Kesäkausi 13.8. saakka (katso ajankohtaiset tunnit varauskalenterista.)

Syksyn kalenteri 14.8. – 19.11.

Syksyn uutuuslajeja ovat Voima, sekä paluun tekevät Bodybalance ja Zumba.

  • Uutuutena saamme sunnuntaihin Jasminen supersuositun VOIMA tunnin.Tunnilla kehität voimaa, liikkuvuutta ja toiminnallisuutta isoja painoja käyttäen. Ei sisällä askellusta eikä rytmiin tekemistä. Voimaharjoittelua ryhmäliikunnassa! Jos pidät tästä, niin kokeile myös Extreme Crosstraining – syksyn tapahtumapäivät on julkaistu.
  • Lukkariin palaa muutaman vuoden tauon jälkeen Les Mills Bodybalance. Monipuolinen kokonaisuus hellii kehoa ja mieltä joogan, pilateksen ja tai chin avulla. Nooran selkeä & lempeä ohjaus saa sinut palautumaan arjesta & treeneistä.  Jos pidät lempeästä flowjoogasta tai pilateksesta, kokeile tämä!
  • Zumba is back! Petra on tuurannut tanssituntejamme zumbana ja palaute on ollut huikeaa: tätä lisää! Kun haluat helpot kuviot, hyvän hien ja iloisen mielen, niin Petran Zumba on sinua varten!
  • Lasten liikuntatunnin ottaa haltuun iki-ihana ohjaajamme Päivi Peltola. Apuohjaajana jatkaa lapsille jo aiemmin tuttu Jenna.

Tutustu uusiin ohjaajiimme!

Emma Mälkiä  Sunnuntain Pilateksen syyskaudeksi ottaa haltuun supersuosittu liikunta-alan ammattilainen Emma Mälkiä! Emma on fysioterapeutti ja opiskelee terveystieteiden maisteriksi. Hän on ohjannut pilatesta ja barrea jo yli vuosikymmenen ajan, joten olet erittäin osaavissa käsissä. Tutustu Emmaan hänen omilla sivuillaan: Äitiysfysioterapia, pilates ja barre (aitiysfysioterapeuttiemma.com)

Petra Forsman Tuuraajana tutuksi tullut Petra on todellinen Duracell pupu, joka ohjaa zumbaa viikoittain ympäri Keski-Suomea. Petran tunnilla on aina bileet!! Hänen lajivalikoimaan kuuluu myös strong nation, zumbastep ja lihaskunto- sekä kehonhuoltotunnit. Jos haluat hikoilla hymyissä suin, niin tule Petran zumbaan!

Jasmine Rahkonen Liikunta-alan supertähti, muuramelainen Jasmine on valmentaja ja hieroja. Ryhmäliikuntalavoilla hän on loistanut jo yli vuosikymmenen ohjaten monipuolisesti erilaisia lajeja. Rakkaus ryhmäliikuntaan roihuaa, joten tule Jasminen valovoimaisille tunneille! Tutustu Jasmineen lisää hänen omilla sivuillaan: Vahva keskivartalo valmennukset (jasminerahkonen.com)

Piia Eremenko Joogaa, cyclingiä ja peppu-vatsaa Piian kanssa! Piia on monipuolinen liikunta-alan ammattilainen, jolla on pitkä ohjaushistoria. Piia ohjaa tankotanssia, joogaa sekä erilaisia kuntojumppia. Piian tunneilla on välitön tunnelma; hän on innostava, rento ja iloinen. Joogassa tärkeitä elementtejä hänelle ovat oman kehon kuuntelu, lempeys itseä kohtaan ja vallitsevassa hetkessä oleminen.

Sara Taylor on kuvataiteilija, äiti, tanssija ja intohimoinen liikunnanohjaaja. Saran tunnit ovat energisiä ja innostavia; näiltä tunneilta lähdet aina hyväntuulisena! Aloita viikkoa Saran Muokkauksessa ja Dancessa.

Noora Karvonen on tullut tutuksi lauantain tunnin puolittajana. Noora on rauhallinen ja selkeä ohjaaja, jonka tunneilla viihtyvät kaikki. Syksyllä hän ottaa haltuun Les Mills Bodypumpin ja Bodybalancen, jotka ovat olleet hänen ykköslajeja jo vuosia.

 

Kaikki lattiatunnit striimataan virtuaalisena BAND (band.us) sovelluksessa ALIVEn livetunnit -ryhmässä.

Virtuaaliset tunnit kuuluvat veloituksetta yhdistelmäjäsenyyteen. Kuntosalijäsenenä voit ostaa pääsyn palveluun hintaan 10€/kk. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa jäsenyyttä, mutta olet kiinnostunut virtuaalitreeneistä voit laitaa viestiä info@alivekeskus.fi.

Seuraavilla ohjeilla luot tunnuksen BANDIIN sekä lähetät meille liittymispyynnön ALIVEn livetunnit -ryhmään.

Kirjautuessa puhelimella:

1. Lataa BAND sovellus puhelimeesi (Android tai App Store)

2. Tee tunnus BANDiin haluamallasi tavalla (sähköposti, Facebook,Google, puhelinnumero)

3. Kun tunnuksen luonti on valmis, avaa linkki.

4. Avattuasi linkin, lähetät meille pyynnön liittyä ryhmään.

5. Hyväksymme liittymispyynnöt manuaalisesti saapumisjärjestyksessä. Kun olemme hyväksyneet pyyntösi, saat siitä ilmoituksen.

6. Tämän jälkeen voit kirjautua AINA samalla linkillä BANDiin ja osallistua virtuaalisille livetunneille! BANDin ”omista asetuksista”, voit muokata saatko ilmoituksen puhelimeesi aina livelähetyksen alkaessa.

Kirjautuessa koneella:

1. Mene sivulle: https://band.us/

2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Sing up” (kirjaudu BANDiin)

3. Tee tunnus BANDiin haluamallasi tavalla (sähköposti, Facebook, Google, puhelinnumero)

4. Kun tunnuksen luonti on valmis, avaa linkki.

5. Avattuasi linkin, lähetät meille pyynnön liittyä ryhmään.

6. Hyväksymme liittymispyynnöt manuaalisesti saapumisjärjestyksessä. Kun olemme hyväksyneet pyyntösi, saat siitä ilmoituksen.

7. Tämän jälkeen voit kirjautua AINA samalla linkillä BANDin ja osallistua ALIVEn virtuaalisille livetunneille!

Jos sinulla on jo BAND löydät meidät nimellä ”ALIVEn livetunnit”.

 

 

Peppu-vatsa / Step-Muokkaus / Yin Jooga / Flowjooga / Pilates / Sisäpyöräily / Kahvakuula / Dance / Baila / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / SH'BAM

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin