LIITTYMISTARJOUS SINULLE!

Aloita kuntoilu nyt, niin saat maaliskuun treenit ilmaiseksi ja sen lisäksi huhti- ja toukokuun -50%! Tarjous koskee min.12kk jäsenyyttä.

Kuntoilun aloittaminen on helppoa; me autamme sinut alkuun ja takaamme treenillesi iloisen fiiliksen ja laadukkaat puitteet.

Treenikortti salille 44€/40€*/kk, ja sisältäen monipuolisen ryhmäliikunnan 62€/ 56€* /kk . Liittymisen yhteydessä veloitetaan käsittelykulu 39€. Tarjous koskee uusia jäsenyyksiä ja on voimassa vain 20.3. asti . Asiakaspalvelumme auttaa sinua jäsenyyksiin liittyvissä kysymyksissä. Tule paikan päälle tai soita meille pikimmiten  0449865618!

Mikäli kaipaat Personal Traineria treenisi tueksi, niin voit tutustua valmentajiimme täällä.

Jäsenyyteen kuuluu alussa yksi valmentajan tapaaminen (45min), jossa tehdään sinun tavoitteisiisi sopiva liikunta/kuntosaliohjelma.

KUINKA VOIN HYÖDYNTÄÄ TARJOUKSEN

Tule suoraan keskukselle, soita jäsenneuvojallemme 0449865618 tai laita sähköpostia info@alivekeskus.fi. Näin pääset  pikimmiten nauttimaan treeneistä viihtyisissä, avarissa ja hyvin ilmastoiduissa tiloissamme Setäläntiellä kauppakeskusten ympäröimänä.

ALIVEN LAPSIPARKKI JA PARKKIPAIKAT

Mikäli tarvitset lastenhoitopalvelua, voit lisätä Lapsiparkin jäsenyyteesi 9 €/kk hinnalla. Lisätietoa lapsiparkista löydät täältä. Meillä on myös ilmaiset parkkipaikat keskuksen edessä.

Tartu tarjoukseen ja pääset kohti pirteämpää oloa!

Tervetuloa LIIKKUMAAN, NAUTTIMAAN JA KEHITTYMÄÄN Alivelle!

 

Peppu-vatsa / Muokkaus / Selkä / Seniorit / Yin Jooga / Pilates / Sisäpyöräily / Dance / Les Mills® BODYCOMBAT / BODYPUMP / DANCE

Alkaen

40€/kk

Katso vaihtoehdot

Meillä voit maksaa näilläkin