Liity jäseneksi ilman liittymismaksua! (arvo 39€)

LIITTYMISTARJOUKSEMME SINULLE!

Aloita nyt treenit ja liityt ilman liittymismaksua!

Tarjous koskee min.12kk jäsenyyksiä. Innostu kuntoilemaan lisääntyvän valon voimalla! Tarjous on voimassa 31.5.2024 saakka.

Meillä maksat siitä mitä käytät; valitse salitreeniin salikortti tai jos haluat ryhmäliikunnan riemua, niin valitse yhdistelmäkortti joka käy kaikkiin palveluihimme!

Kuntoilun aloittaminen on helppoa; me autamme sinut alkuun ja takaamme treenillesi iloisen fiiliksen, innostavat ryhmäliikuntatunnit ja laadukkaat puitteet salitreenillesi. Ilmastoiduissa, siisteissä tiloissamme viihdyt varmasti treenilläsi.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa  jäsenyyksiin liittyvissä kysymyksissä ma- to klo 16-19 ja pe klo 9.30 -13. Tule paikan päälle tai soita meille pikimmiten 044 970 4548.

Jos kaipaat apua treenisi aloittamiseen, tarjoamme yhden PT tapaamisen ilmaiseksi! (arvo 89€)

KUINKA VOIN HYÖDYNTÄÄ TARJOUKSEN

Tule suoraan keskukselle, varaa aika verkosta tai soita asiakaspalveluumme 044 970 4548. Näin pääset  pikimmiten nauttimaan treeneistä viihtyisissä, avarissa ja hyvin ilmastoiduissa tiloissamme Muuramen keskustassa.

ALIVEN LAPSIPARKKI, SAUNA SEKÄ  PARKKIPAIKAT

Mikäli tarvitset lastenhoitopalvelua, voit lisätä lapsiparkin jäsenyyteesi 9€/kk hinnalla. Meillä on myös ilmaiset parkkipaikat keskuksen edessä. Viihtyisät saunatilat ovat jäsentemme käytössä (uudet saunatilat valmistuivat juuri joulukuussa 2023!)

Tartu tarjoukseen ja pääset kohti unelmakuntoasi! Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää, niin laita viestiä matalalla kynnyksellä: info@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin