Barre pienryhmä

17.3. – 28.4. (6 kertaa, ei järjestetä 31.3. Pääsiäisenä)

sunnuntaisin klo 19.15

Barre on maailmalla huippusuosittu, kehonhallintaa, ryhtiä ja voimaa kehittävä monipuolinen treenimuoto!

Balettia, pilatesta ja joogaa yhdistävä tehokas koko kehon treeni soveltuu kaikille, mutta erityisesti istumatyöntekijöille, synnytyksestä palautuville, urheilijoille ja kaikille tehokasta terveysliikuntaa kaipaaville. Barre vahvistaa erityisesti jalkoja, lantionseutua, keskivartalon syvää tukea ja ylävartalon kannatusta. Barressa ei ole hyppyjä tai tanssillista koreografiaa.

Tämä kurssi on barren alkeiskurssi, eikä ennakkotietoa barresta, pilateksesta tai baletista tarvitse olla. Kurssilla saat henkilökohtaista ohjausta kehonhallinnan ammattilaiselta, fysioterapeutti Emma Mälkiältä. Lievät tuki- ja liikuntaelinten vaivat eivät ole este kurssille osallistumiselle vaan päinvastoin, lihasten tarkka ja täsmällinen vahvistaminen voi auttaa esimerkiksi lonkka- ja polvikivuissa. Tervetuloa tehokkaan, hauskan ja monipuolisen treenin pariin! Tunnilla käytetään Balettitankoa. Sinä tarvitset mukaan vain joustavat vaatteet ja avoimen mielen.

Hinta 119€ (liikuntaedut käy!)

Ryhmä 5-8 henkilöä.

Ilmoittautuminen 11.3. mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

HUOM! Tämä on paljon toivottu ja suosittu UUTUUS, joten kannattaa ilmoittautua pian! Ryhmälle on mahdollista saada jatkoa syksyllä 2024, jos osallistujat toivovat niin. Voit osallistua alkeisiin myös täysin ilman jatkoaikeita tutustuaksesi lajiin.

Sopii kaikille sukupuolille! Could Men Survive A Barre Class? We Challenged 3 Dudes To Give It A Try | TODAY – YouTube

Maksu verkkokaupassa ennen kurssille osallistumista. Ilmoittaudu ensin sähköpostilla: tuuli@alivekeskus.fi

Verkkokauppaan: Alive Kuntokeskus (enkora.fi)

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin