Jäsenten INBODY päivät

Tarjoamme min.12kk jäsenille 4 kertaa vuodessa INBODY kehonkoostumusmittauspäivät maksutta.

Voit varata henkilökohtaisen ajan varauskalenterista: ALIVE Valmennus (office365.com)

InBodylla saat monipuolisen kuvan kehon tilasta. Luotettava kehonkoostumusmittaus antaa käsityksen kehon hyvinvoinnista ja taustalla vaikuttavista elintavoista. Kehonkoostumusmittauksen raporttilomake kertoo huomattavasti moniulotteisemmin kehonkoostumuksesi tilasta kuin pelkkä vaakalukema.

INBODY 720 mittaus kertoo:

Rasvamassa kg
Lihasmassa kg
Rasvaprosentti %
Sisäelinten ympärysrasva
Lepoaineenvaihdunta kcal

InBody-mittaus perustuu bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehosi läpi. Alle minuutin kestävässä mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin selkeälle raporttilomakkeelle. Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus,  luotettavuus ja helppous.

Suosituksena on, että viimeisestä ateriasta on kulunut vähintään 2 tuntia mittausvaiheessa. Älä juo nestettä runsaasti juuri ennen mittausta. Mittaus tehdään paljain jaloin ja se vie noin minuutin.  Mittausta ei tehdä raskaana oleville, tai henkilöille, joilla on sydämen tahdistin. Mittaukseen voi tulla kaikki täysi-ikäiset henkilöt.

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin