokemusta. Työntekijät mukavia ja helposti lähestyttäviä ja antavat ilmaisia vinkkejä!

Super jengiä, salille ja ryhmäliikuntaan on aina ilo tulla!

Ihan ykkösjuttu on alivella vallitseva huomioiva ja kutsuva ilmapiiri. Se varmasti on tarttunut henkilökunnan esimerkin myötä asiakkaisiin. Aina on tervetullut olo ja saa tehdä omaa juttua ilman että kukaan arvostelee!

Olette oleellinen osa Muuramen palveluvalikoimaa, joka olisi todella paljon ankeampi ilman Alivea! Hyvä henki ja positiivinen asenne näkyy kaikessa mitä teette. Kiitos siis

Outi-Maijalle erityiskiitos ihanan vauhdikkaista zumbatunneista. Musiikki on hyvää ja tanssimuuvit hyvin zumbamaisia. Tykkään zumbassa ohjaustyylistä, jossa ei puhuta vaan näytetään. Pulssi pysyy koholla ja hiki irtoaa. Yin-joogan vetämisestä kiitokset sekä Outi-Maijalle että Millalle. Molemmilla on ihanan leppoisa ja rauhoittava ohjaustyyli sekä hyvä äänenkäyttö. Pääsen yinjoogassa kunnon rentoustilaan.

Loistava kuntosali koulun ja kodin lähellä. Alive on siisti ja positiivinen kaikille sopiva paikka josta löytyy melkein kaikkea.

Sijainti, hyvä taso ja ystävällinen henkilökunta.

Monipuolinen ryhmäliikuntakalenteri, ihanat ohjaajat ja ei-ruuhkainen tunnelma salilla”

Lähde mukaan jäseneksi ja tule käymään tai varaa aika: markush@alivekeskus.fi

ALIVE – tunne olevasi elossa.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin