Kaipaatko apua kuntosaliharrastuksen aloittamiseen tai haluaisitko saada lisää voimaa ja lihasmuotoja kehoosi? Laita minulle viestiä riikka@alivekeskus.fi , niin autan Sinua pääsemään tavoitteeseesi.

Olen tehnyt 17-vuotisen uran kaupan alalla, josta kolmasosan olen toiminut esihenkilötehtävissä. Olen innostunut opiskelemaan hyvinvointialaa oman kuntosaliharrastukseni myötä opiskelemalla ensin Personal Traineriksi Varalan Urheiluopistossa (2021) ja sen jälkeen Jyväskylän hierojakoulussa hierojaksi (valmistuminen syksyllä 2023).

Minulla on paljon kokemusta siitä, miten saa yhdistettyä tasapainoisesti oman aktiivisen kuntoilun, lapsiperhearjen sekä uran luomisen. Ajankäytönhallinta ja palautumisesta huolehtiminen kuuluvat isona osana tähän. Olen itse treenannut kuntosalilla aktiivisesti usean vuoden ajan, ja sitä ennen kuntoillut paljon kotona. Lajitaustaa minulta löytyy myös lentopallon parista.

Pidän tehokkaasta ja yksinkertaisesta treenaamisesta. Tiedän että järkevällä suunnittelulla kuntoilu mahtuu jokaisen kalenteriin. Myös ravinto kiinnostaa minua paljon ja teen asiakkailleni mielelläni ruokavalioita tai ohjausta terveellisempään ruokailuun.

Valmennan napakalla ja tehokkaalla otteella, mutta kuitenkin aina pilke silmäkulmassa.

Katso tästä Monikan ajatukset minusta valmentajana: Monikan elämäntapamuutos – YouTube ja Monikan elämäntapamuutos osa 2. – YouTube

Voit varata maksuttoman ensitapaamisen minulle: riikka@alivekeskus.fi

Varaa aika valmennukseen tästä.

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin