IISI Step UUTUUS!

Lihaskunto

Madalletaan laudalle askeltamisen kynnystä superhelpoilla askelluksilla ja matalalla laudalla! Sykeliikunnan ja tehokkaiden lihaskuntoliikkeiden yhdistelmä kehittää monipuolisesti koko kehoa. Jos pidät Peppu-vatsasta tai Muokkauksesta, niin kokeile IISI Step!

Cycling Teho UUTUUS!

Aerobinen

Innostava uutuus huippuohjauksessa! Cycling Teho sopii kaikille, koska voit määrittää tunnin tehon itse. Tiukkaa treenifiilistä innostavassa ohjauksessa!

Les Mills Dance, UUTUUS!

Aerobinen

Les Mills Dance  on 45 minuutin innovatiivinen tanssitreeni!  Freesi, globaali musiikki ja tässä päivässä oleva liikekieli innostaa niin vasta-alkajia kuin pro-tanssijoita.  Tunti on rakennettu alkulämmittelyn ja loppuverryttelyn lisäksi  3 sykepiikin ympärille. Liikkeet on rakennettu tarkasti musiikkiin, jotta voit heittäytyä ja innostua uudelleen ja uudelleen! Täydellinen valinta sinulle, kun haluat kehittää tanssitaitojasi samalla kun kuntoilet! Jokaisessa kappaleessa on omat liikkeet. Ohjaustyyli on selkeä, musikaalinen ja auttaa sinua nappaamaan liikkeistä kiinni helposti. Tule nauttimaan tanssimisesta!

Aroma Yin Jooga

Kehonhuolto

Aroma Yin jooga on rauhallinen, stressiä helpottava ja hermostoa rauhoittava joogalaji. Lattialla tehtävissä asanoissa paineistetaan sidekudoksia lihasten sijaan. Pitkäkestoiset (2-6 min) asanat, joihin laskeudutaan asteittain, rauhallisen hengityksen saattelemana edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, mutta erityisesti lantion ja alaselän alueella, johon iso osa yin-asanoista kohdistuu. Mitä kankeampi olet, sen parempaa yin tekee. Pukeudu tunnille lämpimiin vaatteisiin, voit ottaa villatakin/viltin mukaan.

Uutuus! Voit halutessasi laittaa tipan aromaattista öljyä ranteeseen tukemaan kokonaisvaltaista rentoutumista. Tunnin lopuksi makuvesitarjoilu. Oletko hajusteherkkä? osallistu oman tuntemuksen mukaan. Ota paikka salin etuosasta, se on varattu hajusteettomille. Öljyn tuoksu on lempeä ja salissa on hyvät välit muihin osallistujiin. Käytössä ei ole diffuuseria.

Ryhti & Liikkuvuus

Kehonhuolto

Suorista someniska, kehitä keskivartalon hallintaa & tasapainoa ja lisää liikkuvuuttasi! Kehoa avaavan lämmittelyn jälkeen tehdään 15min ryhti-osio niska-hartiaseudulle, rintarankaan, keskivartalolle ja lantion alueelle. Tämän jälkeen lisätään kehon liikkuvuutta monipuolisilla liikkeillä ja venyttelyillä. Helppo aloitustunti kenelle tahansa! Ei rytmiin tekemistä. Aloita viikko ryhdikkäästi!

Les Mills BODYBALANCE

BODYBALANCE® on täydellinen yhdistelmä joogaa, tai chi:tä ja pilatesta. Tunti on tominnallinen ja kehittää niin lihaskuntoa kuin tasapainoa ja parantaa liikkuvuuttasi. Vahvistat lempeästi koko kehoasi ja lähdet tunnilta rauhallisena sekä keskittyneenä.

Pilates

Kehonhuolto

Liikkeet vahvistavat koko kehoa kohdistuen erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Harjoittelu kehittää kehon oikeaa linjausta, tasapainoa ja ryhtiä. Tunnilla edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen aktivoimalla kehoa monipuolisesti. Liikkeistä anneataan aina vaihtoehdot aloittelijoille ja pidempään harjoitusta tehneille.

Dance

Aerobinen

Tehokas tanssitunti! Hauskaa tanssillista liikuntaa monipuolisen musiikin tahdittamana. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta! Dancen jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen. Et tarvitse aiempaa kokemusta!

Letkeät Lattarit

Aerobinen

Soololattareita originaaliin ja suomalaiseen musiikkiin letkeällä rytmillä ja asenteella. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Kaikenikäisille! UUSI TUNTIRAKENNE: 35min tanssia, 10min coretreeniä. Ihana hyvinvointitunti!

Muokkaus

Lihaskunto

Rytmiin ohjatulla tunnilla lämmitellään askeltamalla ja sen jälkeen tehdään ylä- ala- ja keskivartaloa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä. Kokonaisvaltainen kiinteytystunti kehittää lihaskestävyyttä.

Peppu-vatsa

Lihaskunto

Tehokas suosikki! Helpon askelluksen jälkeen siirrytään tekemään erilaisia pakara- ja reisilihaksia sekä keskivartaloa vahvistavia ja kiinteyttäviä liikkeitä musiikin rytmissä. Tunnilla käytetään välineitä sekä kehonpainoa.

Kiertoharjoittelu

Lihaskunto

Kiertoharjoittelussa tehdään perusliikkeitä koko keholle. Tunti ei ole rytmiin ohjattu, jokainen tekee liikkeitä omaan tahtiin kuntopiirimäisesti. Ei sisällä askellusta. Helppo tunti, jonka tehon määräät valitsemillasi painoilla. Sopii kaikenikäisille!

VOIMA 55

Lihaskunto

Toiminnallista treeniä yhdistettynä isoihin perusliikkeisiin. Koko kehon harjoitus levytangoilla/irtopainoilla. Ei askellusta tai rytmiin tekemistä.  Jos pidät pumpista ja lihaskunnosta, kokeile tämä!

Kahvakuula

Lihaskunto

Tehokas ja hikinen koko kehon treeni kahvakuulalla. Monipuoliset liikkeet kehittävät lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota sekä vartalonhallintaa. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja aloittelijoille ja kauemmin treenanneille. Tunti ei sisällä askellusta.

 

Les Mills BODYPUMP®

Lihaskunto

Suosittu ja simppeli klassikko! Lihaskestävyyttä kehittävä tunti levytangoilla ja -painoilla. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

Les Mills BODYCOMBAT®

Aerobinen

Varjonyrkkeilytunti musiikin rytmiin. Tunnilla käytetään tekniikoita karatesta, taekwondosta, nyrkkeilystä, capoeirasta ja muay thaista. Ei parityöskentelyä. Kehittää aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Tunti sopii heille, jotka nauttivat vauhdista ja itsensä haastamisesta.

https://www.youtube.com/watch?v=Ot9s8Oe-7aQ

Cycling Easy

Aerobinen

Sisäpyöräilytunti joka kehittää kestävyyttä. Tunnilla käytetään perustekniikoita. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä harjoituksena. Toimii myös palauttavana treeninä tai lämmittelynä salitreeniin. Pyöritysnopeuksiltaan helppo tunti, mutta vastusta säätämällä mahdollisuus myös tiukempaankin treeniin. Tunnilla liikumme perus- ja vauhtikestävyysalueella.

 

Cycling Basic

Aerobinen

Keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa on aavistuksen haastavammat harjoitusosiot kuin Easy-tunnilla. Lisähaastetta saadaan esimerkiksi vaikeammilla rytmeillä, aavistuksen nopeammilla tasamailla työssä tai pidemmillä nousuilla. Myös tällä tunnilla pärjäävät monentasoiset liikkujat.

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin