Kokeile tänä syksynä jotain ihan uutta! Shuffle on valtavan suosittua juuri nyt!

Shuffle on näyttävä ja vauhdikas tanssityyli, joka on juuri nyt valtavan suosittua erilaisten Tiktok- ja insta-videoiden ansioista.

Shuffle (=sekoittaa) on nimensä mukaisesti vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta kehittyneistä rave- ja klubitansseista. Sen alkuperäinen inspiraation lähde tulee peräti 1920-luvun charlestonista!

Lähde upean shufflaajan, pitkän linjan tanssinopettajan Jansku Ryssyn johdolla opettelemaan shufflausta.

Jansku opettaa niin, että kaikki oppii! Janskulla on ilmiömäinen tapa luoda opetukseen turvallinen & lämmin tunnelma.

Tunnilla harjoitellaan tekniikkaa ja rakennetaan koreografioita.

Kurssille otetaan max.12 henkilöä, joten ilmoittaudu pian, että mahdut varmasti mukaan! Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta shufflesta aikaisemmin, tai olet voinut käydä alkeiskurssin. Shuffle on lajina sellainen, että pienillä jipoilla saadaan mielenkiintoa ja tanssia harrastaneille. Janskun opetustyyliin kuuluu se, että kaikki oppii, joten jos haluat positiivisen aloituksen tanssin maailmaan, niin lähde mukaan shufflaamaan! Jansku on opettajana rento ja helposti lähestyttävä ja silti opit tarkasti tekniikkaa kuin huomaamattasi. Kurssi on suunnattu aikuisille.

Voit katsoa Janskun shufflevideoita instagramista: 🅹🅰🅽🆂🅺🆄 (@jazquiz) • Instagram-kuvat ja -videot

Ilmoittautuminen 1.9.23 mennessä: tuuli@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin