Lapsiparkki Killilässä lapsesi on turvallisessa hoidossa ja lähellä sinua, kun sinä treenaat. Ohjaajat panostavat lapsen aktiiviseen liikuttamiseen, unohtamatta piirtelyä, lukemista ja rauhallisempia leikkejä. Kannustamme ja innostamme lapsia liikkumaan, leikkimään ja nauttimaan olostaan.

Killilän kuukausimaksu on 9€/kk ja sen voi lisätä tai poistaa jäsenyyden kuukausimaksusta. Liittyessäsi jäseneksi tai tuodessasi lapsesi ensimmäistä kertaa hoitoon tehdään hoitosopimus.

Ikäräja 1–10 vuotta. Katso varausohjeet ja säännöt alta.

Klikkaa tästä lapsiparkin varauskalenteriin. Varaus tulee tehdä aina ennen lapsen tuomista hoitoon. Varauksia voit tehdä kaksi viikkoa eteenpäin. Varaus tulee tehdä samana päivänä klo 12 mennessä illalle ja edellisenä päivänä  klo 19 mennessä aamulle. Peruutus on tehtävä 2 tuntia ennen varattua ajankohtaa.

Voit luoda varauskalenterin omat tiedot linkistä lapsillesi tunnukset, jotka liitetään tiliisi. Voit varata aikoja max. 1,5h/päivä / lapsi. Aikoja voi varata saman perheen useammalle lapselle luomalla heille jokaiselle tilit. Varauskalenteri on jaoteltu jaksoihin, mutta voit tuoda lapsen parkkiin 15 minuutin liikkumavaralla varauksesta. Päivän ensimmäiseen varaukseen lasta ei voi tuoda 15min aikaisemmin. Jos jätät saapumatta parkkiin 15 min kuluessa varatun ajan alkamisesta, paikka peruuntuu.

Jos tuot lapsen parkkiin kertaluontoisesti, niin varaa aika soittamalla vastaanottoon: 044 970 4548

Lapsiparkin säännöt:

 • Hoitoaika max. 1,5h / päivä
 • +1 vuotiaille
 • Tuothan vain terveen lapsen hoitoon
 • Käytä lapsi vessassa tai vaipanvaihdossa ennen hoitoon tuloa
 • Ruokien ja juomien tuominen on kielletty allergiariskin vuoksi
 • Lastenhoidossa leikitään ALIVEN leluilla eli jätäthän omat lelut kotiin
 • Itkurajamme on 10 min, sen jälkeen huoltaja haetaan lohduttamaan lasta
 • Huoltaja vastaa lapsen vakuutusturvasta kaikkina aikoina
 • Ohjeiden rikkomisesta voi seurata osittainen tai kokonaan parkin käyttöoikeuden menetys
 • Huoltaja on velvollinen korvaamaan kuntokeskukselle tai sen välineille/leluille lapsen aiheuttamat vahingot
 • Tuomalla lapsen hoitoon sitoudut sääntöihin

Lasten ohjatut liikuntatunnit

Lasten tunti 3-5v

Treenaa itse cyclingissä tai salilla, kun lapsesi liikkuvat ohjatulla tunnilla ryhmäliikuntasalissa. Helpota arjen logistiikkaa ja yhdistä perheen treenit! 1-2 vuotiaat ja +6 vuotiaat viihtyvät jumpan ajan lapsiparkissa.
Lasten tunti sisältää liikuntaleikkejä, taitojen opettelua (ikätaso huomioiden, kaksi ohjaajaa) ja lopussa aina temppuradan (lasten suosikki!) sekä lyhyen rentoutumisen. Ohjaajina Tuuli Leppäaho ja Emilja Eskola. Max.16 lasta.
Tunti kuuluu erikseen maksutta vanhemman yhdistelmäjäsenyyteen (62€/56€/kk) tai erikseen muille 69€/kausi (12 kertaa). Yhdistä vaikka 10x-korttiin tai kuntosalijäsenyyteen!

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin