Hei! Olen Jarno Saarinen ja olen toiminut valmentajana jo yli 10 vuotta niin kuntokeskuksissa, kuin urheiluseuroissa.
Valmentajana saat minulta koko paketin jumien ja kiputilojen helpottamisesta, uusiin treenituloksiin ja timmimpään tai atleettisempaan lookkiin.

Vapaa-ajalla harrastan kehonpainotreenejä, käsilläseisontaa, voimaharjoittelua ja tanssia.

Opiskelen viikoittain uutta tietoa treenaamisesta kehittääkseni palveluani ja konseptiani yhä paremmaksi nykyisille ja tuleville valmennettaville. Erityistaitonani on osata asettua toisen saappaisiin ja ymmärtää mitä asiakas tarvitsee.

Minuun voit tutustua enemmän myös instagramissa @japistar ja YouTubessa Move up movement center.

Katso Youtubesta mun olkapää special eli kiertäjäkalvosimen liikkuvuus , tsekkaa punnerratko oikein tai kokeile mun mielestä paras vatsalihasliike.

Ota yhteyttä, niin aloitetaan treenit yhdessä. jarno@alivekeskus.fi

Valmennushinnaston löydät täältä klikkaamalla. Valmennuksia voidaan aina myös räätälöidä tarpeesi mukaan.

Hyvälle ololle ei ole hintaa ja sairastaminen se vasta kalliiksi tuleekin! Panosta itseesi, sillä olet ainut ihminen, jonka kanssa elät loppuun saakka.

 

Varaa aika valmennukseen tästä.

 

💛 ”Pitkään piinanneet päivittäiset alaselkäkivut hävisivät valmennuksella”
😫”Lähdin Jarnon kanssa treenaamaan, koska salilla käyminen oli alkanut takkuamaan ja oma treeni polki paikallaan.
👩‍⚕️Alaselässä oli päivittäin kipua, joka haittasi isosti hoitajan työtä ja kaikkea muuta toimintaa. Halusin käydä salilla ja kävinkin, koska tiesin sen tarpeelliseksi, mutta treenaamisen hauskuus oli kadonnut.
😊Kun treenit Jarnon kanssa aloitettiin, asiat alkoivat muuttua hämmästyttävän nopeasti. Jarnon vankasta ammattitaidosta ja kokemuksesta valmentajana kertoo se, että juuri minulle sopivat liikkeet löytyi saman tien. Ohjelma oli taitavasti juuri minun tarpeisiini räätälöity ja JO KUUKAUDEN päästä oltiin saatu paikkoja vahvistettua niin paljon, että alaselkäkipu vaivasi enää satunnaisina päivinä! Salilla käymisen hauskuus löytyi kun treeni alkoi tuottaa tulosta myös voimatasojen kehityksen myötä.
🏋️‍♀️Nyt neljän kuukauden päästä aloituksesta olo on energinen ja mieli luottavainen. Omin päin en olisi päässyt tähän tilanteeseen. Tavoitteenani on edelleen saada lisää voimaa kehoon ja sitä kautta pitää itseni työ- ja toimintakykyisenä. Enkä epäile hetkeäkään ettei se Jarnon valmennuksessa toteudu. Voin ehdottomasti suositella Jarnoa valmentajaksi kaikenlaisille ja kaikenikäisille treenaajille. Treenimalli on aina yksilöity ja sellainen, että motivaation syntyminen on taattu. Valmentajana Jarno on helposti lähestyttävä ja aina positiivinen. ” -Riikka
💆‍♀️”Riikka tuli käymään hieronnassa ja kertoi siinä, miten selkä ongelmat rajoittavat arkea ja työtä. Alun testien jälkeen huomasin että tässähän on paljonkin tehtävissä ja kysyin että haluaisitko lähteä selkää kuntouttamaan. Asenne oli saman tien tuumasta toimeen.
😊Riikan positiivinen asenne on tehnyt valmennuksesta tosi helppoa. Lähes viikoittain on vaihdettu kuulumisia siitä miten harjoittelu etenee, ja reagoitu tarvittavin muutoksin. Aina kun joku asia on askarruttanut, niin olen saanut whatsappiin kysymysrimpsun, joka kertoo siitä, että kiinnostus kuntoon pääsemiseen on kova.
🏆Liikkeelle lähdettiin maltillisesti kahdella treenillä viikossa. Nyt kun selkä kipu on saatu aisoihin ja tulokset paranee joka viikko, niin valmennettavan toiveesta siirryttiin kolmeen treeniin viikossa. Motivoitunut tekemien, selkeät tavoitteet ja usko onnistumiseen ovat tuoneet Riikan tähän pisteeseen ja kun tulosta tulee, niin salille tekee mieli lähteä. Hyvä Riikka!!” – Jarno
Haluatko Sinäkin onnistua? Ota yhteyttä Jarnoon: jarno@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin