Fitburn

Lihaskunto

BURN, BABY, BURN! 30 sekuntia työtä, 15 sekunnin pito ja 15 sekunnin pumppaus. Näin on koottu lihaskuntotunti FITBURN, jossa teet koko keholle tehokkaita liikkeitä. Helppo lämmittely nostaa sykkeen. Fitburnin jälkeen tiedät treenanneesi! Tunne polte!

Lasten tunti 3-6v

Lasten tunti

Lasten tunti nyt ALIVELLA! Treenaa itse cyclingissä tai salilla, kun lapsesi liikkuvat ohjatulla tunnilla ryhmäliikuntasalissa. Helpota arjen logistiikkaa ja yhdistä perheen treenit!
Lasten tunti sisältää ikätasoon sopivia liikuntaleikkejä, taitojen opettelua ja temppuradan sekä lyhyen rentoutumisen. Ohjaajina Tiia ja Jenna. Ryhmään otetaan max.14 lasta.
Tunti kuuluu erikseen maksutta vanhemman yhdistelmäjäsenyyteen (62€/56€/kk). Erikseen muille 89€/kausi (16 kertaa). Yhdistä vaikka 10x-korttiin tai kuntosalijäsenyyteen!

Step-Muokkaus

Lihaskunto

Step-muokkaus tunnilla vuorottelevat helpot, sykettä nostattavat askellukset laudalle ja lihaskuntoliikkeet lisäpainojen kera. Todellinen rasvanpolttajan unelma!

Lempeä flowjooga

Rauhallisella ja lempeällä flowjooga tunnilla pyritään tasapainottamaan kehoa ja mieltä sekä lisäämään energiaa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Harjoitus edistää verenkiertoa, nivelten, selän ja lihasten liikkuvuutta sekä auttaa parantamaan keskittymiskykyä. Jooga harjoittelumuotona vaikuttaa kokonaisvaltaisesti kehon hyvinvointiin, mieli rauhoittuu ja lihakset rentoutuvat. Avoin tunti on tarkoitettu kaikille ja aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Dance

Aerobinen

Tehokas tanssitunti! Hauskaa tanssillista liikuntaa monipuolisen musiikin tahdittamana. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta! Dancen jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen. Et tarvitse aiempaa kokemusta!

Baila

Aerobinen

Baila on hyväntuulinen tanssillinen tunti, joka koostuu iloisista lattarirytmeistä. Mausteina myös muita musiikkityylejä.  Tehokas tunti, joka nostaa hymyn huulille! Liikkeet vaihtuvat kappalekohtaisesti. Et tarvitse aiempaa kokemusta!

Letkeät Lattarit

Aerobinen

Soololattareita originaaliin ja suomalaiseen musiikkiin letkeällä rytmillä ja asenteella. Et tarvitse aiempaa kokemusta. Kaikenikäisille! UUSI TUNTIRAKENNE: 35min tanssia, 10min coretreeniä. Ihana hyvinvointitunti!

Liikkuvuus

Kehonhuolto

Tunnilla tehdään dynaamisia ja aktivoivia venytyksiä, jotka avaavat lihaskalvoja ja -kireyksiä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon liikeratoja. Ei ole rytmiin ohjattu.

Venyttely

Kehonhuolto

Rauhassa tehtävien venytyssarjojen tuloksena lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu ja vähitellen kasvaa. Suurin osa tunnin venytyksistä tehdään lattialla jumppamaton päällä.

Pilates

Kehonhuolto

Liikkeet vahvistavat koko kehoa kohdistuen erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Harjoittelu kehittää kehon oikeaa linjausta, tasapainoa ja ryhtiä. Tunnilla edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen aktivoimalla kehoa monipuolisesti. Liikkeistä anneataan aina vaihtoehdot aloittelijoille ja pidempään harjoitusta tehneille.

Aroma Yin Jooga

Kehonhuolto

Aroma Yin jooga on rauhallinen, stressiä helpottava ja hermostoa rauhoittava joogalaji. Lattialla tehtävissä asanoissa paineistetaan sidekudoksia lihasten sijaan. Pitkäkestoiset (2-6 min) asanat, joihin laskeudutaan asteittain, rauhallisen hengityksen saattelemana edistävät sidekudosalueiden aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Sidekudosta on kehossamme joka puolella, mutta erityisesti lantion ja alaselän alueella, johon iso osa yin-asanoista kohdistuu. Mitä kankeampi olet, sen parempaa yin tekee. Pukeudu tunnille lämpimiin vaatteisiin, voit ottaa villatakin/viltin mukaan.

Uutuus! Voit halutessasi laittaa tipan aromaattista öljyä ranteeseen tukemaan kokonaisvaltaista rentoutumista. Tunnin lopuksi makuvesitarjoilu. Oletko hajusteherkkä? osallistu oman tuntemuksen mukaan. Ota paikka salin etuosasta, se on varattu hajusteettomille. Öljyn tuoksu on lempeä ja salissa on hyvät välit muihin osallistujiin. Käytössä ei ole diffuuseria.

Peppu-vatsa

Lihaskunto

Tehokas suosikki! Helpon askelluksen jälkeen siirrytään tekemään erilaisia pakara- ja reisilihaksia sekä keskivartaloa vahvistavia ja kiinteyttäviä liikkeitä musiikin rytmissä. Tunnilla käytetään välineitä sekä kehonpainoa.

Lihaskunto

Lihaskunto

Lihaskuntotunnilla tehdään perusliikkeitä ylä- ala- ja keskivartalolle käsipainoilla ja levypainolla. Tunti ei ole rytmiin ohjattu, jokainen tekee liikkeitä omaan tahtiin. Ei sisällä askellusta. Helppo tunti, jonka tehon määräät valitsemillasi painoilla.

Muokkaus

Lihaskunto

Rytmiin ohjatulla tunnilla lämmitellään askeltamalla ja sen jälkeen tehdään ylä- ala- ja keskivartaloa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä. Kokonaisvaltainen kiinteytystunti kehittää lihaskestävyyttä.

Kahvakuula

Lihaskunto

Tehokas ja hikinen koko kehon treeni kahvakuulalla. Monipuoliset liikkeet kehittävät lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota sekä vartalonhallintaa. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja aloittelijoille ja kauemmin treenanneille. Tunti ei sisällä askellusta.

 

Les Mills BODYPUMP®

Lihaskunto

Suosittu ja simppeli klassikko! Lihaskestävyyttä kehittävä tunti levytangoilla ja -painoilla. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

Les Mills BODYCOMBAT®

Aerobinen

Varjonyrkkeilytunti musiikin rytmiin. Tunnilla käytetään tekniikoita karatesta, taekwondosta, nyrkkeilystä, capoeirasta ja muay thaista. Ei parityöskentelyä. Kehittää aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Tunti sopii heille, jotka nauttivat vauhdista ja itsensä haastamisesta.

Les Mills SH’BAM®

Aerobinen

Tanssi, nauti, hikoile. Tällä 45 minuutin soivat klassikot, latinorytmit ja uusimmat listahititkin. SH’BAM on täydellinen tunti irrottelulle ja ilolle! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Cycling Easy

Aerobinen

Sisäpyöräilytunti joka kehittää kestävyyttä. Tunnilla käytetään perustekniikoita. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä harjoituksena. Toimii myös palauttavana treeninä tai lämmittelynä salitreeniin. Pyöritysnopeuksiltaan helppo tunti, mutta vastusta säätämällä mahdollisuus myös tiukempaankin treeniin. Tunnilla liikumme perus- ja vauhtikestävyysalueella.

 

Cycling Basic

Aerobinen

Keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa on aavistuksen haastavammat harjoitusosiot kuin Easy-tunnilla. Lisähaastetta saadaan esimerkiksi vaikeammilla rytmeillä, aavistuksen nopeammilla tasamailla työssä tai pidemmillä nousuilla. Myös tällä tunnilla pärjäävät monentasoiset liikkujat.

 

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin