Aikuisten SHUFFLE syyskurssi alkaa 12.9.2024

Ryhmä on alkeet- alkeisjatkoryhmä. Opit running manin, pollypocketin ja muut shufflen perusaskeleet. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista! Pikkuhiljaa kurssilla edetään haastavampiin kuvioihin ryhmän taitojen ja tuntemusten mukaan.

Shufflen alkeet – alkeisjatko

torstaisin klo 20.15 -21.15

12 kertaa

12.9. – 5.12. (yksi lomaviikko)

jäsenet 189€

muut 219€

Meillä käy kaikki liikuntaedut!

Shuffle on näyttävä ja vauhdikas tanssityyli, joka on juuri nyt valtavan suosittua erilaisten Tiktok- ja insta-videoiden ansioista.

Shuffle (=sekoittaa) on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta kehittyneistä rave- ja klubitansseista. Sen alkuperäinen inspiraation lähde tulee peräti 1920-luvun charlestonista!

Lähde upean shufflaajan, pitkän linjan tanssinopettajan Jansku Ryssyn johdolla opettelemaan shufflausta. Jansku opettaa niin, että kaikki oppii! Janskulla on ilmiömäinen tapa luoda opetukseen turvallinen & lämmin tunnelma. Tunnilla harjoitellaan tekniikkaa ja rakennetaan koreografioita.

Ilmoittautuminen 6.9.24 mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

HUOM! Torstaina 5.9. klo 20.15 KAIKILLE avoin ja MAKSUTON kokeilukerta! Ilmoittaudu: tuuli@alivekeskus.fi

Kuvassa tanssinopettaja Jansku Ryssy

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin