ODOTETTU UUTUUS: Aikuisten lattaritanssin koulutusryhmä

Syyskuussa alkaa Aikuisten lattaritanssin koulutusryhmä motivoituneille tanssijoille, jotka haluavat kehittyä tanssitaidoissa.

Kurssilla tutustutaan aluksi erilaisiin lattaritansseihin ja opetellaan perusteita ja tekniikkaa rennolla meiningillä. Samba, Salsa, Chacha, Jive, Rumba ym tanssit tulevat tutuksi ja erotat eri tanssilajien tyylejä ja rytmiikkaa. Tanssilajeihin tutustumisen jälkeen kurssilla tehdään pidempi koreografiaesitys, jossa yhdistetään sambaa ja salsaa. Osallistujien toiveet otetaan myös huomioon toivetanssilajeista!
Ryhmä voi halutessaan esiintyä esimerkiksi Aliven Pikkujouluissa.
Ryhmällä on mahdollisuus jatkossa esiintyä/kilpailla, jos halukkuutta ja kehitystä löytyy. Lähdetään kuitenkin ensin ihan perusteita liikkeelle.
Kurssille voi tulla ilman lattarikokemusta, mutta jos on jotain pientä kosketusta tanssiin ollut aikaisemmin esimerkiksi zumbasta, niin se on hyvä. Tunnilla edetään osallistujien taitotason mukaan. Varmasti löytyy uusia kuvioita ja tekniikkaa myös jonkin verran aikaisemmin tanssineille!
Kurssi on tarkoitettu kaikenikäisille aikuisille naisille.

Ajankohta 8.9. – 17.11. eli 10 kertaa (ei järjestetä syyslomaviikolla 42)

Sunnuntaisin klo 12 – 12.55 Aliven ryhmäliikuntasalissa

Hinta 2 x 69€

(138€ kertamaksulla tai kahdessa erässä 69€)

Ryhmä 6-10 henkilöä.

Ohjaajana Viivi Koivumäki.

Viivi on menestynyt, nuori tanssinohjaaja, joka on napannut latino show kisoissa SM-hopeaa! Kilpatanssi ja latino show ovat lähellä Viivin sydäntä. Hän on valloittava ja elämänmyönteinen persoona, jonka innostus tarttuu! Opetus on tarkkaa, lempeää ja kaikenlaiset lähtökohdat huomioon ottavaa.

Nämä paikat menevät nopeasti, joten tee päätös tanssisyksystä ja
ilmoittaudu mukaan: tuuli@alivekeskus.fi
Ps. Viivi ohjaa ALIVELLA myös lasten tanssia 5-7 vuotiaille, joten jos lähipiiristäsi löytyy innokkaita pieniä tanssijoita, niin ilmoita heidät Viivin lasten tanssiin sunnuntaisin klo 11.00 – 11.45, 69€/10 kerran kausi.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin