Haluatko löytää tasapainon kuormituksen ja levon välillä, samalla kehittyen?

Hei, Olen Jarkko Hyytiä!

Olen toiminut ammattivalmentajana 13 vuotta, joista 10 vuotta valmensin Suomen jääkiekon huippuja. Olen koulutukseltani Liikuntatieteiden maisteri ja olen käynyt myös valmentajan ammattitutkinnon sekä Hintsa Certified Performance Coach tutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen liikuntapsykologiaa avoimessa yliopistossa.

Olen paras valmentaja sinulle, jos koet olevasi motivoitunut muutokseen. Onnistunut valmennus luo tietoisuutta, uutta ajattelua ja suunnitelmallisuutta esittämällä sellaisia kysymyksiä, joita ihmiset eivät itse kysy itseltään. Valmentajan tarkoitus ei ole olla mukava kaiken aikaa, vaan haastan sinua ja autan sinua paljastamaan parhaat puolesi. Tavalla, jota muut ihmiset eivät arjessa sinulle tee.

Valmennus on motivoituneille ihmisille, joilla on kasvun ajatusmaailma ja jotka haluavat panostaa itseensä, parantaa suorituskykyään ja saavuttaa elämää muuttavia tuloksia.

Valmennus tarjoaa mahdollisuuden kokea läpimurtoja ja löytää ratkaisuja. Valmennus on sinulle, joka haluat työskennellä ahkerasti ja älykkäästi tavoitellessasi vaativia tuloksia elämän tai huippu-urheilun polulla. Uteliaan ja rehellisen tutkimisen kautta selvitämme, mitä todella haluat. Löydämme esteet, tunnistamme mahdollisuutesi ja ennen kaikkea teemme töitä yhdessä saavuttaaksemme haluamasi tulokset kestävällä tavalla.

Sopeutumiskyky, määrätietoisuus ja rehellisyys omaa toimintaa kohtaan ovat arvoja, joihin minä uskon valmennustyössä. Nämä ovat tekijöitä, jotka nousevat esille kaikkien menestyneiden urheilijoiden piirteissä, joita olen saanut valmentaa ja tukea heidän omalla matkallaan.

Suurimman ajan valmennustyöstäni olen ollut vastuussa jääkiekon huippumaalivahtien fyysisen ja psyykkisen suoritustilan ja terveyden optimoinnista. Työ on opettanut minulle onnistumisten ja epäonnistumisten kautta, miten päästään erilaisten ihmisten kanssa yhdessä sovittua päämäärää kohti kestävällä tavalla.

Vaikka suuri osa työhistoriastani on kulunut urheilijoiden kanssa, niin valmennan erittäin mielelläni ihan tavallisia ihmisiä, joilla on tahtotila muutokselle. Muutos voi olla painonpudotus, liikunnasta elämäntapa, voimatasojen nostaminen, psyykkinen puoli…. Jos sinulla on kipinä muutokselle, niin anna minun sytyttää se liekkiin. Käytän valmennuksessa apuna FIRSTBEATIA.

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta. Opit edistämään kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä. 

Mittaus yhdistää kehon reaktiot päivänaikaisiin tapahtumiin ja auttaa Sinua ymmärtämään minkälaisilla pienillä, mutta merkittävillä muutoksilla voit edistää omaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi. 

Firstbeat Life mittaa kehon liiketietoa ja sykevälivaihtelua sydämen sähköisestä toiminnasta millisekunnin tarkkuudella Bodyguard 3 –mittalaitteella ja rintakehälle kiinnitettävillä elektroideilla. Tarkkuuden ansioista tulokset ovat riittävän luotettavia, jotta niiden pohjalta voi tehdä omaa terveyttä tukevia päätöksiä ja muutoksia.  

Ota yhteyttä ja tee muutos, jonka olet halunnut tehdä! Sähköposti: jarkko@alivekeskus.fi

 

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin