Naisten voimaryhmä 11.10. alkaen (aloittelijat)

Nainen! Haluatko kasvattaa lihasmassan määrää turvallisella kuntosaliharjoittelulla?

Treenaatko lähinnä lihaskestävyyttä jumpissa? Tiedät, että lihasvoimaakin olisi hyvä harjoittaa, mutta salille ei tule lähdettyä?

Oletko aloittelija kuntosalilla ilman treenitaustaa?

Jos vastasit kyllä, voit lähteä mukaan Naisten voimaryhmään (aloittelijat).

Ryhmässä tehdään turvallista kuntosalitreeniä naisporukassa. Et tarvitse aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta! Valmentaja neuvoo tekniikat, jotta kehityt parhaalla mahdollisella tavalla. Jos tiedät, että sinun olisi hyvä treenata lihasvoimaa salilla, niin lähde mukaan ja huomaa ero kahden kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen.

Kurssin tavoite on opettaa kuntosalitreenamisen perusteet, eli jokainen saa kunto-ohjelman, joka on jokaisen tarpeeseen muokattu.
Treenataan kerran viikossa yhdessä, ja toivottavaa on treenata itsenäisesti lisäksi 1-2 treeniä viikossa oman tavoitteen mukaisesti.
Ryhmän tarkoitus on olla hyvähenkinen matalankynnyksen ryhmä sellaisille henkilöille, ketkä eivät ole uskaltautuneet voimatreeniä tekemään, perusteet on hukassa ja tuloksia ei ole tullut tai kaipaisi muuten vain yhdessä tekemisen meininkiä aloittelijana.
– kesto 11.10-29.11. eli 8 kertaa
-yhden tapaamisen kesto on 1h, jonka aikana opetellaan voimaharjoittelun perusteita
-sopii aloittelijoille
-suurelta osin treenaamme kuntosalilaitteilla
-opetellaan turvalliset tekniikat ja eri laitteiden käyttö ja monipuolisesti liikkeitä
-hinta 99e/kk jäsenille ja 109e/kk muille (kesto 2kk, yhteensä 198€ / 218€)

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin