Hathajooga

Kehonhuolto

Hathajooga on rauhallista, vahvistavaa ja tasapainottavaa. Mukana on dynaamisia soturisarjoja ja aurinkotervehdyksiä. Hathajooga tekee erityisen hyvää selkärangan liikkuvuudelle. Lempeät kierrot, taaksetaivutukset, eteentaivutukset ja helpot ylösalaiset asennot huoltavat kehoa. Ei edellytä aiempaa joogakokemusta, sopii kaikenikäisille- ja kuntoisille. Harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi ja asennoista tehdään variaatioita.

Yin Jooga

Kehonhuolto

Tunnilla tehdään pitkäkestoisia, 2 – 6 minuutin meditatiivisia poistaen lihasten, sidekudosten ja nivelten jännitystiloja. Yin Jooga rentouttaa rauhoittaen hermostoa ja poistaen stressiä. Ei vaadi notkeutta tai voimaa. Suurin osa tunnin asanoista tehdään lattialla joogamaton päällä.

FasciaMethod®

Kehonhuolto

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Se soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti. Tunnin harjoitteet ovat miellyttäviä ja tavoittelevat nivelten täysiä liikeratoja hyvässä kannatuksessa. Liikkeet tehdään omaan tahtiin. Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille sekä liikehallintaharjoittelu. Liikkeet kehittävät olkapään ja rintarangan liikkuvuutta, lapatuki paranee, lantion liikehallinta lisääntyy sekä nilkan liikkuvuus ja jalkaterän hallinta paranee. Liikkeillä on tutkitusti positiivinen vaikutus myös kuntosali- ja voimaharjoitteluun. Joten suosittelemme tätä tuntia erityisesti saliharrastajille.

Liikkuvuus

Kehonhuolto

Tunnilla tehdään dynaamisia ja aktivoivia venytyksiä, jotka avaavat lihaskalvoja ja -kireyksiä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat lisätä kehon liikeratoja. Ei ole rytmiin ohjattu.

Venyttely

Kehonhuolto

Rauhassa tehtävien venytyssarjojen tuloksena lihaskireys hellittää, ryhti oikenee ja lihasten suorituskyky palautuu ja vähitellen kasvaa. Suurin osa tunnin venytyksistä tehdään lattialla jumppamaton päällä.

Les Mills BODYBALANCE®

Kehonhuolto

Yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta musiikkiin rytmitettynä. Tunnilla harjoitetaan voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta.

Pilates

Kehonhuolto

Liikkeet vahvistavat koko kehoa kohdistuen erityisesti keskivartalon syviin lihaksiin. Harjoittelu kehittää kehon oikeaa linjausta, tasapainoa ja ryhtiä. Tunnilla edetään rauhallisesti liikkeestä toiseen aktivoimalla kehoa monipuolisesti. Liikkeistä anneataan aina vaihtoehdot aloittelijoille ja pidempään harjoitusta tehneille.

Peppu-vatsa

Lihaskunto

Tehokas suosikki! Helpon askelluksen jälkeen siirrytään tekemään erilaisia pakara- ja reisilihaksia sekä keskivartaloa vahvistavia ja kiinteyttäviä liikkeitä musiikin rytmissä. Tunnilla käytetään välineitä sekä kehonpainoa.

Lihaskunto

Lihaskunto

Lihaskuntotunnilla tehdään perusliikkeitä ylä- ala- ja keskivartalolle käsipainoilla ja levypainolla. Tunti ei ole rytmiin ohjattu, jokainen tekee liikkeitä omaan tahtiin. Ei sisällä askellusta. Helppo tunti, jonka tehon määräät valitsemillasi painoilla. Huom! Entinen Seniorit lihaskunto-tunti on kesän ajan avoin kaiken ikäisille ja sisältö on uudistettu.

Shape

Lihaskunto

Rytmiin ohjatulla tunnilla lämmitellään askeltamalla ja sen jälkeen tehdään ylä- ala- ja keskivartaloa vahvistavia lihaskuntoliikkeitä. Kokonaisvaltainen kiinteytystunti kehittää lihaskestävyyttä.

Kahvakuula

Lihaskunto

Tehokas ja hikinen koko kehon treeni kahvakuulalla. Monipuoliset liikkeet kehittävät lihaskuntoa, kestävyyttä, koordinaatiota sekä vartalonhallintaa. Liikkeisiin annetaan vaihtoehtoja aloittelijoille ja kauemmin treenanneille. Tunti ei sisällä askellusta.

 

Les Mills BODYPUMP®

Lihaskunto

Suosittu ja simppeli klassikko! Lihaskestävyyttä kehittävä tunti levytangoilla ja -painoilla. Tunti ei sisällä askelsarjoja.

Crosstraining

Lihaskunto

Haasta itsesi toiminnallisella crosstraining -tunnilla! Tunnilla tehdään yksinkertaisia ja tehokkaita liikkeitä, jotka kehittävät voimaa, kestävyyttä sekä aerobista ja anaerobista kuntoasi. Tunti ei sisällä askellusta. Tunti toteutetaan kuntosalin perällä monitoimitilassa.

Teho

Aerobinen

Kolme kertaa 30 sekuntia yhtä liikettä ja seuraavaan siirtyminen! Tunti kehittää nopeutta, kestävyyttä ja räjähtävyyttä sekä polttaa rasvaa. Intervallitreeni, jossa tehdään liikettä omalle keholle sopivalla tavalla, mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti. Tunti ei sisällä askellusta tai rytmiin tekemistä. 

Les Mills BODYCOMBAT®

Aerobinen

Varjonyrkkeilytunti musiikin rytmiin. Tunnilla käytetään tekniikoita karatesta, taekwondosta, nyrkkeilystä, capoeirasta ja muay thaista. Ei parityöskentelyä. Kehittää aerobisen kunnon lisäksi räjähtävää voimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiota. Tunti sopii heille, jotka nauttivat vauhdista ja itsensä haastamisesta.

Les Mills BODYSTEP®

Aerobinen

Energisoiva askeltreeni musiikin rytmiin tehtynä. Korkeudeltaan säädettävän steppilaudan ja yksinkertaisten liikkeiden toistoilla alavartalo vahvistuu ja rasva palaa.

Vibe

Aerobinen

Aluksi lämmitellään tanssien helppoja kuvioita kappaleittain, keskiosassa harjoitellaan pieni koreografia ja lopputunnista hiki nostetaan pintaan helpoilla syketansseilla. Täydellinen yhdistelmä uuden oppimista ja nautinnollista tanssitreeniä! Tunnilla vaihtelevat tanssilajit mm. showtanssi, commercial, latino, funk styles, street & hiphop. Avoin taso.

 

Zumba®

Aerobinen

Tehokas klassikko! Hauskaa tanssillista liikuntaa latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdittamana. Syke nousee ja hiki tulee huomaamatta! Zumban jälkeen olet aina hyväntuulinen ja energinen.

Les Mills SH’BAM®

Aerobinen

Tanssi, nauti, hikoile. Tällä 45 minuutin soivat klassikot, latinorytmit ja uusimmat listahititkin. SH’BAM on täydellinen tunti irrottelulle ja ilolle! Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Cycling Easy

Aerobinen

Sisäpyöräilytunti joka kehittää kestävyyttä. Tunnilla käytetään perustekniikoita. Tunti sopii kaikille, erityisesti aloittelijoille sekä kokeneille polkijoille kevyempänä harjoituksena. Toimii myös palauttavana treeninä tai lämmittelynä salitreeniin. Pyöritysnopeuksiltaan helppo tunti, mutta vastusta säätämällä mahdollisuus myös tiukempaankin treeniin. Tunnilla liikumme perus- ja vauhtikestävyysalueella.

 

Cycling Basic

Aerobinen

Keskiraskas vauhtikestävyysharjoitus, jossa on aavistuksen haastavammat harjoitusosiot kuin Easy-tunnilla. Lisähaastetta saadaan esimerkiksi vaikeammilla rytmeillä, aavistuksen nopeammilla tasamailla työssä tai pidemmillä nousuilla. Myös tällä tunnilla pärjäävät monentasoiset liikkujat.

 

Cycling Challenge

Aerobinen

Tämä tunti on sisäpyöräilytuntiemme raskain tunti. Tunnilla poljetaan enemmän seisten, kuin muilla cycling- tunneilla ja raskaammat, sykettä nostavat osiot vaihtelevat lyhyiden palauttavien osioiden kanssa. Lämmittely, palauttelu ja jäähdyttely tehdään satulassa istuen, työosuuksilla poljetaan sekä mäkeä että tasaista maata.

Cycling Teho

Aerobinen

Haluatko haastaa itseäsi pyörän selässä? Cycling teho -tunnilla unohdetaan osittain normaalin cycling -tunnin raamit ja tunnilla haetaan hetkittäin niin kovia tehoja kuin mahdollista. Tehoa haetaan mm. jyrkkiä mäkiä nousten sekä lennokkailla tasamaaosuuksilla. Tunti on rakennettu niin, että jokainen voi osallistua tunnille. Tunnilla tehdään kolme kierrosta, joista viimeinen on kaikkein haastavin.

Tenavat

Lasten tunti

Perheen pienimpien oma liikuntuokio! Tenavat on n. 3-5 vuotille lapsille suunnattu energinen, iloinen liikuntahetki. Tunnilla leikitään ja pelaillaan sekä kehitetään taitoja liikuntaradalla. Tunti järjestetään ryhmäliikuntasalissa. Tuo lapset purkamaan energiaa ja lähde itse kuntoilemaan kuntosalin puolelle!

Iltavilli

Lasten tunti

Lasten oma liikuntatunti! Iltavilli on n. 5 – 9 vuotiaille lapsille suunnattu hyvän mielen liikuntahetki. Tunnilla leikitään, pelaillaan ja opitaan uusia taitoja. Tunti järjestetään Lasten Maailma Killilän tiloissa alakerrassa.  Tuo lapset purkamaa energiaa ja lähde itse kuntoilemaan. Palaa ohjelmaan syksyllä 2020!

Les Mills® BODYBALANCE / BODYCOMBAT / BODYSTEP/ BODYPUMP / SH'BAM / Peppu-vatsa / Shape / Crosstraining / Fascia Method® / ZUMBA®/ Yin Jooga / Hathajooga / Pilates / Venyttely / Sisäpyöräily / Kahvakuula

Alkaen

39€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin