Lapsiparkki Killilässä lapsesi on turvallisessa hoidossa ja lähellä sinua, kun sinä treenaat. Ohjaajat panostavat lapsen aktiiviseen liikuttamiseen, unohtamatta piirtelyä, lukemista ja rauhallisempia leikkejä. Kannustamme ja innostamme lapsia liikkumaan, leikkimään ja nauttimaan olostaan.

Killilän kuukausimaksu on 9€/kk ja sen voi lisätä tai poistaa jäsenyyden kuukausimaksusta. Liittyessäsi jäseneksi tai tuodessasi lapsesi ensimmäistä kertaa hoitoon tehdään hoitosopimus.

Ikäräja 1–10 vuotta. Katso varausohjeet ja säännöt alta.

Klikkaa tästä lapsiparkin varauskalenteriin. Varaus tulee tehdä aina ennen lapsen tuomista hoitoon. Varauksia voit tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. Varaus tulee tehdä samana päivänä klo 12 mennessä illalle ja edellisenä päivänä  klo 19 mennessä aamulle. Peruutus on tehtävä 2 tuntia ennen varattua ajankohtaa.

Voit luoda varauskalenterin omat tiedot linkistä lapsillesi tunnukset, jotka liitetään tiliisi. Voit varata aikoja max. 1,5h/päivä / lapsi. Aikoja voi varata saman perheen useammalle lapselle luomalla heille jokaiselle tilit. Varauskalenteri on jaoteltu jaksoihin, mutta voit tuoda lapsen parkkiin 15 minuutin liikkumavaralla varauksesta. Päivän ensimmäiseen varaukseen lasta ei voi tuoda 15min aikaisemmin. Jos jätät saapumatta parkkiin 15 min kuluessa varatun ajan alkamisesta, paikka peruuntuu.

Jos tuot lapsen parkkiin kertaluontoisesti, niin varaa aika soittamalla vastaanottoon: 044 970 4548

Lapsiparkin säännöt:

 • Hoitoaika max. 1,5h / päivä
 • +1 vuotiaille
 • Tuothan vain terveen lapsen hoitoon
 • Käytä lapsi vessassa tai vaipanvaihdossa ennen hoitoon tuloa
 • Ruokien ja juomien tuominen on kielletty allergiariskin vuoksi
 • Lastenhoidossa leikitään ALIVEN leluilla eli jätäthän omat lelut kotiin
 • Itkurajamme on 10 min, sen jälkeen huoltaja haetaan lohduttamaan lasta
 • Huoltaja vastaa lapsen vakuutusturvasta kaikkina aikoina
 • Ohjeiden rikkomisesta voi seurata osittainen tai kokonaan parkin käyttöoikeuden menetys
 • Huoltaja on velvollinen korvaamaan kuntokeskukselle tai sen välineille/leluille lapsen aiheuttamat vahingot
 • Tuomalla lapsen hoitoon sitoudut sääntöihin

Lasten ohjatut liikuntatunnit (tauolla)

Iltavilli 60′: Lasten oma liikuntatunti! Iltavilli on n. 5 – 9 vuotiaille lapsille suunnattu hyvän mielen liikuntahetki. Tunnilla leikitään, pelaillaan ja opitaan uusia taitoja. Tunti järjestetään Lasten Maailma Killilän tiloissa.  Yhdistelmä jäsenille erikseen maksuton, muut 5e/kerta/koko perheen lapset.

Tenavat 45′: Perheen pienimpien oma liikuntuokio! Tenavat on n. 3-5 vuotille lapsille suunnattu energinen, iloinen liikuntahetki. Tunnilla leikitään, pelaillaan sekä kehitetään taitoja liikuntaradalla. Tunti järjestetään ryhmäliikuntasalissa. Erikseen maksuton. Tuo lapset purkamaan energiaa ja lähde itse kuntoilemaan kuntosalin puolelle!

Klikkaa tästä varaamaan paikat lasten ohjatuille tunneille!

Peppu-vatsa / Muokkaus / ZUMBA®/ Yin Jooga / Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin