Barrella vahva ja ryhdikäs keho!

Barre on maailmalla huippusuosittu, kehonhallintaa, ryhtiä ja voimaa kehittävä monipuolinen treenimuoto.

Balettia, pilatesta ja joogaa yhdistävä tehokas koko kehon treeni soveltuu kaikille, mutta erityisesti istumatyöntekijöille, synnytyksestä palautuville, urheilijoille ja kaikille tehokasta terveysliikuntaa kaipaaville. Barre vahvistaa erityisesti jalkoja, lantionseutua, keskivartalon syvää tukea ja ylävartalon kannatusta. Barressa ei ole hyppyjä tai tanssillista koreografiaa.
Lähde mukaan Barren alkeiskurssille!  Ennakkotietoa barresta, pilateksesta tai baletista ei tarvitse olla. Kurssilla saat henkilökohtaista ohjausta kehonhallinnan ammattilaiselta, fysioterapeutti Emma Mälkiältä. Lievät tuki- ja liikuntaelinten vaivat eivät ole este kurssille osallistumiselle vaan päinvastoin, lihasten tarkka ja täsmällinen vahvistaminen voi auttaa esimerkiksi lonkka- ja polvikivuissa. Tervetuloa tehokkaan, hauskan ja monipuolisen treenin pariin! Tunnilla käytetään Balettitankoa. Sinä tarvitset mukaan vain joustavat vaatteet ja avoimen mielen.

Ajankohta: 8.9. – 13.10.

Sunnuntaisin klo 19.15

Hinta 119€ (liikuntaedut käy!)

Ryhmä 5-8 henkilöä.

Ilmoittautuminen 31.8. mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

HUOM! Tämä on paljon toivottu ja suosittu UUTUUS, joten kannattaa ilmoittautua pian!
Barre jatkuu syysloman jälkeen toisella kurssilla.
Ajankohta: 27.10. – 1.12.
Sunnuntaisin klo 19.15
Hinta 119€ (liikuntaedut käy!)
Ryhmä 5-8 henkilöä.
Ilmoittautuminen 20.10. mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin