ALIVEN syyspassilla treenaat lokakuun loppuun 69 eurolla

Me ALIVELLA ajattelemme, että liikunta on paras keino saada energiaa ja virtaa. Mukavan rentoa, hikisen tiukkaa tai rauhallista & palauttavaa; kaikkea sitä löytyy ryhmäliikunnasta ja kuntosalilta. Jos tuntuu, että nyt olisi hyvä aika lähteä liikkeelle jälleen, niin katso syyspassikampanja ja toimi 7.9. mennessä! HUOM! SYYSPASSIA MYYDÄÄN VAIN AVOIMIEN OVIEN AJAN MA 4.9. – TO 7.9. VERKKOKAUPASS JA KESKUKSELLA KLO 16-19.
ALIVEN syyspassilla treenaat rajattomasti ryhmäliikunnassa ja kuntosalilla lokakuun loppuun hintaan 69 €

Osta ALIVEN syyspassi verkkokaupasta (klikkaa) valitsemalla syyspassikampanja ja nouda asiakastunnisteesi keskuksen asiakaspalvelusta. Jos sinulla on jo kulkukortti, niin voit tehdä oston suoraan verkkokaupassa.

Kampanja on voimassa4.9. – 7.9. Vain yksi (1) ALIVE syyspassi per asiakas.

Tarjous  on voimassa UUSILLE  ja palaaville asiakkaille, joilla ei ole ollut asiakkuutta meille viimeisen 6kk aikana.

Syyspassi sisältää kuntosalin ja ryhmäliikunnan rajattoman käytön 31.10.2023  saakka.

Syyspassi sisältää ostoehdon!

Asiakkuus jatkuu 1.11.2023 alkaen valitsemallasi sopimustyypillä vähintään 1 kk:n ajan. Voit jatkaa jäsenyydellä, 10 kerran kortilla tai kuukausikortilla. Minimissään maksat syyspassi 69€ + 59€ 1kk kuntosalitreeneistä.

Esimerkki 1: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä lokakuun loppuun 69€ + 10 kerran kortti salille 85€ 

Esimerkki 2: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä lokakuun loppuun 69€ + min.12kk jäsenyys ajankohtaisella tarjouksella: liity ilman liittymismaksua!

Esimerkki 3: Rajattomat treenit salilla & ryhmissä lokakuun loppuun 69€ + kertamaksujäsenyys kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 669€.

Voit tehdä päätöksen jatkokortin tyypistä 31.10.23 mennessä asioimalla vastaanotossa tai laittamalla viestiä: info@alivekeskus.fi

Voit ostaa jatkokortin jo syyspassin oston yhteydessä, jos tiedät, miten haluat jatkaa.

Syyspassin lunastus 69€ oikeuttaa vähintään 59€ laskutukseen (1kk kuntosalikortti).

Lunasta huipputarjous ja lisää liikkumalla hyvää oloa arkeen! Verkkokauppaan pääset tästä: Alive Kuntokeskus (enkora.fi)

Verkkokaupassa käy e-passi ja smartum. Keskuksella voit maksaa myös muilla liikuntaeduilla. Voit noutaa syyspassin keskukselta 4.9. – 7.9. klo 16 – 19. Meillä on silloin avoimet ovet!

Toivottavasti näemme pian ALIVELLA 🙂

Vastaamme mielellämme mieleesi herääviin kysymyksiin! 🙂 Kysy rohkeasti, tyhmiä kysymyksiä ei ole!

Tule lunastamaan passi vastaanoton auki ollessa keskukselta tai asioi verkkokaupassa. Laita viestiä tarvittaessa: info@alivekeskus.fi

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin