Heippa kaikille.

Olen Niina,41- vuotias valmentaja Muuramesta.

Kipinän liikunta-alalle sain noin 10 vuotta sitten, jolloin kouluttauduin personal traineriksi. Siitä jatkoin opintoja ravintovalmentajaksi ja kahvakuulaohjaaksi. Viime vuosina kehonpainoharjoittelu on alkanut kiinnostaa myös enemmän ja olenkin juuri valmistunut kehonpaino-ohjaajaksi.

Valmentajana on olen helposti lähestyttävä ja osaan kuunnella asiakasta. Treenit pidetään nousujohteisesti tehokkaina ja monipuolisina alusta asti hyvä fiilis etusijalla!

Vahvuusalueitani ovat aloittelijat, painonpudottajat, kiinteytyjät, ravintovalmennus ja pienryhmät.

Valmennustyössä minulle on tärkeintä valmennettavan kokonaisvaltainen hyvinvointi,jossa treenit,ravinto ja lepo kulkevat luontevasti käsi kädessä. Nämä asiat kun laitetaan alusta asti kuntoon, saadaan ehjä kokonaisuus ja tuloksia syntyy. 

Minulle tärkeää on myös, että alusta asti ollaan samalla aaltopituudella sinun toiveiden ja tavoitteiden kanssa. Tämän takia haluan aina tavata sinut ensin, ennen kuin teet päätöksen lähteä valmennusmatkalle kanssani.

Oletko sinä kenties miettinyt muutosta omaan hyvinvointiin? Jos vastasit kyllä niin olen juuri oikea henkilö auttamaan sinua tällä matkalla.

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule moikkamaan Alivella.

Varaa aika valmennukseen tästä.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin